Novice

August 11, 2021

100% bonus na prvi depozit pri Melbetu: Ali je vredno?

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Če obstaja kakšna celovita stavna družba, ki je že dlje časa v bližini, je Melbet. Platforma ponuja impresivne spletne stave že od leta 2012. Zdaj pa ponujajo 100 % bonus na prvi depozit do 100 evrov.

100% bonus na prvi depozit pri Melbetu: Ali je vredno?

Ta rešitev za več platform je ena izmed najboljše spletne igralnice leta 2021. In to je za nove igralce zlahka presenetljivo. Ker večina igralcev tukaj običajno preživi veliko časa, je prvi nasvet, da odprejo račun, da začnejo stvari.

Stave na Melbet niso omejene le na priložnostne športe, ampak tudi stave v živo, dogodke e-športa in še veliko več. Igralci imajo tudi možnost uživanja v igralnicah v živo, Bingu. Igralni avtomati v živo, TOTO in še veliko več.

Promocijska ponudba 100 % bonusa na depozit

Z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z igralci v živo so igralnice ugotovile, da je število igralcev na platformi močno odvisno od promocijske ponudbe. In ker je toliko vrhunskih spletnih igralnic, morajo zagotavljati ponudbe, da ostanejo relevantne. Posledica tega so različne inovativne promocijske ponudbe in vabe za igralca, kar v večini primerov koristi bazi igralcev.

Ob upoštevanju vsega tega Melbet ponuja 100 % bonus na prvi depozit do 100 EUR. Ekskluzivno članstvo v klubu, ki ga ponujajo, odpira vrata tudi različnim promocijskim ponudbam za njihove posebne stranke.

S 40-kratnim bonusom kot zahtevo za stave ponujajo tudi različne promocijske kode, ki bodo igralcem poleg 30 vrtljajev zagotovile od 50 do 100 odstotkov 350 evrov.

Po drugi strani pa obstajajo edinstvene promocijske kode in ponudbe tudi za različne igre.

Nekateri od najbolj priljubljene igralniške igre na platformi z ekskluzivnimi ponudbami depozitov so:

Jackpot

Igralci lahko izbirajo med različnimi naslovi jackpota. Nekateri izmed priljubljenih so Veliki nosorog, čakra, divje živali. Ruby Hunter in Neon bar.

Igralnice v živo

Za igralce, ki želijo sodelovati samo v igrah, kjer je interakcija med ljudmi v živo in delilci v živo, ponuja oddelek igralnic v živo vse. Igralnica Melbet ne ponuja le promocij, s katerimi bi pritegnila nove stranke, ampak jih načrtuje tudi obdržati z odličnimi storitvami za stranke in impresivnimi trgovci. Igralci bodo lahko uživali v ruleti v živo, Blackjacku v živo, Baccarat v živo in še marsičem.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice