Lucky 7

Ustanovitev različnih igralniške igre v živo še naprej intrigirati ljubitelje iger na srečo. Vendar jih to ne preprečuje, da bi uživali v igrah, ki obstajajo že leta. Tukaj je pogled na igro s kartami Lucky 7.

Kaj je Lucky 7?Kako igrati Lucky 7Kako zmagati na Lucky 7
Kaj je Lucky 7?

Kaj je Lucky 7?

Lucky 7 je zanimiva tekmovalna igra, kjer se pasijansi igrajo s podstavki, ki uporabljajo srečo za zbiranje točk. Lucky 7 lahko igrajo mnogi in nima starostnih omejitev. Vendar pa je sedem čarobno število v tej igri, pri čemer se šteje za srečno, popolno in čudovito.

Za zmago mora igralec predvideti, ali bo karta v vrsti pod 7, nad sedem ali samo sedem. Poleg tega imajo igralci različne zmagovalne možnosti, kot je ugibanje, ali bodo prihajajoče karte rdeče (srca, diamanti) ali črne (piki, palice). Prav tako lahko igralci predvidijo, ali bodo karte razdeljene sode ali lihe.

Kaj je Lucky 7?
Kako igrati Lucky 7

Kako igrati Lucky 7

Neposredne in preproste igre veljajo za igralnica v živo igre olajšajo igranje Lucky 7. Igralec mora imeti za sodelovanje v igri samo glavno stavo ali nekaj stranskih stav. Za delitev kart je odgovoren delilec, igralci pa morajo počakati in ugotoviti, ali so zadeli srečno številko. Vendar se ves rezultat vrti okoli številke 7.

Kako igrati Lucky 7
Kako zmagati na Lucky 7

Kako zmagati na Lucky 7

Preden delilec začne deliti karte, morajo vsi zainteresirani igralci staviti svoje stave. Vendar delilci delijo eno karto v vsakem krogu. Kako igralci vedo, da so zmagali? Ko je izid prikazan, lahko igralci ugotovijo, ali so stavo izgubili ali zmagali.

Možne stave vključujejo:
• 7 navzdol, kjer je vrednost kartice pod 7
• Kartica je točno 7 oz
• 7 navzgor, kar kaže, da bo kartica v vrstici višja od vrednosti 7

Poleg tega lahko igralci stavijo na stranske stave glede naslednje karte. Stranska stava se lahko položi na sode ali lihe številke ali med rdeče in črne karte.

Znesek dobitkov bo določen glede na znesek denarja, ki ga je igralec namenil, preden so bile karte razdeljene. Vendar imajo stavne družbe minimalno in največjo omejitev za vsak krog.

Lucky 7 pravil

Igra ima več pravil, ki povečujejo preglednost in zagotavljajo, da se vsak igralec ne počuti prevaranega. Vključujejo:

• Razdeliti mora vse karte. Vendar je treba izbrati posameznika, ki bo vsem razdelil karte, obrnjene navzdol, v smeri urinega kazalca.
• Igro lahko igra naenkrat le od tri do osem ljudi.
• Karte morajo biti razporejene po njihovi barvi in vrstnem redu. To poveča njihovo osredotočenost pri oblikovanju kart, ki so jim bile razdeljene.

Čeprav ima vsaka igra svoja pravila, ima Lucky 7 preprosta pravila, ki jih različne generacije zlahka izvajajo brez zapletenosti.

Sreča 7 strategij

Čeprav je igra enostavna, lahko igralci izgubijo stavo, če nimajo dobrega načrta. Spodaj so strategije, ki lahko povečajo dobitke v igri Lucky 7;

Začnite z majhnim: Preden stavite velike vsote, je nujno, da začnete z majhnim. Naj vas preprostost igre ne zavede, saj vsaka izguba pomeni izgubo sredstev. Povečajte stave s časom in ko se zmagovalni nizi povečajo.

Zaupajte igralnici: Ali je spletno mesto igralnice zanesljivo in zaupanja vreden igralčev denar? Preverite njihovo licenco in druga dovoljenja, ki jih je izdal organ za igre na srečo, da so varni.

Uporabite statistiko: vsak ponuja igralcem 8 kompletov s štirimi 7. Preden začnete z igro, naredite pravilno matematiko ali pa zaupajte svojemu pogumu, da boste uživali v igri.

Kako zmagati na Lucky 7

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kdaj je bil izumljen Lucky 7?

Igra, ki jo je oblikoval Martin H. Samuel in kasneje objavljena leta 2003, je doživela različne inovacije, zaradi česar je dostopna igralcem v igralnicah in zunaj njih. Igralci lahko zdaj prenesejo aplikacijo za igro in uživajo v igralniških igrah s kartami v živo s telefoni Android.

Kako se izračunajo kvote Lucky 7?

Igralnice ponujajo dvojno, če ste izbrali pravo barvo, ali plačate štirikrat več, če izberete pravo obleko.