Live Immersive Roulette

Potopna ruleta, ki jo je razvil Evolution Gaming, je nedvomno ena najboljših možnosti za ljubitelje namiznih iger. Ponuja bolj edinstveno in zabavno izkušnjo igranja iger v živo kot številne igre rulete v živo.

Običajno je ruleta v živo opremljena z več koti kamere, ki zagotavljajo video tok visoke ločljivosti, ki zajema vse dejanje in tako poveča navdušenje igralcev. Funkcija počasnega posnetka je prijeten dotik. Zagotavlja, da igralci ne bodo ničesar zamudili, vključno z zmagovalno številko.

Potopna ruleta v živo ima najenostavnejši vmesnik, zaradi česar je idealna tako za nove kot za izkušene igralce. Dokler gre za odlično igralnico v živo, je zagotovljen fantastičen čas.

Splošne informacijeKako igrati potopno ruleto Evolution Gaming v živo
Splošne informacije

Splošne informacije

Ime ponudnika

Potopna ruleta v živo

Ponudnik iger

Evolution Gaming

Vrsta igre

ruleta

Pretočno iz

Latvija

Splošne informacije
Kako igrati potopno ruleto Evolution Gaming v živo

Kako igrati potopno ruleto Evolution Gaming v živo

Igralci, ki želijo uživati igre v živo se jih morate naučiti igrati. Če je kdo že raziskoval evropsko ruleto, bo to brez napora.

Igralci rulete s potopom v živo morajo dati svoje stave takoj, ko se na njihovih zaslonih prikaže sporočilo, ki jim navodi, naj to storijo. Miza te igre se približa, da jim olajša to. Vse, kar morajo storiti, je, da kliknejo gumbe, ki jih najdete na območjih za stave, da oddajo stave. Ko se na zaslonih igralcev prikaže sporočilo »Stave zaprte«, ne morejo več staviti na to igro; zato se poglobljena postavitev mize za ruleto premakne nazaj.

Igralci lahko naredijo več stvari, da izboljšajo svoje impresivne seje igranja rulete. Eden od njih je prilagajanje zvoka in kakovosti videa na najboljši, ki je na voljo. To je mogoče izvesti na strani z nastavitvami igre. Amaterji lahko raziščejo razdelek »Pomoč«, da odkrijejo značilnosti te igre in razumejo, kaj se od njih pričakuje, vključno s pravili, ki jih je treba upoštevati.

Ko že govorimo o pravilih, si oglejte ta potopna pravila rulete v živo za igralce.

Pravila potopne rulete v živo

Potopna ruleta v živo ima enaka pravila kot druge evropske igre rulete, ki jih ponuja igralnice v živo danes. Ruletno kolo ima šestintrideset rdeče ali črno oštevilčenih žepov. Za hišo je tudi zeleno obarvan ničelni žep. Igralčeva vloga je natančno predvideti, v kateri žep bo žogica padla ali kje bo kolo rulete počivalo po vrtenju.

Potopni delilec rulete v živo zavrti kolo šele potem, ko igralci dajo svoje stave. Zmagovalci so morali narediti pravilne napovedi – tisti, ki ne, lahko vedno igrajo več krogov in poskusijo srečo v tej igri.

Igralci se morajo pred začetkom te igre seznaniti s stavami, ki jih lahko dajo. Njihove glavne možnosti so zunanje in notranje stave.

Zunanje stave so tiste, ki se položijo na območja pod oštevilčenimi presledki ali na njihovih straneh. Po drugi strani pa se notranje stave položijo na oštevilčeno območje stavnega območja. Vključujejo stave na linijo, kotne stave, direktne stave, ulične stave in deljene stave.

Kako igrati potopno ruleto Evolution Gaming v živo