Swedish Gambling Authority

Kot Malteška uprava za igre na srečo, Švedski organ za igre na srečo (SGA) je organizacija, ki ureja dejavnosti na področju iger na srečo. Organ so ustanovile švedske oblasti, da bi zagotovile, da je trg iger na srečo v državi zanesljiv, varen in zakonit. To pomeni, da SGA ureja in licencira vse dejavnosti iger na srečo na Švedskem. Organizacija deluje pod nadzorom švedskega finančnega ministrstva.

Swedish Gambling Authority
Obseg licenciranjakončno
Obseg licenciranja

Obseg licenciranja

SGA ureja in ponuja licence za več platform za igre na srečo, vključno z mesta igralnic v živo, sobe za poker, dvorane za bingo, med drugim spletna mesta za športne stave in loterije. Organ izvaja redne preglede na vseh platformah za igre na srečo, vključno s spletnimi igralnicami, ki delujejo na Švedskem, da zagotovi, da so v skladu z zakonodajo in politiko iger na srečo v državi.

Vedeti, ali je spletna igralnica preverjena SGA

Ena žalostna stvar pri SGA je, da še ni sprejela samodejnega preverjanja. Tako imajo švedski igralci eno možnost; določiti blagovno znamko, pod katero deluje spletna igralnica.

Obseg licenciranja
končno

končno

Švedska komisija za igre na srečo je organ za izdajanje dovoljenj za igralnice s solidnim glasom. Vendar pa je dejstvo, da se oblast osredotoča predvsem na zaščito švedskih igralcev bolj kot mednarodnih igralcev, lahko nekoliko zaskrbljujoče. Torej imajo igralci, ki igrajo iz tujine, morda zadržke glede tega telesa.

končno