Live Sic Bo RNG Jeju Entwinetech

Sic Bo je stara igralniška igra s koreninami v Aziji. In čeprav nekateri morda gledajo na to klasiko igralnic zviška, je azijski trg igralnic skoraj ljubosumno ohranjal kulturo Sic Bo pri življenju. Poleg tega je zmožnost igre, da se preoblikuje, naredila veliko za zagotovitev, da je na voljo v nekaterih najboljših igralnicah v živo na internetu. Live Sic Bo RGN Jeju je ena od oblik, v kateri se je stara igra na novo izumila in prinesla nove funkcije ljubiteljem igralnic, medtem ko so osnove Sic Boa ostale nedotaknjene. Kot katera koli druga igra s kockami, morajo igralci staviti na kombinacijo številk.

Kaj je Sic Bo RNG Jeju Live by EntwineTech?Kako igrati Sic Bo RNG Jeju v živoIzplačila Sic Bo RNG Jeju v živo
Kaj je Sic Bo RNG Jeju Live by EntwineTech?

Kaj je Sic Bo RNG Jeju Live by EntwineTech?

Sic Bo RNG Jeju je ena izmed igralniških iger, ki jih je razvil EntwineTech, eden izmed azijskih ponudnikov programske opreme za igralnice v živo s sedežem na Filipinih. Toda v čem se ta izdelek razlikuje od drugih namiznih iger v igralnici? Namesto da bi ga gostil človeški igralniški trgovec v živo, to delo opravlja digitalni krupje. Ja, tisti, ki igrajo igralniške igre v živo ponavadi raje človeški trgovec, vendar digitalni krupje pokaže, kako ustvarjalen je bil ponudnik s svojim izdelkom. Poleg tega je EntwineTech poskušal prenesti čare same igre, namesto da bi kopiral osnovni realizem.

Sic Bo RNG Jeju v živo se pretaka iz glavnega studia ponudnika na Filipinih. Igra je na voljo na EntwineTech igralnice v živo za igranje v angleščini in je dostopen na napravah Android in iOS. Igralci z napravami Windows lahko tudi brez težav uživajo v igri.

Kaj je Sic Bo RNG Jeju Live by EntwineTech?
Kako igrati Sic Bo RNG Jeju v živo

Kako igrati Sic Bo RNG Jeju v živo

Kot že rečeno, ni pomembno, kateri Sic Bo tekma v živo ena varianta je igranje, osnove igranja so enake - gre za stave na kombinacijo številk in metanje kocke. V živo Sic Bo RNG Jeju ni nič drugačen. Ta izdelek EntwineTech se lahko igra na več mizah, na treh, natančneje. Tako imajo igralci možnost, da izberejo, za katero mizo želijo igrati.

Mize gostijo trije različni krupjeji: Gabrielle, Maple in Alice. To so isti znaki, ki jih najdemo na mizah RNG rulete v živo EntwineTech. Zato imajo tisti, ki so igrali ruleto v živo RNG podjetja EntwineTech, že namig o tem, kako stvari izgledajo; ne bodo se trudili. Od pladnja za žetone in statističnih funkcij do stavne mize in številnih drugih digitalno upodobljenih vidikov je vmesnik skoraj enak. Edina opazna razlika je, da Sic Bo RNG Jeju prihaja z digitalnimi kockami in krupjeji.

Igranje

Igra je ena najpreprostejših. Začne se z dajanjem stav. Obstaja odštevanje, ki je prikazano na igralčevem zaslonu, da zagotovi, da svoje stave položi pravočasno. Za stavo igralec premakne žeton iz pladnja za žetone na želeno mesto. Igralec lahko uporabi tudi statistiko iz prejšnjih 20 krogov in izbere do 7 različnih apoenov žetonov.

Ko so stave oddane in se stavni čas izteče, bo digitalni krupje podrl kocko, rezultati pa bodo prikazani v nekaj sekundah. Kocka se poveča, ko se vrtenje ustavi. Vsi dobitki bodo izplačani pred začetkom naslednjega kroga stav.

Pomembne stvari, ki jih je treba upoštevati pri igranju Sic Bo RNG Jeju v živo

Medtem ko so najpomembnejši vidiki igre digitalni (krupje, kocke in stresalnik), so rezultati igre povsem naključni. Torej, če manjka človeški delilec, še ne pomeni, da je bila poštenost igre ogrožena. Poleg tega je programska oprema EntwineTech preizkušena programska oprema RNG. Poleg tega je izdelek hitra igra. Tako igralci nimajo veliko časa za izgubljanje, ko se odštevanje začne. Kljub temu imajo dovolj časa, da postavijo in celo spremenijo svoje stave.

Igralci lahko poberejo do sedem apoenov žetonov in lahko preverijo statistiko iz prejšnjih krogov, da dajo dobre stave. Od leta 2022 je razpon stav od 1 do 5000 $. Torej noben stavni proračun ni premajhen ali velik za igro.

Kako igrati Sic Bo RNG Jeju v živo
Izplačila Sic Bo RNG Jeju v živo

Izplačila Sic Bo RNG Jeju v živo

The izplačila katere koli spletne igralniške igre s trgovci v živo so določena glede na vrsto dane stave. Enak primer je, ko gre za Sic Bo RNG Jeju. Najpogostejše stave v tej igri vključujejo sodo/liho, veliko/majhno, določeno skupno 4, trojno in poljubno trojko. Te stave imajo različne kvote in se različno izplačajo. Tukaj je delček izplačil:

  • Sodo/Liho-1:1
  • Veliko/Malo - 1:1
  • Trojno - 150:1
  • Vsaka trojka: 24:1
  • Specifično skupno 4 ali 17-50:1

RTP

Sic Bo RNG Jeju se ponaša s 96,4-odstotnim RTP, kar kaže, kako pogosto lahko igralci v igralnicah v živo pričakujejo zmago. Seveda, višji kot je RTP, večje so možnosti za zmago.

Izplačila Sic Bo RNG Jeju v živo