Live Fashion Punto Banco

Live Fashion Punto Banco je nedavna izdaja priznanega ponudnika programske opreme Portomaso Gaming v sodelovanju z FashionTV Gaming Group. Tekma v živo se običajno prenaša v živo iz VIP salona BetFashion v igralnici Portomaso na Malti.

Zahvaljujoč intuitivnemu in uporabniku prijaznemu vmesniku igre je ta casino igra v živo všeč vsem igralcem. Igra ponuja tudi celoten pregled pravil igre ter podrobno zgodovino in statistiko igre. Igralci, ki nimajo zanesljivih internetnih povezav, lahko preklopijo na video nastavitve srednje kakovosti, da zmanjšajo porabo podatkov, zaradi česar je primeren za igralce v oddaljenih krajih.

Kako igrati Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Kako igrati Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Igralci morajo najprej dostopati do katere koli izmed najboljših igralnic v živo, ki za igranje ponujajo Live Fashion Punto Banco. Iskanje vrhunske igralnice v živo je lahko precej zahtevna zaradi številnih možnosti, ki so na voljo igralcem. Igralci igralnic v živo morajo upoštevati več stvari, kot so razpoložljivost storitev za podporo strankam, jezik, ki ga uporabljajo trgovci v živo, primernost, možnosti plačila, pogoji in licenciranje.

Po izbiri igralnice v živo morajo igralci opraviti postopek registracije v skladu z zahtevami igralnice. Po uspešnem nakazovanju sredstev na račun igralnice v živo bo igralec pripravljen za začetek igranja.

Kako igrati Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco
Splošne informacije

Splošne informacije

Ime igre

Živa moda Punto Banco

Ponudnik iger

Portomaso Gaming

Vrsta igre

Baccarat

Pretočno iz

Malta

Splošne informacije
Pravila Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Pravila Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Punter in bankir lahko pri tem vlečeta karte igra v živo. V nekaterih primerih lahko vlečejo dodatne karte, odvisno od vrednosti njihovih rok. Vendar pa lahko igralci žrebajo le, če je skupna vrednost njihove kombinacije enaka ali manjša od pet. Igralci stojijo, če je skupno šest ali sedem. Z vrednostjo osem ali devet igralec zmaga.

Za bankirja so pravila nekoliko bolj zapletena. Če je bančnikova kombinacija enaka ali manjša od treh, mora delilec izvleči tretjo karto za bankirja ne glede na vrednost igralčeve roke. Če je bankirjeva roka štiri, bo tretja karta izvlečena le, če je igralčeva roka med dvema in sedmimi. Bankir ne more dvigniti tretje kartice z vrednostjo sedem ali več.

Igranje

Glavni cilj igralca v Live Fashion Punto Banco je staviti zmagovalno stavo na bankirja ali igralca. Obstaja tudi možnost stave na neodločen rezultat, čeprav se večina igralcev tega običajno izogiba, saj so možnosti za izenačene stave bistveno manjše kot pri drugih stavah. Vrednost kart določa zmagovalno kombinacijo, potem ko so bile odigrane vse karte.

Živi delilec razdeli dve karti na mizo za igralca in še dve za bankirja. V večini primerov se igra običajno konča tam, saj sta vrednosti dveh kart običajno dovolj za določitev zmagovalca. Vendar pa obstaja več primerov, ko lahko igralec ali bankir izvleče dodatne karte. Zaradi hitre igre in visokih vložkov je igra v vsakem trenutku bolj intenzivna.

Zmagovalec je tisti, ki je najbližji rezultatu devet. Kar zadeva vrednosti kartic, je desetkam in vsaki od obraznih kart dodeljena vrednost nič. As je ena točka, ostale karte pa imajo vrednosti številke karte. Pri seštevanju se običajno odšteje deset, če vrednost kartice presega devet. Na primer, osem kart in pet kart bosta imeli rezultat tri namesto 13.

Pravila Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco
Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco izplačila

Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco izplačila

Kvote igre se razlikujejo glede na vloženo stavo.

Kvote za stave na igralca so:

1:1

Stave na banko imajo kvote:

0,95:1

Izenačenje daje najboljša izplačila pri:

8:1

Skupna stopnja donosnosti igralca je:

96,3 %

Najmanjša dovoljena stava na krog je 1 €, največja stava pa:

5.000 €

Portomaso Gaming ni določil minimalnega ali največjega zneska, ki ga lahko igralci dvignejo naenkrat ali na dan. Vendar imajo različne igralnice v živo svoje omejitve in pogoje glede dvigov. Večina igralnic v živo običajno ponuja tudi več možnosti dviga, da se vsem igralcem zagotovi dostop do svojih sredstev na najbolj priročen način. Obdelava dvigov lahko traja do dni, čeprav nekaj igralnic v živo omogoča takojšnje dvige prek določenih plačilnih kanalov.

Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco izplačila