Razumevanje kombinacij in kvot pri spletnem pokru v živo

Tisti, ki redno igrajo poker, verjetno poznajo različne poker kombinacije, kot so royal flush, straight flush in full house, saj je vsaka od njih zelo pogosta.

Obstaja nekaj osnovnih stvari, ki bi jih morali vedeti, da si zagotovite prednost, ko igrate spletne poker igre v živo, vključno s tem, kako se razvrstijo različne kombinacije in kako verjetno je, da se bodo pojavile.

V tem članku bomo razpravljali o razvrstitvi kombinacij v pokru, pa tudi o izplačilih za različne spletne različice v živo, ki so na voljo, progresivnih jackpotih in možnostih za zmago v igri.

Razvrstitev rok v pokru

Preden se poglobimo v izplačila za različne različice spletnega pokra v živo, najprej razumemo osnove razvrščanja kombinacij v pokru:

  • Kombinacije v pokru so razvrščene od najvišje do najnižje. Kombinacija najvišjega ranga je kraljevi flush, ki je sestavljen iz 10, fanta, dame, kralja in asa iste barve.
  • Ravni flush je naslednja najvišja kombinacija, ki ji sledijo štiri karte, full house, flush, straight, tri-a-kind, dva para, en par in visoka karta, ki je roka najnižjega ranga.

Izplačila za različne različice spletnega pokra v živo

Izplačila za vsako kombinacijo se razlikujejo glede na spletni poker v živo različico, ki jo igrate.

  • Texas Hold'em - Kombinacija najvišjega ranga izplača 10000:1, medtem ko kombinacija najnižjega ranga izplača 1:1.
  • Omaha – Kombinacija najvišjega ranga se izplača 5000:1, kombinacija najnižjega ranga pa 1:1.
  • Seven Card Stud – kombinacija najvišjega ranga se izplača 1000:1, medtem ko kombinacija najnižjega ranga izplača 1:1.

Progresivni jackpoti v spletnih igrah pokra v igralnici v živo

Poleg rednih izplačil številni spletne igralniške poker igre v živo ponujajo progresivne jackpote. Vrednost progresivnih jackpotov se poveča vsakič, ko igralec položi stavo. Jackpot še naprej raste, dokler igralec ne zadene zmagovalne kombinacije.

Razumevanje različnih vrst progresivni jackpoti lahko pomaga povečati vaše možnosti za veliko zmago. Nekateri jackpoti so podeljeni naključno, drugi pa zahtevajo določeno kombinacijo kart. Možnosti, da zadenete progresivni jackpot v spletnem pokru v živo, se razlikujejo glede na različico igre.

Najboljša kombinacija jackpota v pokru v živo je bad beat. Do slabega udarca pride, ko igralec z zelo močno kombinacijo izgubi proti igralcu s še močnejšo kombinacijo. Bad beat jackpot se podeli igralcu, ki izgubi z močnejšo kombinacijo.

Kvote za zmago v spletnih igrah pokra v živo

Obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na kvote za razvrstitev poker kombinacij. Vključujejo:

  • Število igralcev,
  • Vaš položaj na mizi,
  • Raven spretnosti,
  • Vrsta igre pokra, ki jo igrate.

Pri skoraj vsaki igri pokra je največja možnost, da se zgodi kombinacija, par, ki je na voljo s kvoto 1,28:1.

Na spletu je na voljo več orodij in virov, ki vam pomagajo izračunati možnosti za določeno kombinacijo. Ti vključujejo kalkulatorje kvot za poker in tabele, ki prikazujejo možnosti za določeno kombinacijo.

Zaključek

Na splošno poker ni igra, ki zahteva le srečo. Morate biti seznanjeni z različnimi izplačili in verjetnostmi rok, da povečate svoje možnosti za zmago.

Poznavanje kvot in lestvic poker kombinacij vam lahko pomaga pri sprejemanju premišljenih odločitev med igro na najboljše spletne igralnice v živo. Bistveno je tudi, da poznate izplačila za vsako kombinacijo v različici, ki jo igrate.

Če želite biti uspešni pri spletnem pokru v živo, morate slediti strategiji in igrati v skladu z omejitvami, ki ste jih postavili. Če določite omejitve, boste postali boljši igralec, ki vedno igra odgovorno.

Koliko handov se odigra na uro v spletnih igrah pokra v živo?

Povprečno število iger v živo na uro igranja je približno 60, vendar se to razlikuje glede na število igralcev in delivca.

Ali delivec igra kombinacijo pri spletnem pokru v živo?

Delilec v spletnih igrah pokra v živo ne igra roke. On samo deli karte in na splošno vodi igro.

Kaj je boljše od delivčeve kombinacije v spletnem pokru v živo?

V večini spletnih poker iger v živo se delivčeva kombinacija ne razlikuje od igralčeve. Namesto tega igralci tekmujejo drug proti drugemu, da bi sestavili najboljšo možno kombinacijo. Toda na primer pri Caribbean Stud Pokru delivčeva kombinacija igra proti igralčevi. V tej igri igralec zmaga, če njegova kombinacija premaga delivčevo.

22BET:Do 300 €
Prejmi svoj bonus
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita

Poker z delivcem v živo je vznemirljiva igra, ki lahko ponudi veliko vznemirjenja in priložnosti za velike zmage.

Prikaži več

S spletnimi igralniškimi stranmi, ki zbirajo vedno več stavnikov po vsem svetu, je poker v živo postal dostopen za kar veliko igralcev.

Prikaži več

Spletni poker je ena izmed najbolj igranih iger s kartami na spletnih straneh igralnic. Od vas zahteva ne le srečo, ampak tudi spretnost. Vendar ima, tako kot katera koli druga oblika pokra, tudi spletni poker v živo svoja pravila bontona in lahko nanj vpliva naklon.

Prikaži več