Lightning Dice

Evolution Gaming je vodilni igralnica v živo ponudnik iger, ki redno uvaja nekatere najbolj inovativne igre, ki jih je mogoče igrati prek prenosa v živo, namiznih in mobilnih naprav. ena taka inovacija iz Evolution Gaming je Live Lightning Dice.

Lighting Dice ima edinstveno mehaniko za metanje kocke z dodanimi bonusi množitelja ob vsakem metu, ki lahko povzroči izplačilo do 1000-kratne stave. Igra je postavljena v studiu, zgrajenem ad hoc. Igralnica je temna, glavni barvi sta rumena in črna. Gostitelj je duhovit, zabaven in inteligenten s poslanstvom, da igralcem zagotovi najboljšo igralno izkušnjo v živo.

Kako igrati Lighting Dice: PravilaKako delujejo Lightning Dice?Kako zmagati pri Lightning Dice:
Kako igrati Lighting Dice: Pravila

Kako igrati Lighting Dice: Pravila

Igranje Lightning Dice je precej preprosto. Igra sledi enakim pravilom kot pri klasičnih stavah na kocke z dodanim preobratom: moč in moč osvetlitve. V tej igri igralci stavijo na izid metanja treh kock.

Pravila Lightning Dice

To pomeni, da stavijo na to, ali bo rezultat od 3 do 18. Vsak izid ima množitelj in to je znesek, ki ga dobite, če stavite pravilno. Množitelji se gibljejo med x5 in x150 in so določeni z verjetnostjo, da se rezultat zgodi.

Kako igrati Lighting Dice: Pravila
Kako delujejo Lightning Dice?

Kako delujejo Lightning Dice?

V igri Lighting Dice se kamera premakne tja, kjer je potrebno fokus. Večino časa bodo imeli igralci popoln pogled na strukturo, podobno labirintu, gostitelja in vzvod.

Za začetek igranja morajo igralci staviti na številko; vse stave lahko položite na številke na dnu zaslona. Gostitelj bo nato premaknil tri kocke na vrhu labirinta in potegnil ročico. Kocka se premika skozi kupolo in razkrije zmagovalne številke.

Igralci lahko stavijo tako nizko kot 0,20 $ in dosežejo celo do 2000 $. Lighting Dice je preprosta in hitra igra, ki igralce z vsakim krogom igre pripelje na rob.

Kako delujejo Lightning Dice?
Kako zmagati pri Lightning Dice:

Kako zmagati pri Lightning Dice:

Pri živih strelnih kockah lahko igralci stavijo na tri kocke skupaj od 3 do 18. Izplačila, ki jih je treba prejeti, so prikazana na stavni mreži. Igralci lahko stavijo na poljubno število seštevkov. Za olajšanje stvari je na voljo celo gumb "Stavi vse".

Strategija Lightning Dice

Vrednostne stave se nanašajo na številke od 8 do 13. Vse te številke se lahko podvržejo množitelju do x50. Njihovo osnovno izplačilo se giblje od 5x do 7x, kar pomeni, da lahko igralci še vedno dobijo dobro izplačilo, če so doseženi ti vsoti.

Te vrednosti so tiste, ki se pogosto pojavljajo. Teoretično mora igralec pravilno staviti eno od številk vsakih 7 krogov igre, da se izenači – ob predpostavki, da stavi na eno samo številko. Vendar pa bo izplačilo zelo majhno – nekdo nekajkrat odigra svoj denarni račun, kar daje daljšo sejo igranja.

Igralec, ki išče večje zmage, lahko položi dodatne majhne stave na številke 3 ali 18, saj imajo lahko zanje uporabljeni množitelj 1000x.

Kako zmagati pri Lightning Dice:

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kdaj so izumili kocke Lightning?

Live Lighting Dice je naslov Evolution Gaming, ki je izšel 13. junija 2019. Igra je bila izdana nekaj tednov po igri s kockami Super Sic BO, ki je pripomogla k povečani priljubljenosti klasičnih iger s kockami.

Kakšne so kvote Lighting Dice?

Kvote za Lighting Dice so naslednje:
Vsota 3 = 0,5 %, vsota 4 = 1,4 %, vsota 5 = 2,8 %, vsota 6 = 4,6 %, vsota 7 = 7,0 %, vsota 8 = 9,7 %, vsota 9 = 11,6 %, vsota od 10 = 12,5 %, vsota 11 = 12,5 %, vsota 12 = 11,6 %, vsota 13 = 9,7 %, vsota 14 = 7,0 %, vsota 15 = 4,6 %, vsota 16 = 2,8 %, vsota 17= 1,4%, vsota 18= 0,5%.
Iz teh podatkov je jasno, da imata 3 in 18 najnižjo kvoto le 0,5 %, kar je razlog za visoko izplačilo x150. Ne pozabite na Lightning za 1000-kratne udarce na 3 ali 18.