Perfect Blackjack

Večina mize igre prihajajo z različnimi različicami in tako tudi blackjack. Ena od edinstvenih iger je Perfect Blackjack, katere načela so všeč igralcem, ki radi sledijo svoji intuiciji, da bi dobili stavo Perfect Pairs. To je stranska stava s potencialnim izplačilom 30:1 in razlikuje to različico blackjacka v živo. Zabava se začne, še preden je izvlečena prva karta. Pravila so podobna drugim različicam blackjacka, vendar se rob hiše giblje od 0,35% do 0,44%. Z dobro strategijo, intuicijo in srečo lahko vsak igra blackjack v živo na spletu in osvoji dragocene nagrade.

Kako igrati Perfect Blackjack: Pravila Perfect BlackjackKako zmagati pri Perfect Blackjack: Perfect Blackjack strategija
Kako igrati Perfect Blackjack: Pravila Perfect Blackjack

Kako igrati Perfect Blackjack: Pravila Perfect Blackjack

Igralci začnejo z dvema kartama in lahko izvedejo eno od teh dejanj:

Zadetek; ko igralec zahteva drugo karto

stojalo; igralec ne more izbrati dodatnih kart. Zadržujejo vsote in končajo svoj red

Podvojite; igralec lahko poveča prvotno stavo za 100 % in obljubi, da bo veljal, ko prejme dodatno karto

Split; ko imata prvi dve karti pri roki enako vrednost. Igralec jih razdeli v dve roki
V nekaterih primerih je na voljo peta možnost (predaja). Tu igralec po začetni stavi odstopi od svoje roke, če so možnosti za zmago premajhne. Lahko obdržijo 50 % prvotne stave, namesto da igrajo, da izgubijo celotno stavo. Druga pravila za Perfect Blackjack vključujejo:

Brez zavarovanja/celo denarja

Kjer ni prostora za delitev, npr. 5s in 10s, se igra šteje za trd seštevek

Omejitev ponovnega cepljenja naredi roko težko seštevek, razen za ase

Kazen za uporabo napačne strategije je 2,3-krat večja od stališča na mehki 17

Kako igrati Perfect Blackjack: Pravila Perfect Blackjack
Kako zmagati pri Perfect Blackjack: Perfect Blackjack strategija

Kako zmagati pri Perfect Blackjack: Perfect Blackjack strategija

Obstajata dve optimalni strategiji za zmago z dvema krovoma:

  • Brez pokukanja in brez predaje
  • Podvojitev na 9-11 in delilec uvede mehka pravila 17

Pameten igralec s trdimi 9, 10, 11 ali parom 5 razmišlja o podvojitvi, če ima delilec 2-9. Edina izjema je, ko igralec drži 9, delilec pa 7, 8 ali 9. V tem primeru je najboljša stava zadeti. Priporočljivo je, da stojite vsakič, ko ima igralec par 10, mehkih 9 in deset ter trdih 17+, ne glede na to, kateri delilci imajo. Stojalo je najbolj izvedljiva možnost za igralca s trdimi 12-16, ko ima delilec 2-6. Toda obstaja izjema, če ima igralec trdih 12, delilec pa 2 ali 3. Druga popolna priložnost za stališče je mehka 8 čez 2-8, ki jo poda delilec. Podobno je dobro stati z 9-9, ko delilec pokaže asa, 7 ali 10.

Zadetek je najboljša poteza za igralca, ki drži 5-16, ne glede na to, kaj je v delivčevih rokah. Soft 3-7 zahteva zadetek ne glede na delivčevo kartico. Drugi motivatorji za igralca za zadetek vključujejo pare 2s, 3s, 4s, 5s, 6s, 7s in 8s. Vendar pa so pari 2 in 3 v tej strategiji izvzeti, če ima trgovec 4-7. Torej je prava poteza ločitev. Na enak način bi moral igralec deliti z 8-8 in 9-9, ko delilec pokaže 10 ali asa. Asi morajo biti vedno razdeljeni. Toda 6-6 in 7-7 je mogoče razdeliti le, če ima delivec asa ali 7-10.

Kako zmagati pri Perfect Blackjack: Perfect Blackjack strategija

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kaj se izplača stava za popoln par?

Perfect Pair je najbolj posebna stava za igranje blackjacka v živo na spletu. Postavljena je pred vsako deljenje kart. Pri stavi Perfect Pair lahko igralci uživajo v treh ravneh izplačil:

  • Mešani par (rdeča in črna karta) plača 5:1
  • Barvni par (2 karti s podobno barvo) plača v razmerju 10:1
  • Dve enaki kartici plačata v razmerju 30:1