Najslabše strategije iger na srečo v ruleti

Ruleta

2021-12-09

Benard Maumo

Ruleta je ena tistih iger v najboljših igralnicah v živo. Zahvaljujoč preprostim pravilom, visokemu izplačilu in igralcem prijaznemu RTP-ju ta igra velja za eno najboljših za igranje. Čeprav za zmago v stavi na ruleto potrebujete srečo, bo dobro izdelana strategija zagotovo pomagala. Torej, ta objava ne govori o najboljših strategijah rulete, temveč o najslabših, ki se jim je treba izogibati. Beri naprej!

Najslabše strategije iger na srečo v ruleti

Sistem Martingale

Igralci blackjacka in pokra potrebujejo minimalno predstavitev tega sistema stav. Za tiste, ki ne vedo, strategija Martingale svetuje igralcem, da po vsakem porazu povečajo svojo stavno enoto za 100 %. Igralec lahko na primer stavi 10 $ na rdeče in izgubi. Nato se pobrišejo in stavijo 20 $ na rdeče in spet ne uspejo. Sistem poziva igralce, naj podvojijo svojo stavo, dokler ne zmagajo.

Čeprav ta sistem morda deluje, bo vaš bankrol pogosto poškodovan in poškodovan. zakaj? Sistem Martingale svetuje igralcem, naj hitro povečajo začetno velikost stav. Težava je v tem, da boste dosegli največjo stavo na mizi, če je vaš denar še vedno na voljo. poleg tega možnosti za pridobitev rdeče ali črne v igralnici z živimi delivci so vedno enake.

Upravljanje bančnih računov je dobro, vendar …

Tukaj ni dveh poti; igralci morajo imeti bankroll, da lahko uživajo in uspejo pri kateri koli obliki iger na srečo. Toda slaba novica je, da vadba upravljanja bank ne zagotavlja zmag. Kljub temu večina igralcev rulete še vedno meni, da je upravljanje denarja manjkajoči člen za uspešno igro.

Stvar je v tem, da upravljanje denarja deluje samo glede na vašo stopnjo zmag in izgub. V sistemu pozitivnega napredovanja bo bančni račun propadel prej, kot je bilo pričakovano. Negativni sistem napredovanja je nekoliko v pomoč. Toda kljub temu bo vaš bančni račun dosegel udarec, čeprav počasneje.

Vzorci stav

Obstaja splošno napačno prepričanje, da igra ruleta lahko vzame poseben vzorec. Kot taki igralci pogosto posnamejo vsak rezultat, ne glede na to, ali igrajo v igralnici v živo ali v kopenski igralnici. Cilj je označiti vroče in hladne številke. Nekatera spletna mesta za igre na srečo vam bodo te številke celo povedala samodejno.

Toda medtem ko srečne številke v ruleti so lahko resnične, izkušeni profesionalci vedo, da je to vse prej kot zmota. Razen če je kolo ogroženo, da daje prednost določenim številkam, ima vsaka številka enake možnosti za pojav. Prav tako je vsako vrtenje rulete neodvisno. Zato je priporočljivo igrati na licenciranih spletnih mestih za igre na srečo, ki ponujajo igre NetEnt, Evolution, Ezugi in drugih domačih imen.

Varovanje stav

Varovanje stav je podobno zavarovanju pred izgubami. Preprosto povedano, nekateri stave pokrivajo več izidov, da zmanjšajo izgube in povečajo svoje možnosti za zmago. Čeprav je ta strategija razširjena v športnih stavah, jo nekateri igralci uporabljajo v ruleti. Lahko postavijo nizko in visoko stavo, da pokrijejo več številk.

Po drugi strani pa je to strategijo vredno razmisliti le, če želite ujeti več akcije in zabave. Zmagovalci bi ga morali popolnoma prezreti. Na primer, igralec položi 10 $ na 1 proti 15 in enak znesek na 25 proti 36. Ob predpostavki, da prvi zmaga, drugi izgubi, na koncu izgubi. Pri varovanju stav je treba moliti, da zmaga višje plačana stava.

Zaključek

Torej, ko boste naslednjič videli te sisteme kjer koli, vljudno opravite nekaj raziskav, preden kaj kupite. Inteligentni igralci v igralnicah vedo, da je lahko premagati prednost hiše tudi z najboljšim sistemom stav. Če pa vztrajate pri uporabi strategij, kot sta varovanje stav in Martingale, naredite to za zabavo. Kljub temu je vaditi upravljanje bančnih računov nujna.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice