Poker

August 25, 2021

Nau膷ite se vrstnega reda pokra: razlo啪ene roke v pokru

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Od zgodnjega otro拧tva do sedanje priljubljene igralni拧ke industrije, poker je 拧e vedno ena izmed najbolj igranih iger na spletu. Ve膷ina najbolj拧ih igralnic v 啪ivo v letu 2021 vam ponuja prilo啪nost, da svojo sre膷o in pamet preizkusite z igro pokra. Tukaj lahko preverite najbolj拧e igralnice v 啪ivo na spletu.

Nau膷ite se vrstnega reda pokra: razlo啪ene roke v pokru

Toda pri pokru je ve膷, kot se zdi na prvi pogled. 膶e 啪elite biti dober v igri in osvojiti nagrade, morate imeti ve膷 kot sre膷o. In ravno tu pridejo v po拧tev poker roke.

V igri pokra bo moral igralec sestaviti najbolj拧o kombinacijo petih kart in prebrati drugo kombinacijo. Tukaj je torej kratek vodnik, ki vam poka啪e, kaj so poker igre in kak拧na je verjetnost za zmago.

Poker kombinacija razlo啪ena od najvi拧je do najni啪je

Royal flush

膶e dobite royal flush v kateri koli najbolj拧i spletni igralnici v 啪ivo, imate najve膷je mo啪nosti za zmago v tem potu. Royal flush je sestavljen iz asa, kralja, dame, vlo啪ka in 10 vseh barv. Toda 啪alostna stvar je, da imate manj kot 0,0016 % mo啪nosti, da boste dobili kraljevo flush.

Ravno izpiranje

Strast flush je druga najmo膷nej拧a kombinacija v igri pokra. Strast flush je sestavljen iz poljubnih 5 zaporednih kart katere koli barve. To pomeni, da je v igri mogo膷e dobiti 40 razli膷nih flushov.

4 vrste

Na 拧tevilki 3 so 拧tiri prijazne roke. To je res neumnost. Dokler imate 4 karte istega ranga, imate 4 prijazne roke. Mo啪nost napredovanja v igri je pribli啪no 0,0024%.

Polna hi拧a

Naslednja na na拧em seznamu poker je polna hi拧a. Polna hi拧a je sestavljena iz 2 kart istega ranga plus 3 kart drugega ranga, ki so enake.

Splakovanje

Flush je 5 kart iste barve. Ni nujno, da so zaporedni. To je ena izmed pogostih zmagovalnih iger v najbolj拧ih spletnih igralnicah v letu 2021

naravnost

Straights je te啪ko dobiti, vendar nimajo veliko mo膷i. In zato je danes na 6. mestu. 膶e 啪elite narediti ravno, morate dati 5 zaporednih kart katere koli barve. 膶e imate na sre膷o asa z visoko karto, se bo imenoval Broadway.

3 svojevrstne

膶e imate 3 karte istega ranga, se bo imenovala 3 vrste. Imate skoraj 2,2 % mo啪nosti, da dobite 3 vrste poker kombinacije.

Dvojni par/ 2 para

2 para je sestavljena iz 2 kart istega ranga plus 2 kart drugega ranga, ki sta enaki.

Par

膶e imate kakr拧en koli en sam par, se bo imenoval par.

Visoka kartica

膶e nimate nobene od zgoraj omenjenih poker iger, bo va拧a kombinacija z visoko karto najvi拧ji rang posamezne karte, ki jo imate v roki.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice