Obvladajte umetnost igranja najboljših igralniških iger v živo s temi nasveti

Igre

2022-04-19

Eddy Cheung

Ni več, ko bi igralci sedeli in čakali, da RNG (generator naključnih števil) odloči o rezultatih igre. Namesto tega so najboljše igralniške igre v živo tiste, ki ponujajo resnično igralniško izkušnjo, pomešano z nepričakovanimi nagradami, kot so množitelji. 
Ampak to je lažje reči na papirju. Iskanje popolnih igralniških iger v živo za igranje je sama po sebi igralna veščina. Pravzaprav obstaja na stotine iger v živo za igranje v najboljši igralnici v živo. Da bo vaše iskanje nekoliko preprosto, je v tej objavi nekaj preizkušenih nasvetov za izbiro iger v živo. 

Obvladajte umetnost igranja najboljših igralniških iger v živo s temi nasveti

Spretnost ali sreča?

Igre v živo so običajno na voljo v dveh kategorijah – igre, ki temeljijo na sreči, in igre, ki temeljijo na spretnostih. Pri prvem igralci ne potrebujejo nujno veščin stav, da bi ustvarili zmagovalno formulo. Namesto tega samo položite stavo in počakajte na izid. Dobri primeri so:

  • Sic Bo
  • ruleta
  • Sranje
  • Baccarat

Po drugi strani pa so igre, ki temeljijo na spretnostih, nekoliko zapletene, saj lahko igralci uporabijo optimalne strategije za zmago. Odločite se lahko na primer, kdaj boste udarili, stali ali podvojili v igri pokra v živo. Prav tako lahko igralci štejejo karte v blackjacku, da zmanjšajo prednost hiše na manj kot 0,50%.

Toda ne glede na to, katero igro se boste odločili, se vedno spomnite, da je pri igrah na srečo odvisna sreča. Kljub temu so igre, ki temeljijo na spretnostih, popolne, ker igralce soočijo z delivcem ali drugimi igralci. To pomeni, da lahko zmagate pogosteje, če ste v tem dobri.
Standard ali Varianta?

Kazino v živo zbiralniki vsebin so zelo ustvarjalni. Izoblikovali so načine za preoblikovanje in predelavo klasičnih namiznih iger, da bodo videti novejše in bolj prijetne za igranje. Evolution je na primer dobro opravil Super Sic Bo, ki ohranja osnovne osnove Sic Bo, hkrati pa dodaja naključne množitelje do 1000-kratnega vložka.

Druga razburljiva izdaja Evolutiona je nagrajena Lightning Roulette. V tej igri lahko igralci pridobijo srečno številko in dobijo srečno izplačilo do 500x. In če še vedno potrebujete najboljše izplačilo v igralnicah v živo, razmislite o nečem podobnem, kot je Live Jackpot Baccarat Ezugi.

Če skrajšam zgodbo, igrajte različne igre namesto klasike. Pravila igre ostajajo enaka, vendar z naključnimi številkami in množitelji. Upoštevajte le, da lahko nekatere igre, kot je Lightning Roulette, pri nekaterih stavah žrtvujejo izplačilne kvote za financiranje funkcij v igri.

The House Edge

Rob hiše je v bistvu stopnja donosa, ki gre za hišo ali hišno maržo. Torej, če želite izračunati prednost hiše, preprosto odštejte RTP od 100%. Dobra stvar je, da večina razvijalcev iger običajno zagotovi te pomembne informacije. 

Kljub temu je najboljša praksa igrati samo igralniške igre v živo s stopnjo donosa 96 % in več. Seveda to velja tudi za igre, ki temeljijo na RNG, kot so igralni avtomati in namizne igre na srečo. Stvar je v tem, da višji RTP pomeni večje zmage na dolgi rok in manj izgubljenih sej.

Poleg tega uporabite RTP za izračun urnih izgub. Na primer, morda igrate igro pokra v živo z 2-odstotno prednostjo. Nato igrate 200 iger na uro, vsaka igra stane 10 $. Tukaj bo povprečna urna izguba 2 % x 200 x 10 $ = 40 $. Torej, večja kot je prednost hiše, večje so izgube na uro in več izgubite.

Omejitve mize in hitrost igre

Tako kot standardne namizne igre RNG imajo tudi igralniške igre v živo različne omejitve miz. To je lahko vse od 0,10 do 20.000 za VIP igralce in igralce z visokimi igralci. Na srečo igre v živo te informacije prikažejo na vidnem mestu, preden položite stavo. 
Proračunski igralci se morajo držati iger z nižjo mejo, kot je Super Sic Bo, ki omogoča 0,10 stav. Očitno igranje z nižjimi omejitvami stav omogoča, da vaš denarni znesek traja dlje v sobi za delivce v živo. Toda to pomeni nižja izplačila. 

Preverite tudi, kako dolgo trajajo krogi igre. Nekatere igre, kot je ruleta v živo Authentic Gaming, ponujajo 20-sekundne kroge igre, ki so kot nalašč za izkušene igralce. Ampak spet, hitrejši krogi igre, kot je ta, lahko precej hitro požrejo vašo banko. 

Jezik igre

Razvijalci iger so seznanjeni z dejstvom, da vsi igralci ne razumejo in ne govorijo angleško. Tako ustvarjajo domače igre v živo. Poenostavljeno povedano, te igre so na voljo v maternih jezikih, kot so danščina, indijska, italijanščina itd. Včasih bo celo prodajalec v živo govoril materni jezik.

Kot je bilo pričakovano, je Evolution Gaming glavni inovator v tem pogledu. Španski igralci lahko na primer uživajo v realističnem občutku blackjacka v Blackjack En Vivo. Nemški igralci pa lahko uživajo v Deutsches Blackjacku. 

Zaključek

Upoštevajte te kritične napotke pri izbiri igralniške igre v živo. Druge stvari vključujejo licenciranje in testiranje iger, branje pregledov iger in igranje v igralnici z najhitrejšim izplačilom. Ampak vse povedano, igrajte za zabavo in znižajte svoja pričakovanja glede zmage. Lepo se imej!

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice