Unlimited Blackjack

Neomejeno Blackjack odpira vrata priložnosti za neomejeno število igralcev, da hkrati uživajo v isti igri proti enemu delivcu. Stave lahko položite na kateri koli položaj mize. Določeni pari kartic imajo funkcijo samodejnega ločevanja, ki omogoča edinstveno igralno izkušnjo in več zabave. Poleg klasične strategije blackjacka neomejen blackjack omogoča 'popolne pare' ali znamenite stranske stave 21+3. Dobra stvar je, da je to igro mogoče igrati na kateri koli napravi, naj bo to mobilna ali namizna.

Kako igrati Unlimited Blackjack: Neomejena pravila BlackjackaSplit
Kako igrati Unlimited Blackjack: Neomejena pravila Blackjacka

Kako igrati Unlimited Blackjack: Neomejena pravila Blackjacka

Igra uporablja 8 predhodno premešanih kart. Ko prispe nov sklop kart, jih delilec da v čevelj, ki jih deli z delilnikom. Nato razglasi zamenjavo kart v naslednjem krogu. Evert, na voljo je nov nabor predhodno premešanih kart, prejšnje so odstranjene. Preden vstavite nove karte v čevelj, morate opraviti dodatno premeščanje.

Pri blackjacku v živo igralec vstopi v mizo in počaka na naslednjega igralca. Nato postavijo svojo stavo, ki je običajno žeton, ki je postavljen na stavni položaj. V redu je postaviti različne žetone na različne položaje hkrati. Obstaja časovnik, ki kaže, koliko časa je ostalo za stave. Vsi igralci morajo potrditi svoje stave z gumbom Potrdi ali z nastavitvijo samodejne potrditve. Nekatere igralnice privzeto omogočajo samodejno potrditev, zato v tem primeru gumb Potrdi ni na voljo. To funkcijo je mogoče izklopiti v nastavitvah igre.

Na koncu vsakega kroga se sprostijo plačila za zmagovalne stave. Nov krog se začne po signalu Ni več stav. Igralci lahko stavijo ali pritisnejo gumb Rebet. Če želi nekdo preskočiti turn, se ne trudi staviti na mizo. Po oddaji in potrditvi glavne stave igralci odprejo vrata za več stav, kjer sledijo dodatne stave. Če želite ukrepati po krogu, lahko igralci uporabijo gumbe, kot so Razdeli, Dvojni, Stojalo, Zavarovanje ali Zadetek. Igralec samodejno prevzame stoj, če ne naredi nobene poteze. Če izberejo dvojno, se njihovo stanje zmanjša za enak znesek njihove stave, glavna stava pa se podvoji. Kroga je konec, ko igralec za mizo doseže več kot 21 (propad). Delivec ne bo izvlekel več kart.

Kako zmagati pri Unlimited Blackjack: Unlimited Blackjack strategija

Če želite obvladati neomejeno strategijo blackjacka v živo, najprej vedite, kdaj udariti ali stati, razdeliti pare, podvojiti, skleniti zavarovanje ali se predati. Recimo, da imate prednost pred hišo. Ni treba razdeliti ali udariti. V primeru, da menite, da ni možnosti, da premagate delilca, se lahko predate ali odpovete. V večini primerov delilec ne potegne več kart po 16 ali 17. Toda vsaka posebna igralnica v živo spletno mesto ima svoje omejitve glede na različico Blackjacka. Tukaj je več korakov, ki jih morate sprejeti, da povečate svoje možnosti, da premagate trgovca v živo.

Predajte se
Vrnite se na trde vsote, razen če imate 16 predaj proti 9 prek asa
Ne predajte se, razen če imate 15 predaj proti 10

Vsak neomejen blackjack vam ponuja priložnost, da se predate. Pred delitvijo kart se prepričajte, da ste se prepričali s programsko opremo igralnice.

Kako igrati Unlimited Blackjack: Neomejena pravila Blackjacka
Split

Split

Vedno split, če imaš v rokah ase. Pozabite na možnost delitve, če imate 10s. S parom 9s se lahko razdelite proti delivcu 2, 3, 4, 5, 6, 8 in 9, vendar stojite proti delivcu 7. Vedno razdelite, ko imate 8. Zadeti, razen če držite par 7s, 6s, proti delivcu 2 do 7 oziroma 2 do 6. Za pare 5 in 4 se razdelite proti trgovcu 5 proti 9 oziroma 5 oziroma 6; sicer zadeti. Nato se pari 3 in 2 vedno razdelijo proti 2 proti 7. V nasprotnem primeru bi morali zadeti.

Split