Metode izplačila

Bančna nakazila imajo v različnih državah različna imena. Lahko se imenuje bančno nakazilo, ACH in številna druga imena. Postopek običajno vključuje prejemanje bančnih podatkov igralnice, ki jih lahko uporabljajo igralci. Te podatke nato uporabijo za plačilo v spletni igralnici prek svoje spletne banke.

Prikaži več…

Bitcoin je digitalna valuta, ki jo igrajo številni igralci igralnice v živo lahko uporabijo za dvig zaslužka. Bitcoin je decentralizirana valuta, kar pomeni, da ga nobena centralna banka ali kateri koli državni organ ne ureja. Z naraščajočo ceno valute in stopnjo sprejetja vse več spletnih igralnic omogoča igralcem, da uživajo v igrah, ki uporabljajo Bitcoin.

Prikaži več…

EcoPayz je sprejet na spletne igralnice po vsem svetu in tekmuje z drugimi velikimi ponudniki plačil, kot sta Neteller in Skrill. Igralci se prijavijo na račun in izberejo svojo idealno virtualno denarnico. Možno je dodajanje sredstev z osebnega bančnega računa. Nato naredite nakazilo v igralnici, tako da izberete EcoPayz na spletnem mestu igralnice.

Prikaži več…

Interac je plačilna platforma s sedežem v Kanadi, ki svojim uporabnikom omogoča dvig sredstev iz spletnih igralnic. Podobno je bančnemu ali bančnemu nakazilu, vendar se zaključi prek spleta in se takoj pošlje na vaš račun z računa igralnice.

Prikaži več…

Mastercard je dobro uveljavljen ponudnik plačilnih storitev z dolgoletnimi uglednimi storitvami za imetnike kreditnih in debetnih kartic po vsem svetu. Njihove kartice je mogoče dobiti tudi pri banki in drugih ponudnikih plačilnih storitev. Kartice se lahko uporabljajo za nakupe brez povezave in spletne nakupe po vsem svetu.

Prikaži več…

Neosurf je alternativa debetnim in kreditnim karticam. Prav tako izziva običajne vrste e-denarnic in plačilnih kartic. Neosurft deluje kot enkratni predplačniški bon za nakupe ali transakcije pri spletne igralnice. Vendar ni kot običajna e-denarnica s shranjenimi sredstvi, ker se bon uporabi samo enkrat.

Prikaži več…

Neteller je plačilno sredstvo s sedežem v Kanadi, ustanovljeno leta 1999. Postalo je priljubljeno zaradi svoje preprostosti in priročnosti. Neteller uporablja e-denarnico, ki jo je mogoče uporabiti za shranjevanje ali pošiljanje denarja spletni igralnici ali drugim trgovcem. Lahko se izvedejo tudi dvigi iz spletnih igralnic, platforma pa podpira številne valute.

Prikaži več…

PayPal je dobro znana e-denarnica in preprost način za hitro digitalno plačevanje na spletu. Je posrednik med standardnimi načini plačila in spletnimi igralnicami. Igralci lahko dodajo svoje standardne račune ali kartice in nato sredstva iz njih uporabijo za polog in dvige.

Prikaži več…

Payeer

Skrivnosti, ki jih igralci uporabljajo za upravljanje svojih iger na srečo
2019-11-07

Skrivnosti, ki jih igralci uporabljajo za upravljanje svojih iger na srečo

Za pridobitev od iger na srečo morajo igralci imeti denarne liste, da lahko nadaljujejo z igranjem. V tem članku je nekaj nasvetov, kako upravljati denarne račune na srečo.