Naučite se vrstnega reda pokra: razložene roke v pokru

Poker

2021-08-25

Ethan Tremblay

Od zgodnjega otroštva do sedanje priljubljene igralniške industrije, poker je še vedno ena izmed najbolj igranih iger na spletu. Večina najboljših igralnic v živo v letu 2021 vam ponuja priložnost, da svojo srečo in pamet preizkusite z igro pokra. Tukaj lahko preverite najboljše igralnice v živo na spletu.

Naučite se vrstnega reda pokra: razložene roke v pokru

Toda pri pokru je več, kot se zdi na prvi pogled. Če želite biti dober v igri in osvojiti nagrade, morate imeti več kot srečo. In ravno tu pridejo v poštev poker roke.

V igri pokra bo moral igralec sestaviti najboljšo kombinacijo petih kart in prebrati drugo kombinacijo. Tukaj je torej kratek vodnik, ki vam pokaže, kaj so poker igre in kakšna je verjetnost za zmago.

Poker kombinacija razložena od najvišje do najnižje

Royal flush

Če dobite royal flush v kateri koli najboljši spletni igralnici v živo, imate največje možnosti za zmago v tem potu. Royal flush je sestavljen iz asa, kralja, dame, vložka in 10 vseh barv. Toda žalostna stvar je, da imate manj kot 0,0016 % možnosti, da boste dobili kraljevo flush.

Ravno izpiranje

Strast flush je druga najmočnejša kombinacija v igri pokra. Strast flush je sestavljen iz poljubnih 5 zaporednih kart katere koli barve. To pomeni, da je v igri mogoče dobiti 40 različnih flushov.

4 vrste

Na številki 3 so štiri prijazne roke. To je res neumnost. Dokler imate 4 karte istega ranga, imate 4 prijazne roke. Možnost napredovanja v igri je približno 0,0024%.

Polna hiša

Naslednja na našem seznamu poker je polna hiša. Polna hiša je sestavljena iz 2 kart istega ranga plus 3 kart drugega ranga, ki so enake.

Splakovanje

Flush je 5 kart iste barve. Ni nujno, da so zaporedni. To je ena izmed pogostih zmagovalnih iger v najboljših spletnih igralnicah v letu 2021

naravnost

Straights je težko dobiti, vendar nimajo veliko moči. In zato je danes na 6. mestu. Če želite narediti ravno, morate dati 5 zaporednih kart katere koli barve. Če imate na srečo asa z visoko karto, se bo imenoval Broadway.

3 svojevrstne

Če imate 3 karte istega ranga, se bo imenovala 3 vrste. Imate skoraj 2,2 % možnosti, da dobite 3 vrste poker kombinacije.

Dvojni par/ 2 para

2 para je sestavljena iz 2 kart istega ranga plus 2 kart drugega ranga, ki sta enaki.

Par

Če imate kakršen koli en sam par, se bo imenoval par.

Visoka kartica

Če nimate nobene od zgoraj omenjenih poker iger, bo vaša kombinacija z visoko karto najvišji rang posamezne karte, ki jo imate v roki.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice