Wheel of Fortune

Živo kolo sreče; to je ime igre. Pri nekaterih ljudeh ime vzbuja podobo priljubljene televizijske oddaje, ki že od leta 1975 drži ljudi prilepljene na svoje zaslone. A ta fascinantna igralniška igra v živo ne govori ravno o tem, čeprav obstaja veliko vzporednic. Pravzaprav je Live Wheel of Fortune križanec, ki povezuje svet televizijskih oddaj z vznemirjenjem igralnic v živo.

Torej, kaj točno vključujejo igre Wheel of Fortune v živo in kako delujejo? Katere različne vrste obstajajo in kdo so razvijalci? Ta objava skuša odgovoriti na vsa ta vprašanja.

Kako deluje kolo sreče?Priljubljenost iger v živo Wheel of FortuneVrste kolesIgre v živo Wheel of Fortune
Kako deluje kolo sreče?

Kako deluje kolo sreče?

Kolo sreče je osredotočeno okoli velikega vrtečega se kolesa, razdeljenega na enake segmente. Vsak segment ima simbole/številke. Da bi zagotovili, da kazalec pristane na določenem segmentu (namesto med segmentoma), imata vsaka dva sosednja segmenta med seboj napero ali zatič. Tako se vsi spori ali zmeda glede izidov vrtljajev učinkovito obravnavajo vnaprej. Seveda to velja samo za živo kolo sreče, saj virtualni formati igre poganja RGN.

V igralnicah z živimi delivci je kolo običajno obešeno navpično, tam pa je krupje za vrtenje kolesa. Kot pri drugih vrhunske igre v živo, se vsa dejanja pretakajo v viru HD.

Različne vrste stav in izplačil

Igralniške igre Wheel of Fortune imajo različne možnosti stav. Na splošno so stave omejene na izbiro določene številke (liho ali sodo) ali barve, na katero bo kazalec pristal. Izplačila so odvisna od določenega kolesa in števila segmentov, ki jih vsebuje. Na primer, kolo s 50 % rdečimi segmenti ima nižja izplačila za stave na rdečo v primerjavi s stavami na barvo s samo dvema segmentoma.

Kljub temu ima vsaka različica igre nekaj subtilnih razlik, ki jih bodo igralci morda morali vedeti. To bi lahko bila koristna strategija igralniških iger kolesa sreče, ki je pomembna pri izbiri igre, ki jo želite igrati.

Ali so vse igre Wheel of Fortune enake?

Wheel of Fortune je znano pod številnimi imeni, vključno z Money Wheel, Lucky Wheel, The Big Six Wheel in The Big Six. Vendar, dokler je v njem beseda "wheel", obstaja velika verjetnost, da gre za isto staro igro Wheel of Fortune. Ni pomembno, kdo je razvijalec ali kako ga imenujejo; kolo v resničnem življenju bo vedno obešeno navpično in se lahko vrti v obe smeri (v smeri urinega kazalca/v nasprotni smeri urinega kazalca).

Bit ''Šest'' se nanaša na šest fiksnih možnosti izplačila glede na to, kje pristane kazalec. Vendar pa so kolesa različnih velikosti in segmentov. Segmenti se običajno gibljejo od 50 do 54.

Kako deluje kolo sreče?
Priljubljenost iger v živo Wheel of Fortune

Priljubljenost iger v živo Wheel of Fortune

Seveda obstaja na ducate virtualnih naslovov Wheel of Fortune, kjer igralci vrtijo kolo, v upanju, da bo kazalec pristal na želenem segmentu kolesa, vendar živi format igre stvari obravnava nekoliko drugače. Obstajajo množitelji, edinstvene bonus ponudbe v igri in večja izplačila. Igralci lahko komunicirajo z delivcem, kot da bi bili v fizični igralnici, in vsako dejanje se prenaša v živo. Ta vznemirljiva in pristna igralna izkušnja je tisto, kar igralce vleče k igram Wheel of Fortune v živo, s številnimi najboljše igralnice v živo da je na voljo ljubiteljem iger na srečo.

Igre Live Wheel of Fortune so preproste za igranje zaradi preprostih pravil. Za dostop do akcije se mora igralec samo prijaviti in staviti na to, kje misli, da bo kazalec pristal po vrtenju kolesa.

Priljubljenost iger v živo Wheel of Fortune
Vrste koles

Vrste koles

Kot je bilo jasno razloženo v enem od prejšnjih razdelkov, se kolesa razlikujejo glede na segmente, čeprav so si v marsičem podobna. Obstajajo kolesa s 50 segmenti, druga pa do 54 segmentov. Na primer, Playtechov Spin A Win ima 53 segmentov, medtem ko ima Adventures Beyond Wonderland, druga različica Wheel of Fortune istega podjetja, 54 segmentov. Omeniti velja, da so segmenti lahko vse od barv in številk do slik živali in nagrad.

Vrste koles
Igre v živo Wheel of Fortune

Igre v živo Wheel of Fortune

Prvo igro Wheel of Fortune je leta 2017 predstavil nihče drug kot mogočni Evolution Gaming, nesporni kralj igralniških iger v živo. Od takrat so temu sledili tudi drugi ponudniki, ki zagotavljajo, da igra obstaja v različnih vrstah, kot da bi razbili tisto, kar bi sicer bila monotonija igranja ene različice. Poleg Evolution Gaminga, drugi vrhunski ponudniki programske opreme Wheel of Fortune iger v živo vključujejo Playtech in Pragmatic Play. V času pisanja te objave so nekatere izmed najbolj priljubljenih iger Wheel of Fortune v živo vključujejo Dream Catcher, Monopoly Live, Spin A Win, Crazy Time in Adventures Beyond Wonderland.

Dream Catcher proizvajalca Evolution Gaming

Lovilec sanj je eden od Evolution Gaming's prvi prodori na trg igralnic v živo. Ta revolucionarna igra v živo, izdana leta 2017, je tako preprosta, kot je. Krupje vrti ogromno kolo s 54 segmenti, medtem ko igralec opazuje vsak delček dogajanja. Od 54 segmentov je 52 oštevilčenih z 1, 2, 5, 10, 20 in 40. Vsaka številka na kolesu označuje določeno vrednost izplačila. Na primer, če kolo pristane na 10, bo izplačilo 10-krat večje od igralčeve stave.

Kot bi kdo pričakoval, se višje številke pojavijo nekajkrat na kolesu kot nižje številke. Na primer, 10 se pojavi štirikrat, 5 pa sedemkrat. Število 40 se pojavi le enkrat, 1 pa kar 23-krat, kar je največje število pojavov. Preostala dva segmenta sta segmenta množitelja, 2x in 7x, ki pomnožita naslednjo številko z dva oziroma sedem, kar znatno poveča igralčev zmagovalni potencial.

Med igro se prodajalec igralnic v živo igralce zabava, ko se hecajo in klepetajo z njimi. Dejstvo, da je Dream Catcher družabna igra, je morda ena izmed njenih najmočnejših prodajnih točk.

Spin A Win od Playtecha

Spin a Win je produkt Playtech, Spin A Win je ena izmed najboljših iger v živo na današnjem trgu. Izšel je leta 2018 in ima veliko skupnega z Dream Catcherjem podjetja Evolution Gaming. Sledi standardnemu formatu Wheel of Fortune, kjer krupje zavrti kolo, razdeljeno na 53 segmentov. Edina velika razlika med Spin A Win in Dream Catcher je v tem, da prvi omogoča igralcem, da postavljajo stranske stave bodisi ločeno bodisi poleg običajnih kolesnih stav.

51 od 53 segmentov je oštevilčenih z 1, 2, 5, 10, 20 in 40, pri čemer se 1 pojavi večkrat (23) kot katero koli drugo število. 40 se pojavi samo enkrat. Torej, zmaga na 1 vrne svoj vložek, pomnožen ena, medtem ko zmaga na 2 pomnoži vložek za dva. Izplačila se nadaljujejo v tem vrstnem redu.

Ko govorimo o drugih dveh segmentih, sta znana kot segmenti množitelja, ki sta 2x in 7x. Torej, kako pomembni so? No, če se kolo zavrti in pristane na katerem koli od teh segmentov, ga bo krupje spet zavrtel z veljavnimi prejšnjimi stavami igralca. Če kolo počiva na 2-kratnem množitelju, ki mu sledi 2, igralec zmaga štirikratnik svojega vložka. Na primer, če se to zgodi in je igralec vložil 1 dolar, dobi 4 dolarje dobička.

Monopoly Live by Evolution Gaming

Lovilec sanj je postal hit, Evolution Gaming ni ustavil pri tem. Ponudnik je izdal še eno razburljivo različico Wheel of Fortune, ki temelji na mehaniki njegove prve izdaje. zato Monopoly v živo ima veliko skupnega z Dream Catcherjem v smislu splošne nastavitve; igralci stavijo na določene številke na kolesu. Vendar, kar se zdi, da je odstopanje od svojega predhodnika, Monopoly prihaja z dodatnimi segmenti.

Prvi dodatni segment je segment priložnosti, ki lahko izplača do 10-kratne množitelje za drugo vrtenje. Drugi so segmenti z 2 in 4 zvitki, ki usmerjajo igralce na tako imenovano Monopoly board, kar je še en bonus krog. Prihod v ta krog vključuje stave na segment z 2 ali 4 zvitki. Krog se lahko plača do 2000x. Vendar je treba opozoriti, da so redna izplačila koles v Monopoly Live nižja od izplačila Dream Catcher. Zato morajo igralci vedeti, kaj želijo od igre, ko izbirajo, kaj bodo igrali.

Mega Wheel proizvajalca Pragmatic Play

Medtem Pragmatična igra morda ni na isti valovni dolžini kot Evolution Gaming pri proizvodnji igralniških iger v živo, ima podjetje pravičen delež v svetu iger v živo Wheel of Fortune. Njegova različica igre, Mega kolo ima kolo, ki je nekoliko večje od standardnega kolesa. Vendar pa ima 54 segmentov, enako količino najdemo na standardnih kolesih.

Vendar pa lahko igralci stavijo samo na devet številk, vključno z 1, 2, 5, 8 in 10. Druge so 15, 20, 30 in 40. Ni pomembno, na katero številko ena stavi; izplačilo je enako. Toda zakaj je ta igra tako privlačna? No, nekateri naključni množitelji lahko padejo na te številke, ko krupje zavrti kolo. Z nekaterimi množitelji, ki izplačajo kar 500x, to pomeni, da lahko nekdo dobi do 20.000x, če največji množitelj pade na 40. Zato je Mega Wheel ena tistih igralniških iger Wheel of Fortune z največjim zmagovalnim potencialom.

Crazy Time podjetja Evolution Gaming

Za tiste igralce, ki ljubijo hitre igralniške igre Wheel of Fortune, bi lahko igranje Crazy Time by Evolution bila idealna izbira. Igra vključuje dodatne kroge, bonuse, velike zmage in številne druge ugodnosti. Igralci lahko stavijo na do osem različnih segmentov, pri čemer ima vsak segment svoja izplačila, ki so odvisna od števila segmentov iste vrste, ki so na voljo na kolesu. Kar je bolje, je, da igra ima relativno visoko stopnjo zadetkov, pri čemer šesto vrtenje sproži zmago.

Ali obstajajo množitelji? da. Obstaja zgornji del reže, s katerim se kolo vrti sinhronizirano. Množitelji se bodo pojavili, če se ta določena reža poravna s kolesom po vrtenju. Poleg tega Crazy Times ponuja štiri bonus kroge, vključno s Crazy Time, Coin Flip, Cash Hunt in Pachinko.

Igre v živo Wheel of Fortune