Storm Live

Storm Live je prva igralniška igra na igralnih avtomatih v živo, ki jo proizvaja veliki velikan Netent. Ker trenutno na trgu ni konkurence, je Storm Live edina igra na avtomatih v živo, ki je na voljo igralcem. Z razcvetom igralnic v živo in priljubljenostjo igralnih avtomatov se krepi najnovejši trend igranja Storm Live.

Kaj so igralni avtomati v živo?

Kaj so igralni avtomati v živo?

Moški, ki je zaslužen za izum igralnega avtomata, je Charles Fey. Mehanik iz San Francisca je bil prvi, ki je ustvaril tak stroj, ki je lahko samodejno izplačeval kovance. Leta 1898 je izdelal znameniti "Liberty Bell Slot Machine", ki je izplačal 50 centov, ko so se trije zvonovi poravnali.

Kaj so igralni avtomati v živo?
Sloti danes

Sloti danes

Danes so "sloti" bolj izpopolnjeni kot v starih časih. Vsak stroj ponuja številne načine za zmago in ima svojo stilsko temo. Dizajn je ključ do njegovega uspeha. Seveda so sodobni stroji manj mehanski in bolj električni. Igralni avtomati so nedvomno pomemben del vsake igralnice in ostajajo tako priljubljeni kot vedno.

Sloti danes
Igre na avtomatih

Igre na avtomatih

Pri ustvarjanju igralnih avtomatov imajo razvijalci veliko svobode za eksperimentiranje, zato igralni avtomati vključujejo več ustvarjalnosti kot katera koli druga igralniška igra. Kljub temu je mogoče, da ustvarjalci igralnih avtomatov vsakič, ko ustvarijo, pripravijo nove igralne igre, ki jih še nikoli niso videli. Ena stvar, ki motivira proizvajalce igralnih avtomatov, da redno izdajajo nove igre, je veliko povpraševanje, ki ga te igre pritegnejo. Da bi izpolnili to povpraševanje, razvijalci nimajo druge možnosti, kot da ustvarjajo bolj razburljive igre skoraj vsak dan. Zato vas ne bi smelo presenetiti, da v svetovnem klubu strojev za sadje najdete na stotine tisoč naslovov.

Igre na avtomatih
Različne vrste slotov in njihova terminologija

Različne vrste slotov in njihova terminologija

V spodnjem članku smo našteli nekaj najpogostejših terminologij slotov skupaj z razlago razlike med klasičnimi in progresivnimi režami.

Različne vrste slotov in njihova terminologija
Slots koluti in vrstice

Slots koluti in vrstice

Čeprav je igranje na igralnih avtomatih zelo enostavno, se splača razumeti vsaj nekaj osnovnih terminologij slotov, da boste lahko na tekočem z igrami. Preprosto nočeš slišati nekoga govoriti o kolutih in vrsticah in si začeti predstavljati, kaj za vraga so. No, kolut je razdelek igralnega avtomata, kjer se pristanejo različne kombinacije simbolov slotov, ko kliknete »zavrti«. Medtem ko se koluti med igrami razlikujejo, ima večina slotov tri ali pet kolutov. Vrstice pa so vodoravne črte, na katerih so simboli kolutov poravnani (ena ob drugem). Tako kot koluti se lahko vrstice med igralnimi avtomati razlikujejo.

Slots koluti in vrstice
Klasične igralne avtomate

Klasične igralne avtomate

Medtem ko obstajajo ljudje, ki so se zaljubili v kompleksnost, se zdi, da preprostost zahteva največ privržencev. Če želite, jim pravite sadne, a klasični igralni avtomati so nekatera najstarejša kategorija slotov pod soncem. Te igralne avtomate je mogoče zlahka prepoznati po minimalističnem igralnem območju, ki igralcem zagotavlja najboljšo izkušnjo, ne glede na to, kako so igre staromodne. Klasični igralni avtomati imajo tudi edinstvene simbole, kot so Lucky 7s, Liberty Bells, BARs, limone in češnje. Medtem ko so imeli prvi klasični igralni avtomati eno plačilno linijo, imajo sodobni klasični igralni avtomati več plačilnih linij, kar pomeni, da ponujajo precej načinov za zmago.

Klasične igralne avtomate
Progresivne reže

Progresivne reže

Ne glede na to, ali je novo ali staro, nobeno spletno mesto s igralnimi avtomati ne bi bilo popolno brez slotov s progresivnim jackpotom. Sedaj so igralni avtomati s progresivnim jackpotom kategorija igralnih avtomatov z jackpotom, katerih nagrada se povečuje vsakič, ko je stava. Povečanje se nadaljuje, dokler igralec ne osvoji nagrade. Zato boste našli nekaj progresivnih jackpotov na igralnih avtomatih v milijonih dolarjev. Za lovce na velik denar so igralni avtomati s progresivnimi jackpoti očitna izbira. Omeniti velja, da čeprav je na avtomatih s progresivnimi jackpoti težko osvojiti, je nagrada, ki jo dobijo, morda tisto, kar motivira igralce, da še naprej preizkušajo srečo.

Progresivne reže
Simboli reže

Simboli reže

Čeprav ste morda guru pri igranju spletnih igralnih avtomatov, to ne pomeni nujno, da poznate vse simbole igralnih avtomatov. Ne pozabite, kombinacija simbolov slotov je tisto, kar vam prinese zmago; zato je izredno pomembno, da se spoprimete s temi simboli, da se vaša igralna izkušnja ne izkaže za dolgočasno zgodbo. In čeprav obstaja veliko simbolov, ki jih morda želite vedeti, so glavni med njimi množitelji, razpršeni simboli in divji znaki. Drugi simboli slotov, ki jih morda želite vedeti, vključujejo lepljive simbole, razpršene simbole, zložene simbole, standardne simbole in še veliko več.

Simboli reže
Zaupanja vredne reže

Zaupanja vredne reže

Samo predstavljajte si, kako bi izgledala situacija, če licenciranje igralnic ne bi obstajalo. Spletne igralnice sploh ne bi bile regulirane. Licenca igralnice služi kot zaščita ne le za člane igralnice, temveč tudi za jurisdikcijo, kjer temelji delovanje spletnega mesta. Znani organi za licenciranje igralnic vključujejo Komisijo za nadzor iger na srečo Isle of Man, Gibraltar Gambling Commission, Matese Gaming Authority, Curacao eGaming in seveda Komisijo za igre na srečo Združenega kraljestva. Večina spletnih mest igralnic ima svoje licenčne dokumente v nogi. Preprosto premaknite miško navzdol po strani in preverite, ali obstaja ime, grb, logotip ali žig, ki prikazuje licenčni organ igralnice.

Zaupanja vredne reže