Kako zmagati na igrah Texas Hold'em Poker

Texas Holdem

2021-03-19

Eddy Cheung

Texas Hold 'em poker je zelo cenjena igra s kartami. Kljub temu, da gre za igro na srečo, imajo strateški igralci vedno boljše možnosti za zmago. Za začetek bi morali biti igralci seznanjeni s pravili igre. Pravilno pridobivanje osnov je običajno ključnega pomena za povečanje možnosti za zmago na spletnem pokru Texas Hold 'em. Omeniti velja, da igralci, ki imajo srečo na Texas Hold 'em v živo, pristopajo k igri dosledno. Tukaj je nekaj najboljših nasvetov, ki v veliki meri izboljšajo možnosti igralcev Texas Hold 'em za uspeh.

Kako zmagati na igrah Texas Hold'em Poker

Razumeti igralne pozicije

Vsak izkušen igralec mora vedno poznati svoj položaj v igri. Najboljše mesto je na gumbu; igralec igra zadnji v treh od štirih stavnih krogov. Zato, ko igralec dobi priložnost za igro, ima običajno nekaj informacij o igralcih, ki so v roki. In to znanje je ključnega pomena, saj jim omogoča, da se odločijo na podlagi informacij.

Small blind je lahko najslabši položaj v Texas Holdem pokru v živo. V tem položaju mora igralec delovati hitro po flopu, turnu in riverju. Veliki blind pa je v veliko boljšem položaju, če upoštevamo mali blind. Vendar to ne pomeni, da ima veliki blind pomembno prednost pred malim slepim.

Poskrbite, da drugi igralci ne bi smeli videti flopa brezplačno

Če ima igralec močno roko, da vidi flop, ne bi smel dovoliti, da jo drugi igralci vidijo brezplačno. Ogled flopa je treba zaračunati z minimalno stavo. Za igralca je nevarno, da svojim nasprotnikom pusti, da vidijo flop brezplačno, saj bi lahko nasprotniku dal prednost. Vendar pa večina igralcev raje ne vidi flopa za plačilo.

Bodite pozorni na karte drugih igralcev

Da bi igralec zlahka zmagal v igrah Texas Hold 'em v živo, mora poznati karte drugega igralca, na primer grobo štetje števila kart, ki jih ima, katere karte imajo in svojo najboljšo kombinacijo. Tudi igralec mora biti navdušen nad vrsto igre, ki jo igrajo drugi igralci; mora poskusiti videti, kdo igra agresivno, kdo blefira in kdo igra tesno igro. Ko ima igralec te informacije, bo v veliko boljšem položaju, da se odbije nazaj. Vsakič, ko nasprotnik pokaže šibkost, mora biti igralec pripravljen na napad.

Igrajte, ko vam je všeč

Obnašanje igralca močno vpliva na izid pokra v živo v Texas Hold 'em. Poker je lahko zabaven ali profesionalen; Kakorkoli že, igralec mora imeti popoln nadzor nad svojimi dejanji na mizi. Ko se igralec počuti razočaranega ali izčrpanega, je vedno priporočljivo, da preneha. Vedeti, kdaj igrati in kdaj zapustiti, je ključnega pomena v kateri koli spletni igralniški igri, ne le v Texas Hold 'em.

Najprej se izogibajte šepanju

Šepanje bi moralo biti velik ne za prvega igralca v potu. Ko igralec šepa na Texas Holdemu v živo, daje drugim igralcem razburljive pot kvote in tako poveča njihove možnosti za zmago. Šepanje je sprejemljivo le, če je drug igralec že odšepal. To je znano kot prekomerno šepanje. Na splošno je šepanje zelo odsvetovano.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita