Malta Gaming Authority

Malteška uprava za igre na srečo, ki se je sprva imenovala Uprava za loterije in igre na srečo, je organizacija, ki jo je leta 2001 ustanovila malteška vlada za urejanje igralniškega prostora v svoji državi. Skupaj z Komisija Združenega kraljestva za igre na srečo, je ta obleka ena najbolj avtoritativnih, kar zadeva regulativne organe iger na srečo. Organ ima nalogo, da zagotovi, da so vse igralnice z licenco MGA v skladu s predpisi o igrah na srečo Malta. Prav tako izdaja licence igralnicam in uveljavlja kazen za tiste, ki jih ne upoštevajo.

Malta Gaming Authority
Vrste licencZahteve za licenco
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Vrste licenc

Vrste licenc

MGA izda štiri vrste licenc, in sicer prvi, drugi, tretji in četrti razred. Licenca razreda One je namenjena loterijam in igralnicam, medtem ko je razred 2 namenjen platformam za razprševanje, zbirko in stave s fiksnimi kvotami. Tretji razred je namenjen igralnim portalom, sobam za poker in igralnim platformam P2P, četrti razred pa prodajalcem programske opreme.

Vrste licenc
Zahteve za licenco

Zahteve za licenco

Pridobitev igralniške licence pri MGA je zahtevna naloga. To je zato, ker organizacija poudarja stvari, kot so pošteno igranje iger, zasebnost igralcev in varnost igralcev. Poleg tega bo organizacija običajno zadolžila profesionalne revizorje, kot sta eCogra in iTech, da pregledajo igralniške platforme, preden izdajo licenco. Zagotovo si MGA zasluži svoj rap kot eden najboljših avtorjev v industriji iger na srečo.

Zahteve za licenco