Monopoly Live kot priljubljena lastnina za igralnice v živo

Igre

2020-04-22

Monopoly Live je neverjetna igra, ki jo je ustvaril Evolution Gaming v sodelovanju s Hasbro in je na voljo samo pri Evolution Gamingu. Ta igra temelji na znani družabni igri po vsem svetu in temelji na razburljivi igri Lovilec sanj.

Monopoly Live kot priljubljena lastnina za igralnice v živo

Zato je tudi Monopoly Live poln napetosti in navdušenja, ki ga lahko igralci najdejo v vodilni igri koles. Poleg tega je igra z dodatnimi edinstvenimi elementi monopola enako vznemirljiva kot igranje monopola s prijatelji in družino. Ta nova vroča lastnina podjetja Evolution Gaming združuje akcijo monopola in kul grafiko, da za vedno spremeni igralnice v živo.

Monopoly v živo

Za pojasnitev, Monopoly Live je zabavna živa različica svetovno priljubljene družabne igre monopol. Igra je zasnovana tako, da je preprosta in tudi cilj igralca je preprost. Za začetek bo delilec zavrtel veliko desko, ki je navpično nameščena, saj igralci napovedujejo, kje se bo kolo ustavilo.

Ko bo to napredovalo, bo virtualni "gospod monopol" sedel ob strani in pripravljen na akcijo. Igralci bodo dobili tudi priložnost, da stavijo na naključne segmente, ki jim omogočajo, da osvojijo takojšen denar in dobijo množitelje. Drugi segmenti so zasnovani tako, da razširijo slavno družabno igro, da postane bolj zabavna.

Igra Money Wheel

Igranje spletne igre Monopoly Live je precej enostavno. Igralci preprosto morajo staviti na poljubne naključne številke, za katere menijo, da bodo ustavna črta kolesa. Sem spadajo 1, 2, 5, 10, 2 zvitka in 4 zvitki. Če se napovedi zmagovalca ujemajo, bo dobil ustrezno izplačilo.

V primeru, da se kolo ustavi ob naključnem segmentu, bo gospod Monopoly igralcem dal kartico priložnosti, ki bo igralcem dala bodisi naključne denarne cene bodisi multiplikatorske bonuse. Več možnosti, kot jih pridobijo igralci, bolj se pomnoži njihov denar. Bonus igre se začnejo, ko igralci stavijo na 2 ali 4 zvitka.

3D bonus krog

3D bonus krog je zabavna raven, ki bo igralcem všeč. Ko je aktiviran, se bodo kvalificirani igralci pridružili Mr. Monopoly, ko bodo vstopili v svet 3D Monopoly na plošči 3D Monopoly, ki je zasnovana za zbiranje nagrad in še veliko več. Hoja v tem svetu je določena s kockami.

Kot smo že omenili, se lahko igralci kvalificirajo za bonus igre samo s stavo na 2 in 4 zvitka. Tisti, ki niso stavili na te zvitke, si lahko ogledajo in sodelujejo v 3D svetu Monopola. Vendar ne morejo osvojiti nagrad.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice