Spletni vodnik za začetnike Caribbean Stud Poker

Poker

2021-11-27

Poker je klasična namizna igra z veliko različicami. Igralci lahko na primer danes uživajo v Caribbean Stud pokru na spletu v najboljših igralnicah v živo. Namesto da bi tekmovali drug proti drugemu, ta igra omogoča igralcem, da uživajo v predstavi proti trgovcu. Torej, če želite igrati to zelo zabavno namizno igro, vas bo ta vodnik za začetnike pokrival.

Spletni vodnik za začetnike Caribbean Stud Poker

Kako igrati Caribbean Stud poker

Prvič, igralci iger lahko igrajo Caribbean Stud poker na vrhunske igralnice v živo z uporabo mobilnega telefona, namizja ali prenosnika. Ta igra uporablja tradicionalni krov z 52 kartami in se igra s petimi kartami. Po stavi krupje podeli pet kart sebi in še pet igralcu. Ne pozabite, da se vse vaše karte delijo obrnjene navzdol. Prav tako je ena od delivčevih kart obrnjena navzgor.

Po prejemu petih kart se lahko igralec odloči, da odpove in izgubi ante stavo. S tem se preprečijo tudi dodatne izgube. Druga možnost je, da igralci iger povečajo prvotno velikost stave in upajo, da bodo premagali delivec. Temu se reče dvig. Če stavite, bodo razkrili svoje karte in jih primerjali z vašimi.

Medtem, da se delilec kvalificira, mora imeti njegova kombinacija vsaj kraljevega asa. V tem primeru morajo svojo roko ujemati z vašo. Če se igralčeva roka uvrsti višje, se njihova stava ante izplača 1:1. Če pa delivec ne izpolnjuje pogojev, se igralcu izplača znesek, enak njegovi prvotni stavi.

Spletna izplačila za Caribbean Stud poker

Preden se potopite globlje, spodaj so tipična izplačila poker rok, ki se začnejo od najvišje do najnižje:

  • Royal flush – 100:1
  • Straight flush - 50:1
  • Štiri vrste: 20:1
  • Polna dvorana: 7:1
  • Splakovanje – 5:1
  • Ravno – 4:1
  • Trojke – 3:1
  • Dva para – 2:1
  • En par – 1:1

Ne skrbite; Ni vam treba biti profesor matematike, da razumete, kako delujejo kvote. Na primer, če igralec stavi 200 $ na roko in dobi par 9s, je izplačilo 1:1. Zdaj to pomeni, da igralec osvoji 200 $ in izgubi prvotnih 200 $. Torej, tako delujejo kvote.

To je tudi nujno opozoriti Caribbean Stud daje prednost igralnici bolj kot igralcu. V primerjavi z drugimi različicami, kot sta Jacks or Better in Texas Hold'em, ima ta igra strmo prednost 5,22%. Z drugimi besedami, igralci izgubijo vsaj 5,22 centa za vsako stavo 1 $.

Spletna strategija za karibski stud poker

Samo zato, ker ima igra visoko prednost, ne pomeni, da igralci ne morejo ustvariti dobrih situacij. Pravzaprav lahko z optimalno strategijo znižajo prednost hiše skoraj za polovico.

Stvar je v tem, da vedno odvržete roko brez visoke karte. Kot boste izvedeli, se bo prodajalčeva roka kvalificirala skoraj polovico časa. Zato igrajte le, če ima vaša roka visoko karto (As ali King), ki se ujema z luknjo krupjejeve karte.

Poleg tega dvignite ali zložite, če ima vaša roka par ali boljši. Pokliči, če je prodajalčeva luknja karta KQJ-10-9-8-7-6-5-4-3-2 in se ujema z vašo. Če imate vložka ali damo in ima delivec kralja ali asa, je priporočljivo odpovedati. Upoštevajte, da če kličete, boste postavili stavo, dvojno ali enako vaši ante.

Zaključek

Kakšna vprašanja ali pojasnila? To vodilo naj vas drži za vašo prvo spletno stavo na Caribbean Stud poker. Preden začnete igrati igro, je najpomembnejše, da se naučite brati lestvice pokerskih iger. Vedite tudi, da je glavni cilj premagati delivca tako, da dobite višjo roko od njihove. To izključuje vse možnosti za blefiranje.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita