No Commission Baccarat

Baccarat je priljubljena igra, ki se igra po vsem svetu in je hitro postala igralnica v živo najljubši. Po vsej Aziji je igra sinonim za high-rollers. Skrivnost igre jo že desetletja ohranja med klasičnimi igrami v igralnici. Bacarat brez provizije je različica igre, ki pomiri oboževalce igre, razočarane zaradi 5-odstotne provizije na najvarnejšo alternativo stave, ki je možnost bankirja. Vso spoštovanje okoli igre lahko skrije dejstvo, da je igranje precej preprosta.

Kako igrati Baccarat brez provizije?Kako Baccarat brez provizije deluje?Kako zmagati brez provizije Baccarat
Kako igrati Baccarat brez provizije?

Kako igrati Baccarat brez provizije?

Igra se začne, ko delilec prosi igralce, da stavijo. Stave se zaključijo, ko delilec napove "ni več stav". Vsi igralci v igri tekmujejo proti hiši. Bacarat brez provizije se ne igra s čevljem, ki vsebuje osem kompletov kart. Bankirna stava in stava igralca plačata enakomeren denar, z izjemo, da prvi doseže šest zadetkov. Igralcu je na voljo več stranskih stav, kot so stave Banker in Player, Super 6, Perfect Pair in Banker Bonus.

Brez komisijskih pravil za Baccarat

Kot klasična igra baccarat se ne igra nobene provizijske baccarat, da bi napovedali kombinacijo, ki doseže najbližjo devetko med igralcem in bankirjem. Asi imajo vrednost ena, vse karte od desetke do dame pa imajo vrednost nič. Preostale karte od 2-9 imajo vrednost pip. V tej različici igre se na bančni stavi ne zaračunava nobena provizija. Pravila igre navajajo, da se osem kompletov kart premeša po vsakem krogu stav.

Kako igrati Baccarat brez provizije?
Kako Baccarat brez provizije deluje?

Kako Baccarat brez provizije deluje?

Ekskluzivnost je del tega, zakaj v VIP sobah vseh najboljših spletnih igralnic ni nobene provizijske baccarat. Stave na baccarat brez provizije pomenijo vedeti, kakšna kombinacija bo verjetno zmagala med bankirjem in igralcem. Prve štiri začetne karte, ki so bile razdeljene iz čevlja, prejmejo igralec in bankir, prva in tretja karta pa se izdata igralcu. Igra se ustavi, če igralec ali bankir dobi skupno kar 8 ali 9. V tem primeru obe strani stojita.

Kako Baccarat brez provizije deluje?
Kako zmagati brez provizije Baccarat

Kako zmagati brez provizije Baccarat

Dobiti baccarat brez provizije je razmeroma preprosto. Stave stavijo na prvi krog. Lahko povečajo ali zapustijo vložek, kakršen je, glede na to, kako se igra odvija. Stave, ki napovedujejo zmagovalno kombinacijo, se izplačajo glede na tabelo izplačil. Zmagovalne stave imajo različne kvote za izplačila. Bankirna stava plača 1:1 za igro brez osem in plača 1:2 za igro osem. Stave, ki stavijo igralca, prejmejo izplačilo 1:1. Nerešena stava ima izplačilo 8:1.

Brez Komisije Baccarat strategije

Bacarat brez provizije naj bi bila zapletena igra, vendar je uporabljena strategija preprosta. Za začetek strokovnjaki svetujejo, da se izogibate stavam za izenačenje. Čeprav ima stava velike nagrade do 9:1, so njene možnosti zelo majhne. Stava za igralca je najvarnejša možnost in večina strokovnjakov bi svetovala, da se te stave držite skozi igro. Medtem ko bi igralcem svetovali, naj vedno stavijo na bankirja, se stvari naredijo drugače, ko gre za baccarat brez provizije. Ta strategija se uporablja v vseh vrhunskih spletnih igralnicah.

Kako zmagati brez provizije Baccarat

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

V čem se baccarat brez provizije razlikuje od standardne igre?

Bacarat brez provizije se razlikuje od punto banco, ker se pri zmagovalcu ne zaračuna provizija, ko izberemo bančno stavo.

Kdaj ni bila izumljena nobena komisijska baccarat?

Igra je bila predstavljena spletnim igralnicam prek razvijalcev iger, kot je Evolution Gaming, v zgodnjih 2000-ih.

Ali lahko igralci igrajo baccarat brez provizije za pravi denar?

da. Igra se za pravi denar v vseh vrhunskih igralnicah na internetu.