Roulette Double Wheel

Tehnologije so naredile igre na srečo bolj raznolike kot kdaj koli prej. Eden od dokazov za to je ogromno število vrst iger rulete. Ruletno kolo z dvojno ničlo je različica rulete, ki jo je izumil Evolution Gaming leta 2016. Od takrat konkurenti izdajajo svoje različice, od katerih so nekatere na voljo v igralnicah v živo.

Igra rulete v živo se predvaja v realnem času iz studiev Evolution Gaming v Rigi, Latviji in na Malti. Čeprav se igra tako kot tradicionalna igra rulete, ima veliko variabilnost: postavitev kolesa rulete z dvojno ničlo ima dve žogici, ki se sprožita prek sistema za daljinsko upravljanje. Kolo rulete z dvojno ničlo ponuja 38 številk, kot ameriška ruleta, in višji RTP. Poleg številk 0 in 00 sta v igralnicah v živo na voljo tudi dve avtomatski kolesi, ki zmoreta 2000 vrtljajev na dan.

Splošne informacijeKako igrati ruleto v živo Double Wheel
Splošne informacije

Splošne informacije

Ime igre

Roulette dvojno kolo

Ponudnik iger

Evolution Gaming

Vrsta igre

ruleta

Pretočno iz

Riga, Latvija, Malta

Splošne informacije
Kako igrati ruleto v živo Double Wheel

Kako igrati ruleto v živo Double Wheel

Ljubitelji rulete v živo začnejo s stavami na eno ali dve kolesi. Vsaka stava ima drugačno barvo in edinstven časovnik, ki označuje preostali čas za oddajo stave. Čas je ključnega pomena, zato se vsaka prepozno oddana stava šteje za nično in neveljavno. Enako velja za stave pod ali nad mejami stav. Najboljši del igranja te igre v igralnice v živo je, da so prikazani statistični podatki, ki igralcem pomagajo pri staviti na številke z nedavnimi in potencialno donosnimi donosi.

Živi delilec razglasi zmagovalno številko in njeno ustrezno barvo v trenutku, ko se žogica ustavi. Stave bodo videli rezultate na zaslonu. Vsako kolo ima dve mizi z naprednimi ikonami, kjer lahko igralci prilagodijo svoje nastavitve igre. Drugi priročni gumbi so razveljavitev, samodejna stava in priljubljene stave, ki so vidni, dokler se ne izteče časovnik za stave. Postopkovne napake in druge napake bodo privedle do odpovedi kroga in stave bodo vrnjene igralcem.

Osnovna pravila rulete z dvojno ničlo

Ko igrate katero koli igra v živo, hazarder mora razumeti pravila igre. Zaradi narave postavitve kolesa rulete z dvojno ničlo se lahko obe žogici trčita. Da bi to preprečili, se za njihovo sproščanje iz cevi hkrati uporablja stisnjen zrak. Presenetljivo se žoga vrti z enako hitrostjo, a prva žogica vedno pristane prva. Igralci vidijo ta dejanja v realnem času in slišijo zvoke. Druga kroglica predstavlja veliko možnih stav, ki posledično povečajo izplačila do velikosti fiksnega jackpota, ki je sinonim za igralne avtomate s 3 koluti.

Plačilno razmerje dvojne rulete je večje od standardne rulete. Namesto običajnega razmerja 35:1, igralci uživajo 17,5 (deljena stava), 1,05 (stave zunaj in visoke-nizke) in 36:1 (naravne stave). V celoti je odvisno od igralca, ali bo nadaljeval z enim kolesom ali uporabil drugo kolo. Samodejna stava in podvojitev zadnje stave sta koristni možnosti. Nazadnje, ruleto z dvojnimi kolesi je mogoče igrati z različnimi velikostmi žetonov in ima prilagodljive omejitve. Čeprav je kot nalašč za high rollers, sta njegovi dve kolesi prijazni do nizkih vložkov.

Kako igrati ruleto v živo Double Wheel