Licence

DGOJ Spain

Igre na srečo so v Španiji priljubljen hobi, vendar se mora igralec zavedati, da uporablja spletno mesto, ki je v skladu z lokalnimi pravili in predpisi. To zagotavlja varnost za vse vpletene in preprečuje nepredvidene okoliščine. Vsaka zanesljiva igralnica v živo v Španiji za delovanje v državi zahteva uradno licenco DGOJ Španije (Generalni direktorat za regulacijo iger na srečo). DGOJ Španija je del Ministrstva za potrošniške zadeve in je zadolžen za urejanje, avtorizacijo, nadzor in koordinacijo dejavnosti iger na srečo na državni ravni. Služijo kot uradna komisija za igre na srečo v državi.

Prikaži več
AAMS Italy

Italijanska vlada je odprla svoj prostor za spletne igre na srečo spletne igralnice leta 2006. Da bi zagotovili varnost svojih igralcev na teh igralnih platformah, Italija ima tako imenovani AAMS.

Prikaži več
Curacao

Z iger na srečo v živo trg eksponentno raste, je regulacija igralnic zaradi varnosti igralcev postala globalna skrb. Ena od organizacij, ki je nastala za urejanje dejavnosti igralnic, je Curacao e-Gaming Commission. Čeprav ta organizacija ni v ligi podobnih Malta Gaming Authority in Komisija za igre na srečo Združenega kraljestva, izvaja nekaj omejenega nadzora nad platformami za igre na srečo, ki delujejo na ozemlju Curacaa.

Prikaži več
Cagayan Economic Zone Authority

Cagayan Economic Zone Authority (CEZA) je organizacija, ki je zadolžena za urejanje in licenciranje iger na srečo v regiji Cagayan. Telo cilja predvsem operaterji spletnih iger na srečo v Aziji. Prepoveduje Filipince igre na srečo na spletnih mestih gostijo lokalno v regiji Cagayan. Telo opravlja svoje delo prek tako imenovane First Cagayan, organizacije, ki je zaslužna za rast azijske pokrajine spletnih iger.

Prikaži več
Malta Gaming Authority

Malteška uprava za igre na srečo, ki se je sprva imenovala Uprava za loterije in igre na srečo, je organizacija, ki jo je leta 2001 ustanovila malteška vlada za urejanje igralniškega prostora v svoji državi. Skupaj z Komisija Združenega kraljestva za igre na srečo, je ta obleka ena najbolj avtoritativnih, kar zadeva regulativne organe iger na srečo. Organ ima nalogo, da zagotovi, da so vse igralnice z licenco MGA v skladu s predpisi o igrah na srečo Malta. Prav tako izdaja licence igralnicam in uveljavlja kazen za tiste, ki jih ne upoštevajo.

Prikaži več
UK Gambling Commission

Komisija za igre na srečo (GC) je morda največje ime v svetu ureditve iger na srečo. Ustanovljen leta 2005, je to eden najbolj dolgotrajnih regulativnih organov, kar zadeva spletne igralnice. Komisija je bila ustanovljena za nadzor in regulacijo iger na srečo na celotnem trgu v Veliki Britaniji. Poleg urejanja spletnih igralniških iger komisija ureja tudi loterije v regiji.

Prikaži več
Swedish Gambling Authority

Kot Malteška uprava za igre na srečo, Švedski organ za igre na srečo (SGA) je organizacija, ki ureja dejavnosti na področju iger na srečo. Organ so ustanovile švedske oblasti, da bi zagotovile, da je trg iger na srečo v državi zanesljiv, varen in zakonit. To pomeni, da SGA ureja in licencira vse dejavnosti iger na srečo na Švedskem. Organizacija deluje pod nadzorom švedskega finančnega ministrstva.

Prikaži več
Belgian Gaming Commission

Belgijska komisija za igre na srečo je bila ustanovljena leta 2011, dve leti po tem, ko je parlament leta 1999 sprejel zakon o igrah na srečo, ki je ustanovil komisijo. Primarna naloga komisije je urediti industrijo iger na srečo v Belgiji, tako kopenskih kot spletnih iger na srečo. Svetovanje parlamentu in vladi glede iger na srečo.

Prikaži več

Alderney Gambling Control Commission

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak