Ezugi je sklenil pogodbo o Microgamingu, da bi okrepil svoje italijansko oporišče

Italija

2021-10-20

Eddy Cheung

Ezugi, agregator igralnic v živo v okviru skupine Evolution Group, s ponosom naznanja še en mejnik. Tokrat je podjetje sodelovalo z Microgamingom, da bi svoje vertikale dobavilo najboljšim igralnicam v živo v Italiji. Torej, kaj lahko italijanski igralci igralnic v živo pridobijo po tem povsem novem dogovoru?

Ezugi je sklenil pogodbo o Microgamingu, da bi okrepil svoje italijansko oporišče

Navdušujoča in pristna izkušnja igralca

Po tem strateškem dogovoru, ki ga poganja Microgaming igralnice v živo v Italiji bo dostopal do celotne knjižnice igralniških iger Ezugi v živo. Naslovi, kot so Sic Bo, Lucky 7, OTT Andar Bahar, 3 Card Poker, Unlimited 21 Blackjack in drugi, so zdaj v živo v igralnici.

Po besedah Kfirja Kuglerja, izvršnega direktorja Ezugija, je podjetje navdušeno, da lahko italijanskim igralcem v živo ponudi svoje vertikale v živo prek preizkušenega in dokazanega pionirja iger na trgu. Kugler je dodal, da je podjetje prepričano, da bo njegova lokalizirana vsebina dosegla velik uspeh v portfelju Microgaming.

Pomembno je poudariti, da to ni prva pogodba, ki jo Ezugi podpisuje na italijanskem trgu iGaming. Septembra 2020 je razvijalec igre objavil svoj prvenec prek LeoVegas Italy. Poleg tega je Ezugi aprila 2021 podpisal pogodbo z lokalno loterijsko družbo Sisal.

Ohranjanje visokih standardov

Medtem je Microgaming pravkar sklenil posel, ki pretresa industrijo, ki bi lahko za vedno spremenil njihovo bogastvo. Z dodajanjem Ezugija na svoj seznam bo Microgaming še naprej krepil svoj sloves enega najboljših ponudnikov iger v Italiji.

Komentar po podpisu pogodbe, Microgaming Generalni direktor Marco Castaldo je izjavil, da bo podjetje ponujalo še višje igralne standarde, zahvaljujoč specializiranim dobaviteljem, kot je Ezugi.

Dejal je: "Nenehno iskanje novih sodelovanj in komercialnih sporazumov s specializiranimi dobavitelji in vodilnimi mednarodnimi operaterji nam omogoča ohranjanje zelo visokih standardov, ki so značilni za našo ponudbo."

Na splošno je posel koristen za vse vpletene strani. Ne pozabite, da se igre Ezugi predvajajo v živo iz njegovih 10+ studiev v razredu, ki so razporejeni po vsem svetu. Tukaj podjetje zaposluje visoko usposobljene krupjeje in sodobno tehnologijo za pretakanje svojih 20+ namiznih iger v realnem času. Uživajte v predstavi!

Ezugi razkriva svež nov videz

V drugih novicah Ezugi je podjetje 17. avgusta 2021 objavilo, da bo prenovilo svojo identiteto. To ni presenetljivo, saj je Ezugi v igri že skoraj deset let.

V popolnoma novem videzu bo podjetje predstavilo nov logotip in slogan – "Smart Move". Novi moto naj bi odražal kulturo podjetja, ki ponuja inovativne lokalizirane igralniške vsebine v živo.

Po predstavitvi je Kfir Kugler komentiral, da je podjetje od začetka pred približno desetimi leti prehodilo dolgo pot. Povedal je, da je podjetje ponosno, da ponuja številne inovativne rešitve in zabavne igralniške igre v živo.

Kugler je nadaljeval, da mora vizualna identiteta podjetja odražati spremembe, ki jih je doživela skozi leta. Izvršni direktor je potrdil, da bo Ezugijeva glavna naloga še naprej zagotavljati prednost svojim strankam pred močno konkurenco na trgu.

O Ezugiju

Ezyugi je bil ustanovljen leta 2013 in ga je Evolution Group kupila leta 2018 v poslu, vrednem 18 dolarjev. Zanimivo je, da sta bili obe blagovni znamki takrat edini ponudniki igralnic v živo, ki sta imeli dovoljenje za delovanje v ZDA. Evolution je danes verjetno najvidnejši razvijalec igralniških iger v živo.

Zgornje pogodbe in številni drugi so razlog, zakaj Ezugi ostaja prevladujoča sila na sceni iGaminga. V zadnjih nekaj mesecih je agregator pridobil licence za delovanje po vsem svetu.

Poleg Italije Ezugi zakonito deluje v Španiji, Estoniji, Latviji, Romuniji, Belgiji, Argentini in še več. Trenutno ima podjetje 12 najsodobnejših studiev, ki se nahajajo na različnih koncih sveta. Ezugi sodeluje tudi z več kot 200 igralnicami v živo, da bi vplival na trg.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice