NetEnt predstavlja Divine Fortune Megaways v Pennsylvaniji in New Jerseyju

Igre

2021-05-18

Eddy Cheung

danes NetEnt se uvršča med najvidnejše online casino v živo razvijalci programske opreme. Toda podjetje si je zavzelo tudi nišo pri ustvarjanju uspešnic video igralnih avtomatov, dober primer je izjemno uspešen Divine Fortune Megaways. Na žalost so strogi pravni okviri v ZDA igralcem v igralniških državah, kot sta Pennsylvania in New Jersey, preprečili, da bi dobili občutek za ta legendarni naslov.

NetEnt predstavlja Divine Fortune Megaways v Pennsylvaniji in New Jerseyju

Divine Fortune začne živeti v New Jerseyju in Pensilvaniji

Po bolečih mesecih čakanja je NetEnt 25. februarja 2021 končno objavil, da bo igra prvič predstavljena na ameriškem trgu. Na radarju podjetja so igralci spletnih igralnic v New Jerseyju in Pennsylvaniji, ki so glasovali za to spletni igralni avtomat kot najboljši v letu 2021 po mnenju iGaming Trackerja. Igra doda čarobni občutek naključnega mehanika Megaways. Najnovejši dogovor označuje razvijalčev drugi prvenec Megaways v državi, potem ko je januarja 2021 izdal Twin Spin Megaways. Po besedah komercialnega direktorja podjetja Evolution za Severno Ameriko Jeffa Millarja je podjetje zelo navdušeno, da bo svojega mehanika Megaways pripeljalo v ZDA. Nadaljeval je, da bo funkcija Megaways poleg široke palete zabavnih naslovov podjetja prinesla nekaj novega ameriškim igralcem. G. Millar je zaključil, da ima razvijalec veliko več na voljo za igralce New Jerseyja, Pennsylvanije, Zahodne Virginije in Michigana.

Kratek pregled Megaways Divine Fortune

Divine Fortune Megaways je video avtomat s 6 koluti, ki ima na voljo osupljivih 117.649 načinov za zmago. Z drugimi besedami, ta igra omogoča igralcem, da ustvarijo zmagovalno kombinacijo skoraj vsakič, ko se vrtijo. Funkcija Megaways daje igralcem ogromen potencial za zmago, ki je 4.502-kratni od njihovega začetnega vložka. Ta video igralni avtomat z mitsko tematiko, ki se hitro premika naprej, ima številne odlične bonus Lastnosti. Funkcija Falling Wilds Re-Spins na primer poveča možnosti igralca, da ustvari več kombinacij in pri tem veliko zmaga. Prav tako lahko igralci igrajo do štiri ikone brezplačnih vrtljajev in osvojijo do 10 brezplačnih vrtljajev. Prejmete lahko tudi 5 dodatnih vrtljajev za pristanek ikon brezplačnih vrtljajev med bonus krogi. Vendar se tu med bonus krogom ne konča. Igralci, ki dobijo 5 enakih ikon Bonus Win, lahko osvojijo do 500-kratno prvotno stavo. Ne more biti bolje! Nazadnje, Divine Fortune Megaways ima do 5 nizko plačanih in 4 visoko plačane simbole. Nizko plačani so A, K, Q, J in 10. Po drugi strani pa obstajajo do štiri mitska bitja, ki predstavljajo visoko plačane simbole.

Sadna pogostitev za igralce iz ZDA

Preden je predstavil Divine Fortune Megaways, je NetEnt januarja 2021 storil enako s Fruit Shop Megaways. To je skoraj desetletje po predstavitvi prvotne različice. Tako kot Divine Fortune je tudi Fruit Shop igralni avtomat s 6 koluti, poln množiteljev in brezplačnih vrtljajev. Po vsakem vrtenju med bonus igro in osnovno igro se naključno izbere število pristajalnih ikon. To ustvarja pomemben zmagovalni potencial 117.649 načinov za zmago. V začetku istega meseca je Fruit Shop Megaways debitiral v Betsson Group, drugem vodilnem spletnem operaterju. Ugani kaj? Igra se je v tem celotnem obdobju izkazala za odlično. To je verjetno zato, ker ohranja veselo in barvito obliko svojega prvotnega favorita oboževalcev.

Prihodnje projekcije za NetEnt

Ameriški trg iger na srečo velja za enega najtežjih orehov. Toda z NetEntom, ki že deluje v največ štirih igralniških državah, je lahko prihodnost le svetlejša. Sprememba Megaways na teh dveh video režah bo igralcem dala več zmagovalnega potenciala z impresivno izkušnjo igranja. Ne smemo pozabiti na več stopenj jackpota, ki so priložene tej funkciji. Skratka, NetEnt se ne bo upočasnil.

Zadnje novice

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem
2022-11-22

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem

Novice