Live Money Drop

Naraščajoči trend televizijskih oddaj v svetu igralniških iger v živo naredi klasične mize bolj fascinantne. Live Money Drop se osredotoča na zabavo z vrhunskimi posnetki iz namensko zgrajenih studiev svetovnega vodilnega v programski opremi za iGaming, Playtech. Vključuje profesionalne trgovce in je zasnovan tako, da igralce v celoti vključi. Igralci lahko zdaj uživajo v izjemni igralni izkušnji v živo, kjer se igralci približajo dogajanju. Ta pregled potrjuje, da je bil ta cilj dosežen. Z edinstveno integracijo CGI (računalniško ustvarjenih slik) v pretočno predvajanje v živo lahko igralce dolgo drži priklopljene na svoje naprave.

Kaj je Live Money Drop?Kako igrati Money Drop pri PlaytechuIzplačila v živo
Kaj je Live Money Drop?

Kaj je Live Money Drop?

To je igralniška igra, ki temelji na kolesu sreče in izhaja iz The £100K Drop, igralne oddaje Channel 4. Money Drop je julija 2021 izdal ponudnik programske opreme Playtech in pretaka neposredno iz igralniški studii v živo v Litvi. Njegovo celotno zasnovo navdihuje Banijayjeva ikonična blagovna znamka, proizvajalec in distributer vsebin svetovnega razreda. Tako kot nekatere najnovejše igre Playtech, Money Drop združuje igranje iger v živo z navdušenjem priljubljene TV serije.

Igra je bolj opazna v Združenem kraljestvu, vendar je bila oblikovana tako, da odmeva v več kot 50 državah. Tako postane takoj prepoznaven na vseh trgih iger na srečo. Torej, kako se igra Live Money Drop by Playtech? Podrobnosti sledijo.

Kaj je Live Money Drop?
Kako igrati Money Drop pri Playtechu

Kako igrati Money Drop pri Playtechu

Igralci imajo na voljo osem možnosti stav. Vsaka stava je označena z množiteljem, ki nagradi zmagovalca, ko zaključi svojo prvo stopnjo stav. To so 2.500x, 1.000x, 250x, 30x, 15x in 8x. Dve dodatni stranski stavi sta bonus Card Clash in stava Winning Zone.

Igra se začne z vrtenjem kolesa naključja za a trgovec v živo v spletni igralnici. Pri igranju Money Drop by Playtech sta vključeni dve fazi: Drop Zone in Money Drop.

Vsak igralec, ki pristane na zmagovalno stavo, ima pravico, da se premakne v drugo fazo, kjer lahko svoje stave razdeli na štiri pozicije, kakor se jim zdi primeren. Odvisno je od želene volatilnosti na krog.

Faza izpusta denarja doseže vrhunec, ko so izpuščene 3 od 4 con. Vsak vložek na izpadlo območje postane izguba. Toda ves denar, zastavljen na varni coni, ostane v banki in slabosti se uporabijo v naslednjih krogih.

Pravila za izpust denarja v živo

Vsak množitelj, ki ni 8x, bo povzročil Drop Zone, ki uporablja originalno obliko, pri kateri se igralci odločijo, kako bodo svoje stave razdelili. Hitri spust je dosežen, ko kazalec kolesa doseže 8x. V tem primeru bi morali igralci vse svoje stave postaviti v eno cono in biti priča razpletu vznemirljive seje.

Večja kot je nagrada, pridobljena v prvem krogu, več krogov Money Drop bo dovoljenih. Na primer, Quick Drop, ki ponuja 8-kratni množitelj, lahko igra samo en krog. Toda 2500x zmaga omogoča do tri igre v krogu Money Drop.

O stranskih stavah

Stava Winning Zone je uporabna, ko igralci ali gledalci izgubijo vse svoje vložke med krogi Drop Zone. Omogoča, da stavite na to, katera zmagovalna cona sledi. To omogoča igralcem, ki so izgubili vse, da sledijo akciji, čeprav v omejeni nastavitvi.

Bonusna stava Card Clash ponuja priložnost, da zgrabite izplačila s povečanim množiteljem, ki temeljijo na formatu: višje/nižje. Odlikuje ga igranje množitelja z možnostmi izplačil do 5000x.

Če nekdo stavi na 30x in kolesne točke ta množitelj, dobi znesek, ki je enak 30-kratnemu vložku. Vsak krog lahko igralci stavijo na vseh osem pozicij. Čeprav zvenijo stave na številne pozicije kot donosna poteza, mora stava prestati drugo fazo - Money Drop.

Kako igrati Money Drop pri Playtechu
Izplačila v živo

Izplačila v živo

Na splošno je Money Drop lažji kot večina igre v igralnicah v živo. Edini izziv je ohraniti zmago. Vsak ljubitelj iger na srečo, ki želi zgrabiti najvišjo plačo, bi moral biti pripravljen sprejeti visoke stave. Izbrati morajo enotno območje v treh krogih Money Drop. Izguba enega kroga je izguba celotne igre. Najvarnejši način za stave je porazdelitev zmag na štiri označena območja.

RTP Live Money Drop je med 96 % in 97,2 %. Igralci lahko stavijo na karkoli v razponu od €/$0,10 do €/$500. Kot je navedeno zgoraj, ima lahko največji dobitek 5000-kratni množitelj.

V igri Card Clash bodo izplačila dodeljena glede na zmagovalne množitelje. Za izbiro izgubljene pozicije ni nagrade. Ena zmaga daje 5x, dve zmagi prejmeta 15x, tri zmage pa 95x. V primeru izenačenega rezultata na koncu treh krogov, Card Clash izplača vsem tekmovalcem 1000x jackpot nagrado.

Izplačila v živo