Ruleta

January 8, 2023

Najpogostejše napake pri igri rulete v živo in kako se jim izogniti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ruleta v živo je ena najbolj priljubljenih iger v igralnicah v živo. Igra je zelo stara in jo imajo radi mnogi igralci. Kljub temu obstajajo nekateri igralci, ki med igro delajo običajne napake. Če ste eden izmed njih, potem ne skrbite. Če se želite izogniti tem napakam, ste na pravem mestu. V tem članku vam bomo povedali o 5 najpogostejših napakah, ki se jim morate izogniti pri igranju rulete v živo.

Najpogostejše napake pri igri rulete v živo in kako se jim izogniti

Če ne želite biti eden tistih, ki delajo takšne napake, berite do konca. Torej, začnimo.

Ugotovite, katero vrsto rulete igrate

Prva in najpogostejša napaka, ki smo jo opazili, je, da nekateri sploh ne vedo, katero vrsto rulete igrajo. Prvi korak je, da ugotovite, katero vrsto rulete želite igrati. Najboljši pristop za vas je uporaba evropske rulete, saj je ta boljša od ameriške rulete.

Igra vas kot igralca ne bo favorizirala, saj so igralniški posli v ameriški različici bolj naklonjeni. Zato je bolje izbrati evropsko različico. Poleg tega si morate temeljito zapomniti pravila igre, ki jo igrate.

Nikoli ne lovite svojih izgub

Lovljenje za izgubami ni samo najhujša vrsta napake v ruleti v živo, ampak je najhujša vrsta napake v kateri koli igri. Lov na izgubo je izjemno tvegan in ni tisto tveganje, ki bi ga morali sprejeti. Večina igralcev, ki poskušajo loviti svoje izgube, na koncu izgubijo še več.

Pehanje za izgubami bi lahko na koncu tvegalo, da boste dobili nepotrebna posojila za poplačilo dolga od iger na srečo. Da bi to preprečili, ne pozabite, da je to igra, katere edini cilj je zabavati vas, kar lahko povzroči nagrado ali pa ne.

Vedno načrtujte svoj proračun

Začetniki so pogosto zasvojeni z ruleto, saj je zelo zabavna in razburljiva igra. Ne zasvojijo se le začetniki, ampak tudi veterani. Zasvojenost z ruleto je torej smrtonosna in da bi se ji izognili, morate imeti načrtovan proračun. 

Določite omejitev, koliko boste porabili za igro. Nato postavite omejitev, koliko boste porabili na dan. Po tem nastavite omejitev, koliko boste igrali na dan. S tem se boste izognili nevarnosti odvisnosti in bolj uživali.

Samo stave na rdeče in črno

Med igranjem rulete v živo veliko ljudi stavi samo na rdeče in črno. Če stavite na njih, boste imeli 48 % možnosti za dobitek, vendar boste na koncu izgubili denar. Če ne nameravate dolgo igrati rulete, potem je stava na rdeče in črno dobra izbira.

Če pa se boste igrajte igralniške igre v živo, potem boste glede na običajno statistiko na koncu izgubili nekaj denarja. Torej, da bi se temu izognili, boste morali staviti bolj agresivno in seveda boste potrebovali srečo.

Sestavljanje kombinacije stav

Lahko bi verjeli, da bi stave na marsikaj povečale vaše možnosti za zmago pri igrah. Čeprav nekatere igre to dovoljujejo, je varneje, da se med igranjem rulete izogibate kombiniranim stavam. 

To drži, saj kombinacija stav ne bo vplivala na prednost hiše. Za varnost se omejite le na eno stavo v vsakem krogu. Pri igrah na srečo je običajno dobro začeti skromno. Ko se malo poigrate, lahko preklopite na višje stave ali položite kombinirane stave, vendar na začetku ostanite nizki.

Zaključek

Igranje rulete v živo v igralnici v živo ni težko. Toda mnogi ljudje delajo pogoste napake, ki ne bi smele biti običajne. Torej, da bi se temu izognili, v celoti preberite članek in poskušajte ne delati tovrstnih napak v igralnici v živo med igranjem rulete v živo.

Najpogostejši korak je ugotoviti, katero vrsto rulete igrate. Vse pride na dan. Torej, ugotovite to, izogibajte se napakam in uživajte v izkušnji v igralnici v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice