Ruleta v živo proti blackjacku v živo, kateri je boljši

Igre

2023-01-09

Benard Maumo

Igralnice v živo so izjemno priročne, ko gre za igranje spletnih iger. Igralci uživajo v igranju iger v igralnicah v živo, vendar je vedno obstajala razprava o tem, katera igra je boljša. Razprava se večino časa vrti okoli rulete v živo in blackjacka v živo. 

Ruleta v živo proti blackjacku v živo, kateri je boljši

Če ste eden tistih ljudi, ki želijo vedeti, katera igra je boljša in katero bi morali začeti kot začetnik, potem nadaljujte z branjem. V tem priročniku vam bomo povedali, katera igra je boljša, ruleta v živo ali blackjack v živo. Torej, pojdimo takoj k temu.

Obe igri sta odlični in ju lahko najdete v kateri koli igralnici v živo. Igralcem bi bila všeč katera koli od iger, saj je obe zabavno igrati. Toda oboževalci so vedno razdeljeni in nekateri bi imeli raje ruleto kot blackjack in obratno.

Ruleta v živo

Ruleta v živo ne bi smela biti pretežka za razumevanje če ste navajeni na dejansko mizo rulete. Na zaslonu si lahko ogledate mizo rulete, ki ima dve ločeni stavni območji. Notranje stave potekajo na dolgi stavni mizi, zunanje stave pa na široki, pravokotni stavni mizi.

Kolo in krupje se nahajata na vrhu mize. Krupje zavrti kolo, spusti žogico in razglasi zmagovalno stavo. Delivec bo običajno igral na resnični mizi, stavil z dejanskimi žetoni in zavrtel kolo v realnem času v večini formatov igralnic v živo. 

Čeprav sta prisotna samo delivec in kolo, boste morda ugotovili, da nekateri lobiji rulete v živo uporabljajo računalniško ustvarjeno stavno mizo. Poleg tega obstajata dve pogosto uporabljeni vrsti koles rulete v živo. 

Prva je ameriška ruleta, ki ima 37 posameznih žepov z prednostjo hiše 2,7 %. Drugo je kolo ameriške rulete, ki ima 38 žepov s prednostjo hiše 5,2 %. Če ste začetnik, potem je za vas bolje igrati Evropsko ruleto. Če pa ste veteran in želite nekaj izzivov, potem se lahko odločite za ameriško ruleto.

Kako igrati

Stavo na mizo rulete v živo je enostavno položiti. Preprosto izberite želeni znesek stave, če je višji od minimalne plače v lobiju, izberite stavo, ki jo želite skleniti, in kliknite nanjo. Delilec v živo bo naslednjič potrdil vašo stavo in odložil dejanske žetone na igralno mizo. Na srečo lahko pri igranju rulete v živo stavite toliko stav, kolikor želite.

Krupje bo zavrtel kolo, ko bodo vse stave oddane, in razglasil zmagovalno številko. Če vaša stava uspe, boste izplačani glede na kvote stave; če pa izgubite, bodo vaši žetoni odvzeti in vaš bankroll bo izčrpan.

Zdaj obstajata dve vrsti stav: notranje stave in zunanje stave. Notranje stave temeljijo na posameznih številkah, zunanje stave pa na skupini številk.

Blackjack v živo

Blackjack v živo je odlična igra in ali ni tako težko razumeti. Oblika igralnice v živo poskuša čim bolj posnemati igralnico iz resničnega sveta. Ko vstopite v igralnico blackjack v živo, se boste soočili z delivcem, ki sedi za stavno mizo blackjacka. 

Ko se igra nadaljuje, bo delivec še naprej delil obrnjene karte pred vaš vložek, medtem ko jih bo potegnil iz pravega čevlja.

Družbeni vidik blackjacka v živo je podprt z vašo možnostjo, da si ogledate karte svojih soigralcev. Pred začetkom vsakega kroga je določeno obdobje, v katerem lahko izberete svojo stavo in položite svoje stave. Če tega ne storite, bo delivec začel deliti karte.

Upoštevati morate, da cilj blackjacka ni čim bolj približati 21. Čeprav je to najboljši rezultat v igri in praktično zagotavlja zmago, ne boste veliko zmagali, če igrate spletni blackjack tako, da si prizadevate doseči 21 v vsakem krogu. Vse, kar morate storiti, da zmagate, je preseči skupno število kart delivca.

