Spletni nasveti in triki za ruleto v živo

Številni novi igralci se pridružujejo spletnim igralnicam v živo, da bi igrali spletno ruleto v živo. Ne poznajo pa nekaterih donosnih nasvetov. Zmaga na ruleti v živo ni tako zapletena, saj ta igra večinoma temelji na sreči. Zato smo pripravili ta vodnik z nasveti in triki za ruleto v živo.

Ko boste prebrali ta članek, boste vedeli, kako zmagati na ruleti v živo z uporabo uporabnih nasvetov in trikov. Če za to niste vedeli prej, potem vam ni treba skrbeti, saj nikoli ni prepozno.

Izberite pravo različico igre

V najboljše spletne igralnice v živo, boste našli tri igre rulete v živo: evropsko, ameriško in francosko. Ti trije so najbolj osnovni in najbolj igrani, zato morate izbrati tistega, ki vam najbolj ustreza.

  • Standardna različica rulete ima 36 običajnih žepov in eno zeleno ničlo v evropski ruleti.
  • Podobno kot evropska ruleta tudi ameriška ruleta vključuje 0 in 00. Ameriško ruleto je treba igrati manj, saj se prednost hiše podvoji.
  • Tako kot evropska različica tudi francoska ruleta vključuje eno ničlo. La Partage in En Prison, dve odlični pravili, sta del te različice. La Partage pomeni, da če izgubite enako denarno stavo, kot je rdeča/črna, izgubite samo polovico začetne stave. En Prison pomeni, da tudi denarne stave niso takoj izgubljene. Če enega izgubite, se vaša stava prenese v naslednji krog. Stavo obdržite, če stava uspe v tem nadaljnjem krogu.

Najnižja hiša, ki jo boste našli, bo na francoski ruleti. Torej bi morala biti vaša prioriteta igranje za francosko ruleto v živo. Če pa ste pripravljeni na izziv, lahko izberete evropsko ruleto. Domača prednost evropske rulete ni velika, vendar je nižja od ameriške rulete.

Učenje mitov

Tako za igralce kot operaterje ima ruleta dolgo in plodno zgodovino. V preteklih letih je bilo več opaznih uspehov, pa tudi številnih uničujočih neuspehov. Ljudje so začeli razširjati pravljice, da bi našli nekoga, ki bi ga krivili za svojo slabo igralno uspešnost.

Nekatera od njih, zlasti tista o prirejenih kolesih, niso bila preveč daleč od realnosti. Konec koncev ni bilo vedno ustreznih predpisov in licenc za igralniško industrijo. Miti obstajajo še danes, vendar so pogosto napačni, kolikor le morejo biti.

Eden od njih trdi, da pristranska kolesa rulete v živo povzročijo, da žogica pristane na določenih poljih. Druge ideje spodbujajo stave na polovico polj koles in so nekoliko bolj odmerjene.

Igralci menijo, da se bodo njihove možnosti znatno povečale, če bodo uporabili to metodo. Čeprav je temu tako, morate ugotoviti natančno vsoto, ki vam bo omogočila, da se ponovno pridružite tekmovanju. Miti se torej v bistvu ne upoštevajo in priporočljivo je, da jih ignorirate, ko razvijate kakršno koli strategijo rulete.

Igrati morate v skladu s pravili miz

Različic rulete v živo je še več, saj so omenjene le najpogostejše. Nove igre rulete imajo edinstvene funkcije in predpise, ki lahko bistveno spremenijo delovanje vsega. Vzemi Ruleta strela, izjemno priljubljena različica z množitelji iz Evolution.

Verjetno bi jih morali vključiti v svoje stave, saj množitelji vplivajo samo na enostavne stave. Če ne, lahko igrate tudi za drugo mizo. Toda z nižjim osnovnim izplačilom množitelji res ne znižajo RTP (vračilo igralcu)? Da, RTP je tehnično nekoliko nižji, vendar to ni razlog, da igrate tvegane igre, kot sta Lightning ali Quantum Roulette. V njih sodelujete zaradi vznemirjenja in ogromnih najvišjih nagrad.

Spremenite svojo strategijo tako, da upoštevate pravila in značilnosti igre, ki jo igrate. V nasprotnem primeru izberite mizo glede na taktiko, ki jo želite uporabiti. Na primer, poiščite mizo standardne francoske rulete, če želite nadaljevati s stavami enakega denarja. Po drugi strani pa bodo iskalci vznemirjenja, ki stavijo neposredno, morda želeli upoštevati razlike z množitelji in boljšimi kvotami.

Razumevanje stavnega sistema

Ena najpogosteje uporabljenih strategij je stavni sistemi za ruleto, čeprav niso nič bolj zmagovalno optimizirani kot ostali. Ti sistemi so v bistvu sestavljeni iz dolgo razvitih matematičnih izračunov in natančnih formul. Nekatere od teh imajo aplikacije v drugih panogah ali igralniških igrah. Ko pa gre za ruleto z delilcem v živo, se zdi, da je peščica izbranih najbolj opazna.

  • Martingale sistem: S pomočjo te taktike lahko igralci obrnejo niz porazov in povečajo svoje dobitke.
  • D'Alembertov sistem: D'Alembert je odlična tehnika stav na ruleti in najbolje deluje pri enakih denarnih stavah. V tem primeru se morajo zneski stav dvigniti za 1 (enoto) za vsak poraz in znižati za 1 (enoto) za vsako zmago.
  • Fibonaccijev sistem: Temelji na Fibonaccijevem zaporedju števil, v katerem je vsako naslednje število vsota dveh pred njim.

Razumeti kvote

Vsaka igra na srečo ima kvote, ki so posebne za možnost zmage igralca. Te se lahko razlikujejo glede na to, katere stave bodo bolj verjetno zmagovalne kot druge. Na možnost nagrade prav tako vplivajo različne kvote. Preprosteje rečeno, več kot je možnosti za zmago, manjša je nagrada.

Zato je za uspeh v igri bistvenega pomena temeljito razumevanje kvot. Priporočljivo je, da začnete s pravili, napredujete skozi različne gibe in nato pridete do določenih kvot. Razumevanje mehanike igre bo neizogibno vse postavilo v perspektivo.

Izberete lahko velikost stave, vrsto stave, ki ste jo pripravljeni skleniti, in stopnjo tveganja, ki ste jo pripravljeni sprejeti. To je najboljši način za razumevanje rulete, ki presega osnovno igro.

Najprej preizkusite brezplačno različico

Preden začnete igrati ruleto v živo za pravi denar, nekaj svojega časa porabite za brezplačno igranje rulete. Tako boste razumeli osnove igre.

Vedeti pa morate, da rulete v živo ni mogoče igrati brezplačno. Igranje v igralnici v živo vključuje stavo, vsaj pri večini miz. Kot alternativo poiščite igro, ki temelji na RNG. Čeprav niso najboljši ali najzanimivejši način igranja rulete na spletu, so odlični za vajo. Preizkusite različne stavne metode, stave in taktike. Preverite, kateri delujejo in kateri ne. Vadite tudi ohranjanje svojega denarja; hazarderju se bo ta veščina vedno zdela dragocena.

Zaščitite svoje stave

Večina nasvetov in trikov za ruleto v igralniških publikacijah poudarja vrednost enakih denarnih stav. So najmanj nevarne stave, zato so primerne za začetnike. Ta strategija je v nasprotju s celotnim razlogom, zakaj igramo na srečo. Ne glede na to, kako logično je, je omejevanje donosov na 1:1 dolgočasno. Želimo poskusiti igrati Lightning Roulette za nagrado 999:1.

