Igre

March 15, 2021

Pet bonusov, ki lahko naredijo spletni bingo še bolj razburljiv!

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Nekoč rezerva modrih babic, se je bingo prilagajal in spreminjal s časom, saj igra vedno več ljudi bingo na spletu kot kdajkoli prej.

Pet bonusov, ki lahko naredijo spletni bingo še bolj razburljiv!

Spletni bingo uspeva po vsem svetu, ljudje vseh starosti pa uživajo v tej razburljivi igri iz več razlogov.

Oglejte si pet najboljših bingo bonusov, ki jih najdete v okolju igralnice v živo:

1) denar za nič; Bingo bonus brez pologa

Večina spletnih bingo bonusov, ki so na voljo novemu igralcu, zahteva, da nakaže nekaj denarja in nato prejme bonus kot dobrodošlico na spletnem mestu. Bonus brez pologa deluje drugače in naredi točno to, kar piše na pločevinki.

Vse, kar mora igralec običajno narediti tukaj, je dokončati registracijo, da se kvalificira za bonus, ne da bi vložil denar.

Znesek bonusa se bo razlikoval, vendar je treba pred dvigom denarja izpolniti nekatere posebne pogoje. To običajno vključuje igranje prek skladov določeno število krat.

2) Igralec in igralnica delujeta skupaj; Bonus na depozit Bingo

Ta bonus od igralca zahteva, da opravi nakazilo in si ogleda igralnico v živo, ki ustreza depozitu do določenega zneska ali ponuja fiksno raven bonusa.

Na primer, spletno mesto lahko ponudi 50 $, če igralec položi 25 $ ali več. Igralec nakaže 25 $ in prejme 50 $, kar mu daje 75 $ na svojem računu. Spet bodo določeni pogoji glede tega, koliko mora igralec odigrati, preden bo lahko izplačal.

Prednost je v tem, da so ponudbe bonusov za polog običajno velikodušnejše od bonusov brez pologa. Seveda je slaba stran, da igralec tvega svoj denar za bonus.

3) nagrajevanje zvestobe; bonus za ponovno nalaganje

Bonus za ponovno nalaganje je način za spletno igralnico, da ohrani svoje obstoječe stranke zadovoljne. Torej, ko obstoječa stranka "ponovno napolni" ali nakaže več denarja na svoj račun, bo igralnica v živo ponudila bonus. Na splošno je bonus odstotek vloge nazaj v bonus denarju; 50-odstotni bonus za ponovno nalaganje je najpogostejši.

4) Privabljanje novih igralcev v igro; bonus za priporočilo prijatelja

Standardni bonus v večini vrst spletnih podjetij in igralnic v živo se ne razlikujejo. Kot že ime pove, če igralec napoti prijatelja, da se prijavi na spletno platformo za bingo, bo spletno mesto napotitelju dalo bonus. Običajno okoli 20 $ na napotnico.

5) Zmagajte, tudi če izgubite; Cashback Bonus

Pogostejši v igralnicah, denarni bonusi še vedno obstajajo v nekaterih spletnih igrah bingo. To je lahko bodisi prek prejemanja odstotka izgube vsak teden ali mesec ali, pogosteje, prejemanja točk zvestobe, ki jih igralec lahko uporabi pri drugih igrah ali zamenja za denar.

V povzetku

Čeprav je raznolikost spletnih bingo bonusov precej široka, je bistveno, da razumete njihove pogoje in določila, preden se potopite v glavo. Vsak igralec, ki je nov v svetu spletnega binga, si mora vzeti čas in prebrati vse zahteve glede stav.

Dokler je kateri koli igralec razumen in se finančno ne pretirava, so vsi ti bonusi lahko odličen način, da naredite igro spletnega binga bolj razburljivo in donosnejšo.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice