Poker vodnik za pridobitev zmagovalne roke

Poker

2021-08-23

Ethan Tremblay

Želite izvedeti, kako narediti ubijalsko igro pokra? No, ta poker vodnik vam nudi hrbet. V igra pokra v živo, se vsa dejanja začnejo po tem, ko je igralcu podeljena roka. Toda, kot morda veste, ni mogoče igrati vseh pokerskih iger, ki jih razdeli delilec v živo.

Poker vodnik za pridobitev zmagovalne roke

Torej, ta vodnik za poker vam bo ponudil popoln povzetek vseh osnov poker iger, ki vam bodo dali prednost vsakič, ko želite igrati igro.

Kaj je poker kombinacija in kako je narejena?

V skladu s pravili igre poker vključuje sestavljanje določene kombinacije kart. Običajno lahko razvrščanje kart v določenem vrstnem redu in barvi ustvari več rok, kot boste izvedeli pozneje. Kot je bilo pričakovano, težje je ustvariti določeno roko, močnejša je roka. Prav tako imajo močnejše roke običajno boljša izplačila.

Kljub temu boste večinoma našli različice pokra s 5 kartami vaš najljubši casino v živo. V tej igri boste dobili pet kart, ki jih boste uporabili za sestavljanje kombinacij. Nato delilec v živo dobi tudi svojih pet kart, ki jih bo uporabil za ustvarjanje kombinacije. Na koncu se obe roki primerjata, pri čemer močnejša nosi dan.

Poleg tega lahko najdete tudi različico s 3 karticami. Tukaj je igranje precej podobno igri pokra s 5 kartami. Edina razlika je v tem, da igralci dobijo tri karte, zaradi česar je nemogoče ustvariti nekaj iger.

In seveda obstaja različica z 2 kartami, predvsem Texas Hold'em. V tej igri igralci dobijo dve karti s petimi skupnimi kartami na sredini mize. V bistvu lahko igralci po želji uporabljajo pet skupnih kart, da ustvarijo zmagovalno kombinacijo.

Najpogostejše uvrstitve poker-hand

V tem razdelku se boste naučili razvrstitev poker iger, začenši z najmočnejšimi.

Royal flush

Royal flush je najboljša možna poker kombinacija v živo, ki jo lahko ustvarite. Vključuje ustvarjanje petih zaporednih kart podobne barve. Običajno je sestavljen iz 10, jack, kraljica, kralj in as. Igralci lahko ustvarijo tudi roko s 7, 8, 9 in 10 Hearts plus Jack.

Ravno izpiranje

Včasih lahko ustvarite pet zaporednih kart enake barve, kot je royal flush. V tem primeru boste izvedli naravnost. To kombinacijo je mogoče izboljšati le s še eno visoko rangirano ravnjo ali royal flushom.

Štiri svoje vrste

Kot že ime namiguje, ima ta roka štiri podobne karte različnih barv. Na primer, lahko dobite štiri srčne ase, diamante, pike in tref. Peta karta ali "kicker" se nato uporabi za določitev zmagovalne karte v primeru izenačenja.

Polna hiša

V roki s 5 kartami mora biti par kart enake vrednosti in tri karte podobne vrednosti. Vendar pa morata biti dvojka in trije v različnih barvah. V primeru neodločenega izida nosi dan roka z najmočnejšimi tremi.

Splakovanje

Pri flushu morajo igralci pristati le pet kart podobne barve, ne da bi se obremenjevali z vrstnim redom. Torej, na primer, kombinacija s 4, 8, 6, 7 in 2 piki je flush. Če pa ima več igralcev flush, je zmagovalka najmočnejša poker kombinacija.

naravnost

Strah je kombinacija petih zaporednih kart različnih barv. Toda v tem primeru je as lahko 1 ali pa sedi nad kraljem.

Tri svojevrstne

Pristanek treh vrst je pridobitev poker karte s tremi kartami podobnega ranga, vendar z različnimi barvami. Preostale "kickerje" se nato uporabi za izvemo zmagovalca v primeru izenačenja.

Dva para

Če želite ustvariti dva para, morajo igralci pokra dati roko z dvema paroma ujemajočih se kart. Na primer, dve 9-ki in dve 8-ki sestavljata kombinacijo dveh parov. Če je rezultat izenačen, je zmagovalec par z večjo vrednostjo. In če pride do shove, kicker določi izid igre.

Par

V igri s pari morajo igralci dobiti par kart enake vrednosti, vendar različnih barv. Če imata dva igralca enak par, bodo trije igralci določili zmagovalca v padajočem vrstnem redu.

Visoka kartica

Znan tudi kot "nič", zmaga roka z najvišjo skupno vrednostjo. V bistvu se uporablja, če ni zgoraj obravnavane zmagovalne kombinacije. Spet je primerjava narejena v padajočem vrstnem redu.

Zaključek

Po branju tega vodnika za poker bi bilo ustvarjanje zmagovalne kombinacije lažje. Toda preden greste all in, vedite, da imajo različne različice pokra različna pravila glede asa. Tudi barve kart imajo podobne prednosti. Torej, če se vi in delilec poravnata z nepravilnimi barvami, bo igra prinesla neodločen rezultat. Poskusite!

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita