Igre

March 6, 2023

Najboljše igralniške igre v živo za začetnike

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Radi igrate igralniške igre? Ali rad preživljaš del svojih počitnic v igralnicah? To je lahko bila velika težava za vas v dneh karantene zaradi bolezni COVID-19. Med zaporami zaradi COVID-19 je bilo treba zapreti mesta, kot so telovadnice, igralnice in restavracije. 

Najboljše igralniške igre v živo za začetnike

Igre v igralnicah v živo so ena najboljših možnosti za ljudi, ki radi igrajo igre v igralnicah, vendar ne želijo iz svojih hiš ali ne morejo iz svojih hiš iz nekega razloga. To je tudi razlog, zakaj je tako priljubljen.

Če ti je všeč idejo, da bi lahko igrali igralniško igro ne da bi zapustili svoj dom, potem ste na pravem mestu. Tukaj so naši najboljši izbori najboljših igralniških iger v živo, ki bi jih moral igrati začetnik.

Ruleta v živo

Ena najboljših igralnic v živo igre za začetnike je ruleta v živo. Igranje rulete v živo je neverjetno preprosto in za igranje se vam ni treba naučiti nobenih veščin. Čeprav morate za igranje igre poznati osnovna pravila, niso tako zapletena. 

V manj kot eni uri se lahko pripravite in začnete igrati ruleto v živo. Prav tako lahko najdete ogromno 5- do 10-minutnih videoposnetkov, ki vas naučijo igrati ruleto v živo.

Pri ruleti v živo je to, da se od vas ne zahteva veliko truda. Med igranjem rulete v živo ni veliko stvari, za katere moraš poskrbeti, in ni veliko stvari, ki jih imaš pod nadzorom. 

Edina stvar, ki jo morate storiti, ko igrate ruleto v živo, je predvideti, kje bo pristala žogica, in ustrezno staviti. Stave, ki jih sklepate, temeljijo na sreči, kar pomeni, da vam za pravilno napoved ni treba uporabiti nobenih tehnik.

Craps v živo

Naslednji najboljša igra za začetnike je live craps. Razlog, zakaj smo tukaj vključili craps v živo, je isti razlog, zakaj smo vključili ruleto v živo. Če želite začeti igrati igro craps v živo, morate le poznati osnovna pravila stav na mizi za craps, nato pa lahko začnete igrati. 

Ni posebnih tehnik, ki bi se jih morali naučiti, da bi lahko igrali craps v živo. Vse dogajanje poteka s parom kock, ki jih vržeta na mizo. Na izid teh kock ne morete vplivati skoraj nič. Vse, kar lahko storite, je, da pomislite, na kateri kombinaciji bodo pristale te kocke, in nato ustrezno stavite.

Blackjack v živo

Bakara v živo je podobna igram, ki smo jih omenili zgoraj. Predlagamo pa, da raje preizkusite blackjack v živo, tudi če ste začetnik. Blackjack v živo je zelo priporočljiva igra ker ni tako zapletena kot poker, je pa še vedno igra, pri kateri lahko izboljšate svoje sposobnosti.

Če ste začetnik v igralniških igrah v živo, a želite preizkusiti igro, ki je nekoliko bolj konkurenčna kot ruleta v živo ali craps v živo, in igro, pri kateri imate nekaj več nadzora kot ti dve igri, potem je blackjack v živo ena najboljših možnosti. . Blackjack v živo je tudi ena najbolj priljubljenih igralniških iger.

Zaključek

Dve najboljši igralniški igri v živo, ki ju lahko igrate kot začetnik, sta ruleta v živo in blackjack v živo. Ruleta v živo je zabavna igra zaradi svojega socialnega vidika. Po drugi strani pa je blackjack v živo odlična igra za začetnike, ki želijo igrati konkurenčne igralniške igre. Če iščete kraj, kjer bi lahko igrali katero od teh iger, obiščite LiveCasinoRank, kjer si lahko ogledate strokovne ocene nekaterih najboljših igralnic v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice