Najboljša Live Bet on Poker Live Casino v 2022/2023

Live Bet on Poker je priljubljena različica igre Texas Hold'em poker z enim krovom. Igra je na voljo v večini običajnih igralnic v živo, zaradi česar je zlahka dostopna igralcem po vsem svetu. Sposobnost igre, da sprejme neskončno število igralcev naenkrat, je nedvomno ena njenih najbolj impresivnih lastnosti. To pomeni, da igralcem ni treba skrbeti, da bi našli odprte poker mize, da se jim pridružijo, ko želijo igrati. Igra se igra samo proti delilcu v živo namesto proti drugim igralcem, kot je običajno pri drugih igrah pokra v živo.

Kar zadeva estetiko, so Live Bet on Poker nič kaj impresivne. Ima neverjetne vizualne in grafične rešitve, ki zagotavljajo poglobljeno izkušnjo. Tudi krupjeji so prijazni, razgledani in profesionalni.

Kako igrati BetConstructovo stavo v živo na pokruPravila stav v živo na pokruStave v živo na poker izplačila
Kako igrati BetConstructovo stavo v živo na pokru

Kako igrati BetConstructovo stavo v živo na pokru

Vsak igralec, starejši od 18 let, lahko igra stave v živo na pokru. To zanima igralce pokra poker v živo naslov morate le najti in se prijaviti v igralnici v živo, ki ponuja igro. Pri izbiri igralnice v živo morajo igralci svoje možnosti omejiti na licencirane igralnice. Upoštevajo lahko tudi druge stvari, kot so omejitve jurisdikcije, razpoložljivi načini plačila in uporabljeni jezik. Lokalno zasnovano igralnice v živo so običajno bolj primerni za večino igralcev, saj ponujajo številne ugodnosti. To vključuje uporabo lokalnega jezika in valut.

Kako igrati BetConstructovo stavo v živo na pokru
Pravila stav v živo na pokru

Pravila stav v živo na pokru

Stave v živo na lestvico iger v pokru sledijo uradnim pravilom za razvrstitev pokra Texas Hold 'em. Od najvišje do najnižje so uvrstitve royal flush, straight flush, four of a kind, full house, flush, straight, three of a kind, dva para, par in high card.

Karte se vedno razdelijo ena za drugo v smeri urnega kazalca. To pomaga standardizirati igro in preprečiti morebitne manipulacije.

Igralci morajo staviti svoje stave pred koncem stavnega kroga. Kot taka igralna programska oprema ne sprejema poznih stav.

Treba je omeniti, da lahko igralci med krogom spremenijo kombinacijo, na katero stavijo, potem ko so bile razkrite nekatere skupne karte. Prav tako ni klicev za dvig ali odstopanje, kot je običajno pri kopenskem Texas Hold 'em pokru.

Igranje

Cilj v tem igra v živo je narediti najboljšo poker kombinacijo, sestavljeno iz dveh lukenj kart in vseh treh kart iz skupnih kart. Pred začetkom igre lahko igralci stavijo. Stave so lahko rang karte, ki jo bo imela zmagovalna kombinacija, ali katera kombinacija bo zmagala. Igra se začne tako, da krupje na vsako igralno pozicijo razdeli dve luknjasti karti. Nato se zgodi stavni krog, kjer lahko vsak igralec v prenosu v živo stavi na katero koli igralno pozicijo.

Nato se hkrati delijo tri karte flopa in začne se nov krog stav. Drugi krog stav je po turn karti. Stave postanejo strožje po vsakem krogu, saj se kvote spreminjajo v realnem času. Ko so vse stave oddane, krupje razdeli karto riverja, da dokonča pet skupnih kart in konča igro. Vsi igralci, ki stavijo na zmagovalno roko, zmagajo in njihovi dobitki se pripišejo na njihove igralne račune.

Pravila stav v živo na pokru
Stave v živo na poker izplačila

Stave v živo na poker izplačila

V tej igri v živo po Betconstruct, izplačila se razlikujejo glede na uvrstitev zmagovalne roke. Razmerje izplačil za zmagovalno kombinacijo z royal flush, straight flush ali high card je 100:1. Kvote za štirikrat, full house in flush so 80:1, 8,7:1, 8,7:1 oz. Straight, trije in par imata 5,7:1, 6,8:1 oziroma 5,8:1, pri čemer imata dva para najnižjo kvoto 3,1:1. The RTP stopnja je 97 %.

Največji dovoljeni znesek stave na igralca je 4.800 € na krog, najmanjši pa 1 €. Vendar se to lahko razlikuje od ene igralnice v živo do druge. Igralci lahko svoje dobitke unovčijo z dvigom prek katere koli možnosti, ki jih ponuja igralnica. Večina igralnic v živo običajno ponuja različne možnosti dviga, da lahko igralci dostopajo do svojih dobitkov na najbolj priročen možen način. V večini primerov obdelava dviga običajno traja do tri delovne dni.

Stave v živo na poker izplačila