Kako igrati

Če na primer dobite 2 in 8, veste, da je vaša celotna kombinacija vredna 13. Če vam razdelijo 5 in 8, veste, da je vrednost celotne kombinacije 13. Vrednost Jacka, Dame , in kralj obraznih kart je 10. Medtem ko je vrednost asa odvisna od tega, kako se uporablja, in drugih kart, ki jih imate v roki.

Na primer, as bo samodejno ocenjen na 11, tako da bo vaša skupna vrednost kombinacije 13, če izvlečete asa ali dva. Vrednost asa se bo spremenila v ena, če zadenete in izvlečete 10, zaradi česar bo vaša kombinacija vredna 23 in preprečite izpad.

Karte v vaši roki določajo skupno vrednost vaše kombinacije, tako da če izvlečete 10 in Jacka, ima vaša kombinacija skupno vrednost 20. Vaša kombinacija je "razpadla" in izgubite stavo, če na kateri koli stopnji dosežete 21 . Nato lahko uporabite hit, stand, split, double down ali zavarovanje.

Kateri je boljši?

Očitne podobnosti in razlike med blackjackom in ruleto so naslednje obe igri vključujeta delivce v živo. Poleg tega se predvajajo v realnem času iz pristnih igralnih studiev ali igralnic. Glavna razlika je v tem, da je blackjack igra s kartami, ki je primerljiva z ruleto in uporablja vrteče se kolo in malo belo kroglico.

Če obe igri objektivno primerjamo, bi lahko bila Live Roulette tista, ki zahteva nekoliko manj interakcije igralca. Igralci se pogosto zanašajo na srečo, saj je vsak obrat kolesa naključen. V igranju rulete je nekaj trendov glede polaganja stav, ki bi v nekaterih primerih delovali v korist igralca. 

Seveda je vedno bolje izbrati različico rulete z manj režami na kolesu. Vendar Blackjack v živo naredi igro nekoliko bolj zanimivo. Igralci blackjacka imajo dostop do različnih strategij blackjacka, ki lahko, če so pravilno preučene in uporabljene, povečajo njihove kvote in znižajo prednost hiše.

Obe igri prinašata izjemno izkušnjo. Zahvaljujoč jasnemu video toku lahko uživate v gledanju delivcev, ki delijo karte iz pristnega kompleta in vrtijo kolo rulete v ozračju običajne kopenske igralnice iz udobja vašega doma. Razpravljamo o udobju na najnaprednejši ravni. 

Ruleta v živo vam lahko prinese več užitka kot Blackjack v živo, če imate raje bolj dinamično igranje. Resničnost je taka, da lahko igranje Blackjacka v živo skupaj s številnimi drugimi igralci, ki so prav tako na spletu in aktivno igrajo, upočasni tok igre in povzroči dokaj osupljivo izkušnjo.

Torej, na koncu je odvisno od vaših želja. Če se radi bolj zanašate na srečo, potem raje posezite po ruleti, če pa želite med igro uporabiti svoj um, potem raje izberite blackjack.

To je to za vodnika. Upajmo, da vam je bilo v pomoč. zdaj, igrajte svojo najljubšo igro v najboljših igralnicah v živo in uživajte.

Zaključek

Ruleta v živo proti blackjacku v živo je bila vedno razprava. Če želite izvedeti, katera igra je za vas boljša, potem preberite celoten vodnik. Fandom je razdeljen, vendar obe igri nudita najboljšo izkušnjo za igralce. Obe igri sta izjemno zabavni in priročni, zato je težko izbrati eno.

Prednost hiše pri mizah za blackjack v živo se v povprečju giblje od 0,486 % do 0,695 %, medtem ko lahko prednost hiše pri mizah za ruleto v živo doseže 2,7 % pri evropski ruleti in celo 5,26 % pri ameriški ruleti. Kvote se lahko razlikujejo glede na igralnice v živo. Toda kvote so povsem naklonjene blackjacku v živo. 

Torej, če želite boljše kvote, potem lahko igrate Blackjack v živo, če pa želite malo izziva, lahko igrate ruleto v živo. Obe igri sta odlični, vendar je odvisno od vaših želja. Torej, odločite se, kaj vam je ljubše, igrajte igro in uživajte.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice