Skrill

Skrill je sodobna in zaupanja vredna e-denarnica, ki igralcem in strankam spletnih igralnic omogoča digitalna plačila na spletu. Uporabniki lahko tudi vplačajo ali dvignejo iz spletnih igralnic. Registracija se lahko hitro zaključi. Vendar pa obstaja nekaj resnih varnostnih funkcij.

Igralci lahko nakažejo tudi polog s svojega bančnega računa ali kreditne kartice. Sredstva se nato lahko uporabijo za spletne transakcije. Skrill uporabnikom omogoča tudi nakup in trgovanje s kriptovalutami. Nekaterim uporabnikom ponujajo tudi predplačniško debetno kartico, aplikacija pa je na voljo tudi uporabnikom Skrill. Ta način plačila je obsežna e-denarnica s številnimi odličnimi funkcijami.

Kako narediti umik s Skrillom
Kako narediti umik s Skrillom

Kako narediti umik s Skrillom

Skrill je postal eden najbolj priljubljenih načini umika pri igralnice v živo. Ljubitelji izberejo to priljubljeno digitalno denarnico pred večino alternativ zaradi neverjetnih ugodnosti, ki jih prinaša na mizo. Za začetek je ustvarjanje računa Skrill brezplačno. Poleg tega si je ta plačilni sistem zaradi svojih vrhunskih varnostnih protokolov prislužil zaupanje milijonov uporabnikov po vsem svetu. Druga njegova glavna prodajna točka je njegova uporabnost.

Za uspešen dvig s Skrillom v igralnicah v živo morajo igralci:

  • Obiščite plačilno stran platforme za igre na srečo

  • Kot prednostno metodo dviga izberite Skrill

  • Navedite potrebne podatke, vključno s posebnim zneskom za izplačilo

  • Preverite umik

    Kot mnogi e-denarnice, Skrill se ponaša s trenutnimi časi obdelave. Zato se mora denar igralcev v živo odraziti na njihovem bančnem računu takoj po odobritvi izplačila. Če pa pride do sistemskih zamud, lahko to traja nekaj sekund ali minut.

    Nekateri igralci so se pogosto spraševali, ali obstajajo kakršne koli omejitve dvigov, povezane z uporabo Skrilla. Resnica je, da najnižji ali največji znesek, ki ga lahko dvignete v dnevu, tednu ali mesecu, določijo igralnice z živimi delivci, ki jih izberejo. Kljub temu je ta znesek običajno med 10 in 10.000 $ na dan.

Kako narediti umik s Skrillom