Preprosto vstavljanje več stav je enostavna rešitev. Zaslužek enega enakega denarja in ena ravna stava na krog je lepa ilustracija. Ravna stava obstaja za doseganje znatnih zaslužkov ali multiplikatorjev. Po drugi strani pa so celo denarne stave tam, da vaš bankroll ohranjajo na vrhu in rastejo.

Uporabite igralniške bonuse

Kar zadeva strategije igralniške rulete, se to morda zdi nekoliko očitno, vendar temelji na matematiki. Biti dobičkonosen je pomembnejši od zmage pri večini stav igranje igralniških iger. Na pravi poti ste, če končate z več denarja kot na začetku.

Zaradi tega, spletni igralniški bonusi v živo vam lahko pomaga. Že služite denar, saj so vam dali brezplačen denar za stave. Preprosto igrajte tolikokrat, da dosežete zahtevane stave. Če vaš bonus denar uspe skozi ta postopek, ste pripravljeni.

Zaključek

Ne pozabite izbrati uglednih spletnih igralnic v živo z varnimi in poštenimi praksami igranja, da zagotovite varno in prijetno igralno okolje. Vedno igrajte razumno in v okviru svojih zmožnosti. Poleg tega ne pozabite, da je spletna ruleta v živo igra na srečo in da ni določene strategije za zagotovitev zanesljivih dobitkov. Ključnega pomena je, da k temu pristopite realistično in na to gledate kot na užitek in ne kot način zaslužka. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali začetnik, je lahko igranje spletne rulete v živo razburljivo in zabavno več ur.

Kako zmagati na ruleti v živo?

Ključ do zmage pri ruleti je, da pravilno upravljate svoje stave, tako da boste finančno napredovali. To je mogoče s stavnimi strategijami in preudarnim upravljanjem denarja. Ne pozabite le, da vam uporaba strategije ne bo pomagala pogosteje zmagovati v igrah. Dolgoročno boste le izgubili manj denarja.

Ali je ruleta v živo 100 % naključna?

Teoretično bi bilo nemogoče, da bi trgovec ustvaril naključno vrsto celih števil. Namesto tega bi igra izbrala niz številk s tako zapletenim vzorcem in skoraj čisto naključjem, da nihče ni mogel predvideti, katero število bo izbralo naslednje. Zato je čim bližje naključnemu.

Kako lahko ugotovite, kje pristane kroglica rulete?

Pri igri rulete je rezanje sektorjev ali iskanje delivčevega podpisa ena od metod ugibanja, kam bo žogica padla. V skladu s tem pojmom lahko delivec pogosteje udari iste številke zaradi načina vrtenja kolesa.

22BET:Do 300 €
Prejmi svoj bonus
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita

Igralnice v živo postajajo vse bolj priljubljene zaradi funkcije delivca v živo. S to funkcijo lahko igrate svoje najljubše igre, kot je ruleta v živo, z novo izkušnjo. Če ne veste ničesar o ruleti v živo, si oglejte naš popoln vodnik o mizah za ruleto v živo.

Prikaži več

Ruleta je ena najbolj priljubljenih iger, ki se igra v velikem obsegu. Zato obstaja nekaj različnih vrst rulete. Med njimi lahko najdete ruleto z delilcem v živo in spletno ruleto. Morda vam ni jasno, kakšne so razlike med njima in katerega izbrati. 

Prikaži več

Ruleta v živo je morda najbolj znana igra v igralnici v živo, saj zagotavlja drugačno raven vznemirjenja. To je zato, ker igra ponuja tisto, kar imajo igralci radi, to je zabavo. Danes je ruleta v živo v razcvetu zaradi izjemno zabavne funkcije delivca v živo in zaradi vse večje priljubljenosti spletnih igralnic v živo.

Prikaži več

Obstaja veliko različic rulete, toda dandanes je neka različica, znana kot Live Roulette, v razcvetu priljubljenosti. Če ne poznate mize za ruleto v živo in kako jo igrati, vam o tem ni več treba skrbeti.

Prikaži več