American Express

American Express (Amex) je tretja najbolj priljubljena blagovna znamka kreditnih kartic na svetu. Za razliko od Visa in Mastercard, Amex na splošno izdaja kreditne kartice sam, kar mu daje večji nadzor nad tem, kako se uporabljajo.

Čeprav so večinoma njegove storitve namenjene igralcem v Združenih državah, je to priljubljeno plačilno sredstvo po vsem svetu. Igralci imajo zdaj na izbiro dolg seznam igralnic v živo. Spodaj so najboljše igralnice v živo, ki sprejemajo American Express, priporočene za igralce.

American Express
Najboljše igralnice v živo American Express

Najboljše igralnice v živo American Express

American Express je eden najbolj znanih ponudniki plačilnih storitev na svetu. Kreditne kartice Amex so še posebej priljubljene v Severni Ameriki. V regijah, kjer so kreditne kartice American Express pogoste, so tudi splošno sprejete kot plačilna sredstva v spletnih igralnicah v živo. Stranke pogosto že poznajo kartico.

American Express (AmEx) je ugledno podjetje za kreditne kartice s sedežem v New Yorku. American Express je v denarnem poslu že od 1850-ih. Vedno se je razvijal, da bi ustrezal takratnim modelom in je vodilni pri spletnih denarnih nakazilih. Od kartic do navideznih nakazil je storitev vredna zaupanja. Zaradi svoje močne baze jo spletne igralnice vedno želijo vključiti v svoje plačilne metode.

To je posledica združitve treh transportnih podjetij leta 1850 in se je z leti precej razvilo. AmEx-ova priljubljenost je danes ogromna, povečala pa se je tudi njegova vrednost. Leta 2017 Forbes to multinacionalno korporacijo uvrstil na 23. najbolj dragoceno podjetje na svetu. Tri leta pozneje, bogastvo revija je navedla, da je ena najboljših organizacij za delo na podlagi zadovoljstva zaposlenih.

AmEx podpira več kot 160 držav po vsem svetu. Velik del njegovih uporabnikov so igralci, ki jih iščejo varna plačilna sredstva v igralnicah v živo.

Splošne informacije

ime

American Express

Ustanovljeno

New York, ZDA

Ustanovljeno

marca 1850

sedež

New York, ZDA

Način plačila

Kreditna kartica, potovalni čeki

Spletna stran:

www.americanexpress.com

Najboljše igralnice v živo American Express
Depozit z American Express v igralnicah v živo

Depozit z American Express v igralnicah v živo

Postopek deponiranja pri American Expressu ni problematičen. Traja le nekaj minut, vendar morajo igralci najprej dobiti kartico AmEx in jo povezati s svojimi bančnimi računi.

Na srečo to podjetje ponuja različne vrste, vključno z:

 • Predplačniške kartice
 • Spremeni kartice
 • Platinaste kartice

Prijava za vse ni problematična, dokler ima oseba potrebne podrobnosti.

Igralci na srečo lahko udobno nakažejo neposreden depozit v svojih igralnicah v živo s kartico AmEx, ne glede na to, ali uporabljajo svoje namizje, pametne telefone Android ali iPhone.

Tukaj je zanje najbolj preprosta metoda za to.

 1. Obiščite stran z depoziti igralnice American Express v živo.
 2. Poiščite logotip AmEx in kliknite nanj.
 3. Navedite zahtevane podatke, kot so podatki o kartici AmEx in znesek pologa.
 4. Sledite postopku preverjanja pristnosti AmEx. Običajno ta kartična družba prodajalcem pošlje besedilna sporočila z edinstvenimi kodami za potrditev transakcij.
 5. Uporabite prejeto kodo za potrditev depozita.

AmEx poveča čas takojšnjega prenosa, kar pomeni, da se bodo sredstva igralca odrazila na njegovem igralnem računu v živo takoj po potrditvi nakazila.

Igralci v igralnicah v živo, ki upajo, da bodo uspešno nakazovali pri AmExu, morajo premakniti znesek v okviru kreditnega limita, ki ga zagotavlja to podjetje. Prav tako mora biti v skladu z dnevno omejitvijo depozita, ki jo določi njihova platforma.

Postopek odpiranja računa American Express

Za igralce je enostavno uporabljati American Express v igralnicah v živo. Najprej morate zaprositi za kreditno ali debetno kartico igralci lahko opravijo kakršna koli plačila v igralnicah v živo. Postopek registracije je hiter in podoben pridobitvi kreditne ali debetne kartice. Uporabniki lahko ustvarijo račun na spletnem mestu American Express ali prek enega od svojih partnerjev Global Service Network.

Igralci lahko plačujejo prek spleta s svojo novo kartico AMEX; ga bodo morali povezati s svojim osebnim bančnim računom. Vse, kar igralci potrebujejo, je, da se odpravijo na spletno mesto ponudnika plačil, da izpolnijo predkvalifikacijo in počakajo, da prejmejo svojo kartico American Express Card. To omogoča ponudniku, da analizira podatke prosilcev in ugotovi, katere kartice so zanje in njihove zahteve najbolj primerne.

Ponudnik bo nato poslal kartico American Express, ko bo uporabniški račun sprejet. Lahko ga povežete s svojim bančnim računom in ga takoj začnete uporabljati.

Omejitve pri American Expressu v igralnicah v živo

Posamezniki v državah, kjer deluje American Express, morajo biti stari vsaj 18 let, da ga uporabljajo. Kartice so povezane z bančnim računom v državah, kjer se uporabljajo. Računa American Express ni mogoče imeti brez bančnega računa.

Uporabniki ne bodo imeli težav z nakazovanjem v svoji želeni valuti brez kakršnih koli stroškov. Provizije za depozit American Express se razlikujejo glede na to, katera spletna igralnica sprejema American Express. Medtem ko bo večina operaterjev igralnic pokrila stroške trgovskih transakcij, lahko drugi odštejejo do 10 % zneska transakcije, da pokrijejo svoje stroške.

Depozit z American Express v igralnicah v živo
Kako narediti umik z American Expressom

Kako narediti umik z American Expressom

Skupina igralnic v živo, ki omogoča članom dvigniti izplačila z AmEx je nekoliko majhen. Zato morajo igralci najprej potrditi, da njihove platforme zagotavljajo to metodo dviga. Od tam naprej je vse preprosto, tudi za začetnike.

Oglejte si korake za dvig z AmEx v igralnicah v živo:

 • Obiščite stran za dvig iz igralnice v živo.
 • Kliknite na "American Express"
 • Vnesite znesek za odmik z računa. To bi moralo biti znotraj omejitve dviga igralnice, ki se lahko giblje od 20 do 100.000 $ ali več.
 • Potrdite umik in počakajte, da bo uspešen. To lahko traja od 24 ur do pet dni.

Nekateri igralci pri umiku z AmEx skrbijo za svojo varnost. Vendar ne bi smeli, ker to podjetje izkorišča več varnostnih protokolov za zaščito svojih uporabnikov. Vse je odvisno od igralnice v živo, ki si jo izbere. Je ugleden in ali vključuje zanesljive varnostne ukrepe?

Drugi igralci se sprašujejo, ali bodo plačali kaj denarja za odobritev svojih dvigov. No, morda se bodo morali ločiti od majhnega zneska, vendar se razlikuje od platforme za igre na srečo v živo. Vedno je najbolje vedeti natančno provizijo, preden začnete z dvigom.

Kako narediti umik z American Expressom
Najboljši igralniški bonusi za American Express

Najboljši igralniški bonusi za American Express

Preden se pridružite igralnici v živo, je ključnega pomena, da igralci razumejo, v kaj se spuščajo. Bonusi niso izjema. So ena izmed najbolj iskanih možnosti, zato morajo uporabniki vedno prebrati pogoje in določila, preden nadaljujejo. Tako se bodo igralci zavedali pričakovanj med uporabo teh bonusov.

Bonus na depozit

Ko vlagate z American Express v igralnicah v živo, igralci lahko prejmejo igralniške bonuse od 50 do 200 odstotkov. Igralci lahko iščejo igralnice v živo z visokimi odstotki, da povečajo svoje zmagovalne možnosti s povečanjem vložkov.

Bonusi brez pologa

Z bonusi brez pologa lahko igralci uporabljajo American Express v igralnicah v živo, da pridobijo nekaj denarja za igranje in preizkusijo brez tveganja. Ti bonusi omogočajo igralcem, da preizkusijo katero koli igra v živo izberejo, preden se odločijo, ali bodo položili depozit ali ne. V različnih igralnicah so na voljo različne možnosti za stave, ki jih igralci lahko primerjajo.

Nagrada za članstvo v American Expressu

Eden najbolj znanih nagradnih programov, da je popolnoma neskončen. Program nagrajevanja je preprost za uporabo, uporabniki pa si lahko prislužijo točke za praktično vsako transakcijo, ki jo opravijo s svojo kartico. Točke se nikoli ne izgubijo, lahko jih pridobimo za nedoločen čas in jih je mogoče unovčiti in porabiti za skoraj vse.

Najboljši igralniški bonusi za American Express
Valute in države, ki jih podpira American Express

Valute in države, ki jih podpira American Express

American Express ali AMEX je velika bančna korporacija, najbolj znana po svojih vrhunskih kreditnih karticah, debetnih karticah in storitvah pisanja čekov. American Express (Amex) je tretje največje podjetje za izdajo kreditnih kartic na svetu. Za razliko od drugih načinov plačila v igralnicah Visa in MasterCard v živo, Amex ponuja svoje kreditne kartice, kar jim omogoča večji nadzor nad njihovo uporabo. Čeprav je večina njegovih storitev namenjenih igralcem iger v Združenih državah, je to široko uporabljena možnost plačila po vsem svetu.

Storitev je priljubljena v številnih državah, vključno z:

 • Združeno kraljestvo
 • Kanada
 • Mehika
 • Avstralija
 • Nemčija
 • Nizozemska
 • Švedska
 • Argentina

Uporabniki v teh državah lahko preprosto plačujejo v skoraj kateri koli valuti. Vendar pa so evro, ameriški dolar, britanski funt, avstralski in kanadski dolar najbolj razširjene valute.

Igralci lahko z lahkoto nakažejo s katero koli od teh valut. Igralcem ni treba skrbeti za igralnice, ki uporabljajo samo mednarodno valuto. American Express ponuja poceni pretvorbo valut. Tako imajo igralci na srečo v teh državah na izbiro veliko izbiro igralnic v živo.

Valute in države, ki jih podpira American Express
Zakaj deponirati pri American Expressu?

Zakaj deponirati pri American Expressu?

Priljubljenost igralnic American Express je zaslužena, saj ta možnost plačila ponuja veliko. Uporabniki se morajo zavedati, da ima AMEX, tako kot drugi načini plačila v igralnicah v živo, svoje prednosti in slabosti.

Prednosti

Slabosti

AMEX je splošno sprejeto plačilno sredstvo v igralnicah v živo v vseh državah, kjer so igre na srečo dovoljene; na izbiro je veliko spletnih mest za igre na srečo American Express.

Za več kartic American Express veljajo letne pristojbine.

Depoziti, opravljeni s kartico AMEX, so obdelani hitro in varno.

Stroški za višje VIP kartice, kot je AMEX Platinum, so previsoki, da bi si jih lahko privoščil tipičen uporabnik ali nizek igralec.

Kartica American Express je na voljo v različnih jezikih.

Dvigi iz American Expressa lahko trajajo nekaj dni dlje kot dvigi iz drugih plačilnih sistemov.

Ponudnik plačil sprejema različne valute.

Transakcije s kartico American Express bodo pri spletnem plačilu zahtevale predložitev nekaterih bančnih podatkov.

Protokoli visoke varnosti

Nekatere igralnice morda ne bodo vrnile kreditnih kartic uporabnikov, ampak bodo kot alternativo vrnile denar na drug način, kot je ček, bančno nakazilo ali bančno nakazilo.

Zakaj deponirati pri American Expressu?
Varnost in zaščita pri American Expressu

Varnost in zaščita pri American Expressu

Nekateri najboljši varnostni postopki na trgu so med nematerialnimi prednostmi kartice AmEx. Če uporabniki prevarantom in goljufom ne dajo vseh svojih gesel in kod, je malo verjetno, da bodo pridobili dostop do svojih plačilnih kartic. Če se to zgodi, American Express ponuja različne možnosti obnovitve, ki lahko uporabnikom prihranijo denar, če se uporabljajo pravočasno.

Tako si morajo igralci vzeti čas med igranjem v spletni igralnici z depozitom American Express. Previdnost bo igralcem zagotovila, da igralnica v živo uporablja vse bistvene zaščitne ukrepe. Ti ukrepi varujejo osebne in finančne podatke. Podatkovna komunikacija med igralniškim strežnikom in igralčevo napravo mora biti zavarovana, operacije polaganja in dviga pa morajo uporabljati protokol HTTPS.

S storitvijo American Express SafeKey American Express uporablja tehnologijo dvofaktorske avtentikacije. SafeKey je mehanizem za boj proti goljufijam, ki preverja vsako transakcijo glede na merila in zagotavlja varno spletno izkušnjo. SafeKey bo uporabnike prosil za enkratno kodo (OTC), ko bodo opravili transakcijo AMEX. Če varnostni sistem AMEX ugotovi goljufivo ali vprašljivo dejavnost, bo sprejel zahtevane varnostne ukrepe, kot so časovne omejitve, izklopi ali potrditvena e-poštna sporočila.

Varnost in zaščita pri American Expressu
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Za tiste, ki želijo prebrati več o odgovornem igranju iger ali potrebujejo pomoč pri zasvojenosti, obiščite ta spletna mesta spodaj. Odvisnost od iger na srečo je zato težko opaziti prosim, pazite, da vedno igrate odgovorno.

Odgovorno igranje na srečo