Igre

August 23, 2023

Najboljši nasveti za začetnike v igralniških igrah v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Z akcijo v realnem času in interaktivnim igranjem je ključnega pomena, da k virtualnim mizam delilcev v živo pristopite s temeljnim razumevanjem. Ta vodnik ponuja vrhunske nasvete za krmarjenje po igralniški sceni v živo, s čimer zagotovite, da so vaši začetni napadi prijetni in strateški. Samozavestno sprejmite bistvo igranja v živo in tako pripravite temelje za potencialno nagrajujočo izkušnjo.

Najboljši nasveti za začetnike v igralniških igrah v živo

sreča?

Igre v živo so na splošno na voljo v dveh kategorijah – igre, ki temeljijo na sreči, in igre, ki temeljijo na spretnostih. Pri prvem igralci ne potrebujejo nujno nobenih stavnih veščin, da ustvarijo zmagovalno formulo. Namesto tega sklenite stavo in počakajte na izid. Dobri primeri so:

  • Sic Bo
  • Ruleta
  • Craps
  • Baccarat

Na drugi strani so igre, ki temeljijo na spretnostih, nekoliko zapletene, saj lahko igralci uporabijo optimalne strategije za zmago. Na primer, lahko se odločite, kdaj boste zadeli, ostali ali podvojili v igri pokra v živo. Prav tako lahko igralci štejte karte pri blackjacku zmanjšati hišni rob na manj kot 0,50 %.

Toda ne glede na to, katero igro boste igrali, vedno ne pozabite, da je pri igrah na srečo vse odvisno od sreče. Kljub temu so igre, ki temeljijo na spretnostih, popolne, saj igralce pomerijo z delivcem ali drugimi igralci. To pomeni, da lahko zmagate pogosteje, če ste v tem dobri.

Ruleta

Igralnica v živo zbiralniki vsebin so zelo kreativni. Odkrili so načine za preoblikovanje in predelavo klasičnih namiznih iger, da bodo videti novejše in prijetnejše za igranje. Na primer, Evolution je dobro opravil Super Sic Bo, ki ohranja osnovne osnove Sic Boja, hkrati pa dodaja naključne množitelje do 1000-kratnega vložka.

Druga vznemirljiva izdaja Evolucije je nagrajena Lightning Roulette. V tej igri lahko igralci dobijo srečno številko in dobijo srečno izplačilo do 500x. In če še vedno želite najboljše izplačilo v igralnicah v živo, razmislite o nečem podobnem Live Jackpot Baccarat od Ezugi.

Da skrajšamo zgodbo, igrajte različne igre namesto klasičnih. Pravila igre ostajajo enaka, vendar z naključnimi števili in množitelji. Upoštevajte le, da lahko nekatere igre, kot je Lightning Roulette, žrtvujejo kvote za izplačilo v nekaterih stavah za financiranje funkcij v igri.

The House Edge

Rob hiše je v bistvu stopnja donosa, ki gre hiši ali marža hiše. Torej, če želite izračunati prednost hiše, preprosto odštejte RTP od 100 %. Dobra stvar je, da večina razvijalcev iger običajno zagotovi te pomembne informacije. 

Kljub temu je najboljša praksa igrati samo igralniške igre v živo s stopnjo donosa 96 % ali več. Seveda to velja tudi za igre, ki temeljijo na RNG, kot so igralni avtomati in namizne igre, ki temeljijo na sreči. Stvar je v tem, da višji RTP pomeni večje zmage na dolgi rok in manj izgubljenih sej.

Poleg tega uporabite RTP za izračun urnih izgub. Na primer, morda igrate igro pokra v živo z 2-odstotno prednostjo hiše. Nato odigrate 200 iger na uro, pri čemer vsaka igra stane 10 $. Tu bo povprečna izguba na uro 2 % x 200 x 10 $ = 40 $. Torej, več kot je prednost hiše, večje so urne izgube in več izgubite.

Tako kot standardne namizne igre RNG imajo tudi igralniške igre v živo različne omejitve miz. To je lahko vse od 0,10 do 20.000 za VIP igralce in visoko igralce. Na srečo igre v živo te informacije prikažejo na vidnem mestu, preden sklenete stavo. Proračunski igralci naj se držijo iger z nižjimi limiti, kot je Super Sic Bo, ki omogoča stave 0,10. Očitno je, da igra z nižjimi mejami stav omogoča, da vaš bankroll traja dlje v sobi za delivce v živo. Toda to pomeni nižja izplačila. 

Preverite tudi, kako dolgo trajajo krogi igre. Nekatere igre, kot je Live Roulette podjetja Authentic Gaming, ponujajo 20-sekundne kroge igre. Ampak še enkrat, hitrejše runde iger, kot je ta, lahko precej hitro požrejo vaš bankroll.

Razvijalci iger se zavedajo dejstva, da vsi igralci ne razumejo in govorijo angleško. Torej ustvarjajo domače igre v živo. Preprosto povedano, te igre so na voljo v maternih jezikih, kot so danski, indijski, italijanski itd. Včasih celo trgovec v živo bo govoril domači jezik.

Po pričakovanjih je Evolution Gaming glavni inovator na tem področju. Španski igralci lahko na primer uživajo v realističnem občutku blackjacka v igri Blackjack En Vivo. Nemški igralci pa lahko uživajo v Deutsches Blackjacku.

Pri izbiri igralniške igre v živo upoštevajte te kritične napotke. Druge stvari vključujejo licenciranje iger in testiranje, branje ocen iger in igranje v igralnici z najhitrejšimi izplačili. Ampak vse povedano, igrajte za zabavo in zmanjšajte svoja pričakovanja glede zmage.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice