Mega Sic Bo

Če obstaja ena napeta starodavna igralniška igra, je to Sic Bo. Ni pomembno, katera različica igra; igra ostaja enaka. Danes Sic Bo obstaja v številnih oblikah, pri čemer je Mega Sic Bo v živo ena najnovejših različic. Igra, ki je produkt Pragmatic Play, je bila predstavljena leta 2020 in od takrat daje druge vrhunske igre v živo za svoj denar. Igra z vznemirljivimi množitelji je izjemen naslov. Pretaka se v živo iz ponudnikovega studia v Bukarešti v ostri video kakovosti. Da, Mega Sic Bo ima vse, kar je potrebno, da igralce obdrži na robu svojih sedežev, ko gledajo, kako plešejo kocke.

Kaj je Live Mega Sic Bo?

Kaj je Live Mega Sic Bo?

"Dragocene kocke;" to pomeni Sic Bo, vendar je v novi različici Sic Bo nekaj izjemnega. Z razlogom je znan kot Mega Multiplier. Igralci imajo možnost povečati svoje dobitke do 1000-kratnega njihovega začetnega vložka. Igra se ponaša z RTP 97,22 % na lihe/sode in majhne/velike stave. Vendar pa se ta številka lahko zmanjša, ko gre za bolj tvegane stave. Najnižji RTP znaša 95,47 %. Igra ima stavno mrežo z 52 položaji, cilj igralca pa je napovedati rezultat metanja kocke. Kot da bi ustvaril privlačno vzdušje, ima rdečo kot prevladujočo barvo.

Kaj je Live Mega Sic Bo?
Kako igrati Mega Sic Bo v živo

Kako igrati Mega Sic Bo v živo

Nič ne stoji na poti tistim igralcem v igralnicah v živo, ki se odločijo poskusiti Mega Sic Bo. Igranje je preprosto; zato je igra primerna tako za izkušene kot za nove igralce igralnic v živo. Vendar je treba upoštevati eno stvar, da je Mega Sic Bo hitra igra, zato bodo morali igralci biti po najboljših močeh, da bodo imeli najboljšo izkušnjo. Poleg tega je ključnega pomena, da se seznanite s pravili in jih dobro razumete. Kot vsaka druga igralniška igra je tudi Mega Sic Bo igra pravil in igralci imajo dobre možnosti (seveda z malo sreče na njihovi strani), če obvladajo pravila.

Postopek igranja

Vse se začne s stavami. Stavno obdobje traja 15 sekund, zato se morajo igralci hitro odločiti, katero stavo bodo položili. K sreči jih vedno čaka naslednji krog za igralce, ki ne morejo prevzeti svojih stav v določenem roku. Od tam lahko svoje stave oddajo na sami plošči, ki ponuja veliko stavnih področij.

Tik ob delilcu na mizi je prozorna kupola s tremi kockami, ki se mečejo in stresajo po načelu naključnosti. Rezultati vsakega metanja kocke bodo prikazani na igralčevem zaslonu in lahko vidi, ali je zmagal ali izgubil stavo. Izplačila se določijo glede na to, ali se igra ujema z vašo stavo ali ne. Če igralec zmaga, bodo izplačila takoj pripisana na njegov račun in začel se bo nov krog stav. Izguba pomeni bremenitev igralčevega računa.

Pravila Live Mega Sic Bo

Mega Sic Bo se vrti okoli napovedovanja izidov metanja kocke. Igralci igre lahko stavijo med 0,50 in 5000 $, kar pomeni, da je igra za high rollers in konzervativne igralce. Postavitev ima 52 stavnih položajev, igralci pa lahko stavijo na eno ali več pozicij hkrati. Igralci lahko stavijo na rezultat ene kocke, dveh kock ali vseh treh kock. Stavijo lahko tudi na kombinacije dveh ali treh. Nekatere izmed najboljših stav v tej igri vključujejo majhne/velike, sode/odvojene, dvojne in trojke. Zelo malo verjetne stave prihajajo z višjimi izplačili in obratno. Igralna plošča ima običajno naključne množitelje, ki se lahko prevedejo na do 1000-kratnik igralčevega vložka.

Kako igrati Mega Sic Bo v živo
Ponudniki programske opreme za igralnice v živo

Ponudniki programske opreme za igralnice v živo

Večina igralnic z delilci v živo ne ponuja lastnih iger v živo. Običajno sodelujejo z vrhunski ponudniki programske opreme za zagotavljanje storitev igralcem. Pragmatic Play je eden od teh ponudnikov programske opreme. Pragmatic Play, ustanovljen leta 2007, je priznani malteški razvijalec, znan po svojih visokokakovostnih igralnih avtomatih, namiznih igrah in seveda vrhunskih igrah v živo, kot je Mega Sic Bo. Poleg sodelovanja z nekaterimi najboljše igralnice v živo tam zunaj, podjetje sodeluje tudi z drugimi vrhunskimi razvijalci, vključno z iSoftbet in PlayTech.

Zakaj je pomembno izbrati dobrega ponudnika

Omeniti velja, da vrhunski ponudniki programske opreme, kot npr Pragmatična igra, za ustvarjanje uporabite tako imenovane najsodobnejše tehnologije vrhunske igre v živo. Najnovejše tehnologije zagotavljajo, da so igre visoko delujoče, uporabniku prijazne in razburljive. Dober ponudnik ima med drugim naslednje ugodnosti:

Mobilna združljivost: Najboljši ponudniki programske opreme razumejo, da večina igralcev igralnic v živo raje igra na mobilnih pripomočkih. Zato bodo vedno oblikovali igre, ki se brezhibno izvajajo na mobilnih napravah, vključno s pripomočki iOS in Android.

Inovativne lastnosti: Klasičen primer inovativnih funkcij so promocije v igri. Dober ponudnik bo svoje stvaritve vedno dvignil na višjo raven z vključitvijo promocijskih orodij za dodatne bonuse.

Odlična grafika: Igre trgovcev v živo so vse o grafiki. Če je grafika slaba, bo celotna igralna izkušnja slaba. Vrhunski ponudniki programske opreme ne ogrožajo kakovosti grafike.

Ponudniki programske opreme za igralnice v živo
Strategija Mega Sic Bo v živo

Strategija Mega Sic Bo v živo

Ko igrajo Mega Sic Bo, morajo igralci upoštevati, da so rezultati igre povsem naključni. To pomeni, da nobena strategija ali nasveti ne morejo spremeniti izida v korist igralcev. Vendar pa obstajajo nasveti in triki, ki jih lahko igralci uporabijo, da zmanjšajo izgube, povečajo svoje možnosti in naredijo igro še bolj prijetno.

Nasveti za začetnike

Kot smo že omenili, je live Mega Sic Bo igra za začetnike in izkušene igralce. Tukaj je nekaj nasvetov in strategij za tiste, ki šele začenjajo s to igro.

Izbira najboljše igralnice v živo: Najboljša izkušnja Mega Sic Bo v živo se začne z izbiro prave igralnice iz morja spletnih igralnic v živo. Če želite izbrati najboljšo igralnico za to igro, bi si želeli ogledati številne vidike, vključno z mobilno združljivostjo, bonusi in podporo strankam.

Polaganje majhnih stav: Ne smemo pozabiti, da bo hiša vedno imela prednost pri kateri koli igralniški igri v živo, tako da ni nič takega kot zagotovljen dobitek. Zato ne bi bilo smiselno, da bi novinec začel veliko, še posebej, če dela z majhnim denarnim zneskom. Stava na vsoto med 4 in 10 se v Mega Sic Bo v živo šteje za majhno stavo in se izplača 1:1. Da, igralec ne bo dosegel zvezd s tem skromnim izplačilom, vendar bo trgoval manj nevarno.

Nasveti za napredne igralce

Ena strategija za napredne igralce vključuje pokritje čim več stavnih pozicij, hkrati pa si prizadeva ujeti srečo in doseči veliko izplačilo. Igralci lahko pokrijejo vsaj četrtino od 52 stavnih pozicij. Na primer, igralci, ki izberejo 5, lahko stavijo na 5, dvojno 5, trojno 5, 3&4, 5&4, 2&4, 1&1, 14 in 6&4. Igralec bo na zelenici, če se vrže 5. Da, tukaj ni zanesljive stave, vendar imajo igralci boljše možnosti za mega izplačilo.

Druga strategija je izbira naslednje stave na podlagi prejšnje statistike igre. Čeprav so rezultati Mega Sic Bo v živo neodvisni, lahko igralci izberejo številko, ki se ni pojavila prepogosto, in stavijo na vsako pozicijo, kjer se pojavi.

Strategija Mega Sic Bo v živo

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kakšna je razlika med Live Sic Bo in Mega Sic Bo?

Mega Sic Bo ima veliko vzporednic z običajnim Sic Bo v živo, zlasti glede pravil in igranja. Igralci stavijo na isto mizo, izid pa je naključno določen z metom treh kock. Vendar je najpomembnejša razlika v tem, da medtem ko živi Sic Bo sledi običajnim vzorcem izplačil Sic Bo, ima Mega Sic Bo nekoliko zmanjšana standardna izplačila, s katerimi je mehanika množitelja uravnotežena.

Kakšno je največje izplačilo v Mega Sic Bo by Pragmatic Play?

Največje izplačilo v Pragmatic'Play Mega Sic Bo v živo je 1000-kratnik igralčevega vložka. Kljub temu to ni najbolj verjetno izplačilo. Igralci morajo razumeti, da je to največje izplačilo povezano samo s trojnimi stavami in da mora biti igralčeva stava Mega Lucky Kombinacija, da se izplačilo aktivira.

Je Mega Sic Bo v živo pravičen?

da. Seveda ima igra prednost 2,78 %, kar pomeni, da bo igralnica dolgoročno na vrhu. Vse igralniške igre delujejo na ta način in Mega Sic Bo ni izjema. Vendar so rezultati igre naključno generirani, zato je igra poštena. Poleg tega je igro preverjeno s strani več avtoritativnih organizacij tretjih oseb.

Ali je Mega Sic Bo v živo prijazen do mobilnih naprav?

da. Igro lahko igrate tako na tablicah in telefonih iOS kot Android. Pravzaprav so vsi naslovi Pragmatic Play prijazni do mobilnih naprav, tako da ni treba biti presenečen, da je Mega Sic Bo združljiv z mobilnimi napravami.

Kje lahko igrate Mega Sic Bo?

Vsaka igralnica v živo Pragmatic Play mora imeti Mega Sic Bo na seznamu iger v živo. Na srečo je na spletu veliko takih igralnic z živimi trgovci, zato najti eno ne bi smelo biti težava.