Kahnawake Gaming Commission

Komisija za igre na srečo Kahnawake (KGC) je regulativni organ za igre na srečo, ki deluje v Kanada in deli Severne Amerike. KGC je nastal leta 1996 in je eden najbolj priljubljenih regulatorjev iger na srečo na planetu. Pri izvajanju svojih nalog organ deluje skupaj z drugimi organi, vključno s Komisijo za igre na srečo Alderney in Malteška komisija za igre na srečo (MGA).

Kahnawake Gaming Commission
Zakaj KGC privablja igralniceZaščita igralcev
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Zakaj KGC privablja igralnice

KGC pritegne številne operaterje igralnic iz več razlogov. Prvič, provizija, ki jo zaračunavajo za licenco, je relativno nizka. Drugi razlog je, da so pravila komisije bolj sproščena kot drugi regulativni organi, kot je MGA. Kot takih veliko igralnice v živo jih privlačita Kanada in Severna Amerika. Vendar to ne pomeni, da igralci niso zaščiteni.

Zaščita igralcev

Pridobitev licence KGC ni sprehod po parku. Da bi se kateri koli operater igralnice kvalificiral, mora opraviti preizkuse zaupanja in integritete. Na primer, igralnica mora imeti tudi standardno programsko opremo za igre na srečo brez lukenj za nameščanje. Poleg tega mora igralnica dovoliti neodvisnim revizijskim podjetjem, da revidirajo svoje dejavnosti, da zagotovijo, da igrajo čisto na trgu. Vse to je storjeno, da bi igralcem zagotovili varno okolje za igre na srečo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak