Izbira igralcem prijazne mize za ruleto v živo

Ruleta

2022-04-23

Ethan Tremblay

Ruleta v živo ni samo vsaka igralnica v živo. Čeprav je enostavna za igranje in temelji na sreči, ima ta igra več različic, ki lahko izboljšajo ali prekinejo vašo igralno sejo. Poleg pogleda na vrsto kolesa bi morali igralci za uspeh upoštevati tudi kritične dejavnike, kot so omejitve mize, hitrost in drugo. 

Izbira igralcem prijazne mize za ruleto v živo

Za vse novince v spletni ruleti v živo je tukaj vodnik, ki vam bo pomagal izbrati popolno mizo v najboljši igralnici v živo. Čas za učenje!

Rob hiše

Ruleta, tako kot katera koli druga igralnica igra v živo, daje hiši matematično prednost, ki je igralec ne more premagati ne glede na strategijo, ki jo uporablja. Z drugimi besedami, pričakujte več izgub kot zmag na ruleti, zahvaljujoč prednosti hiše.

Vendar to ne pomeni, da morate igrati na slepo. Rob spodnjega doma na splošno pomeni več zmagovalnih sej. Zato vedno igrajte na evropskem ali francoskem kolesu, kadar koli je to mogoče. Ti dve kolesi imata skupaj 37 številk v primerjavi z 38 na ameriškem kolesu.

Zaradi manjšega števila žepov se evropska in francoska kolesa ponašajo z nizkimi robovi 2,70 % oziroma 1,35 %. Po drugi strani pa ameriško kolo doseže največ 5,27%. Zakaj bi torej igrali na ameriškem kolesu, ko pa je evropska različica bolj dobrodošla?

Razmislite o različici rulete v živo

Ko ste še novi v ruleti, je priporočljivo, da ne boste tako radovedni, kaj je na voljo v najboljši spletni igralnici z ruleto v živo. Stvar je v tem, da če se počutiš udobno igrati na ameriškem kolesu, potem ni škode, če nadaljuješ s tradicijo. 

Toda po nastanku pri igralnica v živo, čas je, da se malo okrepimo in raziščemo knjižnico rulete. Kot rečeno na začetku, je ruleta v živo na voljo v številnih različicah in mizah. Ideja je dati igralcem nov občutek in več zmagovalnih priložnosti, ne da bi pri tem žrtvovali bistvene osnove igre. Preprosto povedano, variantne igre rulete so zastrašujoče le na papirju.

Dober primer je nagrajena Lightning Roulette podjetja Evolution. Razvijalec v tej igri doda več množiteljev, da poveča vaše možnosti za zmago. Ezugijeva ruleta z jackpotom je še ena odlična možnost, ki jo ohranja klasično, medtem ko metate progresivni jackpot.

Kakšen je vaš proračun?

Tukaj ni dveh poti; ne pridružite se zelo nestanovitni industriji iger na srečo, če ne načrtujete vnaprej. Skratka, pripravite se na vse svoje igre na srečo vnaprej, tako da namenite denar za to zabavo. In to ne bi smel biti denar, namenjen pomembnim stvarem, kot so šolnine, zdravstveni računi itd.

Toda kako veš, s katerim zneskom moraš staviti? Čeprav tako imenovani 'strokovnjaki za stave' priporočajo 1000-kratno minimalno omejitev mize, lahko uporabite pravilo 50/30/20, ki ga je popularizirala senatorka Elizabeth Warren. 

V tem primeru bi moralo 50 % zadostiti vašim osnovnim potrebam, kot sta zdravstveno kritje in najemnina, medtem ko naj bi 30 % vašega dohodka pokrilo vaše želje, kot so stave in zabava. Nato naj bi 20 % šlo naravnost za prihranke in naložbe.

Toda ne glede na to, kateri način se odločite za ustvarjanje proračuna za igre na srečo, je ključno vprašanje staviti z denarjem, ki ga lahko udobno izgubite. In še nekaj, lahko razdelite banko na manjše enote in uporabite samo največ 5% določene enote na stavo. Tukaj gre za disciplino!

Hitrost kroga rulete

V povprečju a navadna ruleta v živo krog v igralnici v živo traja približno 60 sekund. Odvisno od vaših želja in izkušenj z igranjem bi bil primeren hitrejši ali počasnejši krog igre. Na primer, izkušeni igralci rulete v živo ne želijo izgubljati časa za flush stvari. Namesto tega imajo raje hitrejše kroge rulete.

Če želite igrati na kolesu Speed Roulette, lahko izberete enega, ki ga poganja Authentic Gaming. To je zato, ker je ta razvijalec igre znan po krogih rulete, ki trajajo le približno 23 sekund. Toda kot že rečeno, ta možnost ni za zelene roke. Prav tako igranje na hitrejšem kolesu ni primerno za upravljanje bank.

Materni jezik

Ruletne akcije v živo se pretakajo v realnem času iz najsodobnejših studiev, ki se razprostirajo po vsem svetu. Tako boste našli večino trgovcev v živo, ki govorijo v angleščini, ki je najbolj priljubljen mednarodni jezik. Toda kaj se zgodi z ne-angleškimi igralci?

na srečo razvijalci iger to dejstvo zelo dobro poznajo. Zato, da bi pritegnili več igralcev, ponujajo igre v maternih jezikih. Zlasti Evolution se je tukaj izkazal z izdajami, kot so Venezia Roulette, Svensk Roulette in Deutsches Roulette. 

Zaključek

Skratka, pri izbiri rulete je treba upoštevati veliko stvari. Toda ne glede na različico, ki jo želite igrati, vedno imejte proračun za igre in izberite evropsko ali francosko kolo namesto ameriškega. Predvsem pa igrajte ruleto v živo samo v licenciranih spletnih igralnicah v živo za najboljšo izkušnjo. uživaj!

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice