Dogecoin

Dogecoin se je začel kot satira. Namen je bil posmehovati takratni ogromni blaznosti okoli kriptovalut. Kljub svoji humoristični naravi in dejstvu, da je na začetku stal manj kot cent, njegova slava še naprej narašča. Trenutno je 9. kriptovaluta na svetu. Utrla je pot novi obliki zabave, igralnicam z živimi trgovci Dogecoin.

Najboljše igralnice Dogecoin v živo so sčasoma postale vse bolj priljubljene. Njihova priljubljenost je posledica številnih prednosti, ki jih plačilno sredstvo ponuja svojim uporabnikom. Igralci lahko igrajo najboljše igre v živo v igralnicah brez tveganja, da bi jim posrednik zamrznil sredstva. Hitrost transakcij ustreza potrebam igralnic v živo kot rokavica.

Dogecoin
Splošne informacije

Splošne informacije

ime

Dogecoin

Način plačila

kriptovaluta

sedež

Nobena

Ustanovljeno

2013

Polog

Takoj

Spletna stran

www.dogecoin.com

Splošne informacije
O Dogecoinu

O Dogecoinu

Dogecoin je izpeljanka izvirne tehnologije, ki trenutno obstaja kot samostojna digitalna valuta. Leta 2013 sta jo ustanovila programerja Adobe Billy Markus in Jackson Palmer. Sprva njihov cilj ni bil zaslužiti z Dogecoinom. To je bil bolj koncept, ki je zagotovil izhodišče za ljudi, ki jih zanima bitcoin. Dogecoin je do leta 2015 dosegel 100 milijard v obtoku.

Od svojega začetka je Dogecoin poimenovana kriptovaluta meme. Vendar pa je prevzela svet, vključno z igralnicami z živimi trgovci. Najboljše igralnice v živo te dni nastajajo povsod in ponujajo Dogecoin kot možnost plačila. Te igralnice ponujajo različne promocije, igre in bonuse, takoj ko se prijavite za račun.

Dogecoin v igralnicah v živo

Igralnice z živimi trgovci Dogecoin sprejemajo DOGE kot glavni način plačila za svoje kripto igre. Posameznikom omogočajo anonimno igranje najboljših iger v živo. Hkrati jih nagrajujejo tudi z DOGE, kadar koli imajo srečo za zmago. Poleg tega te spletne igralniške platforme izkoriščajo tehnologijo blockchain. Zato zagotavljajo preglednost in dokazljivo poštenost, da igralcem zagotovijo pošteno igranje na srečo vsakič, ko dajo stavo.

Igralci lahko kupijo Dogecoine na internetnih borzah, tako kot druge kriptovalute. Trgovci uporabnikom omogočajo, da jih menjajo za tradicionalne valute, kot so ameriški dolarji, evre in druge pomembne valute. Dogecoin ima tudi uradno e-denarnico, ki vključuje celotno verigo blokov in je dostopna za prenos. Uporabniki mobilnih naprav se lahko odločijo za različico Lite, ki je lažja od običajne različice.

O Dogecoinu
Depozit z Dogecoin v igralnicah v živo

Depozit z Dogecoin v igralnicah v živo

Pri izdelavi depoziti v igralnicah v živo, je ključnega pomena, da izberete možnost plačila, ki jo podpirajo igralnice v živo. Dogecoin je odlična alternativa za Bitcoin, Ethereum in Bitcoin Cash. Vendar trenutno ni veliko igralnic, ki to sprejemajo. Vendar pa so običajno specializirane kriptovalute. Te igralnice z živimi delivci skrbijo za igralce, ki so zadovoljni z digitalnimi transakcijami.

Kako narediti neposreden depozit z Dogecoin

 1. Preden se pridružijo kripto prijazni spletni igralnici, nakažejo depozit in igrajo v igralnici v živo, bodo igralci potrebovali določeno količino Dogecoina in denarnico, da jo bodo imeli.
 2. Ko se to zagotovi, se bo oseba registrirala v igralnici. Registracija v najboljših igralnicah v živo z vrhunsko programsko opremo je preprosta.
 3. Igralci morajo nato iti v razdelek za blagajno in izbrati DOGE kot način plačila. V denarnici morajo imeti zadostno količino kriptovalute.
 4. Naslednji korak je kopiranje naslova iz kriptodenarnice in ga prilepite v ciljno polje. Uporabniki morajo prilepiti naslov in število digitalnih kovancev, ki jih želijo poslati. Ko uporabnik potrdi transakcijo, so opravljene.

Dogecoin je znan po svoji nizki vrednosti v primerjavi s svojimi kripto sorodniki. Zaradi nizke teže je odlična alternativa za nekoga, ki šele začenja z virtualnim denarjem in si ne želi veliko začetne obveznosti.

Časi obdelave z uporabo Dogecoin

Možnost plačila omogoča takojšnje nakazilo. Pri uporabi Dogecoin ni omejitve največjega depozita. Prav tako, najboljše igralnice v živo zagotavljajo bonuse v razponu od 20 % do 200 % igralčevega začetnega plačila.

Toda pristojbine veljajo za vse transakcije, ki temeljijo na blockchainu. Vendar pa so v primerjavi s provizijami BTC, ETH ali Litecoin nepomembne. Nekatere spletne igralnice lahko dodajo druge provizije. Zato je priporočljivo, da vnaprej preverite plačilo in pogoje.

Igralci morajo upoštevati, da se hitrost transakcij s kriptovalutami razlikuje glede na vrsto plačila. Dogecoin, majhna digitalna valuta s časovnim blokom približno 60 sekund, se v tem pogledu odlikuje. Videz je skladen s podobo Dogecoina kot lahkotnega plačilnega sredstva. Vsak igralec spletne igralnice se bo strinjal, da lahko dolgo čakanje na plačilo pokvari zabavo.

Poleg tega mnogi ljudje vidijo DOGE kot bolj sproščeno alternativo kripto kovanci; enostaven za uporabo in razumevanje. Posamezna potrditev Dogecoina traja približno minuto ali dve, relativno hitro. S procesom rudarjenja so povezani manjši stroški, ki jih mora plačati skupnost uporabnikov. Doge ima vse varnostne značilnosti, ki jih ima katera koli druga kripto izbira, in je prav tako anonimen.

Depozit z Dogecoin v igralnicah v živo
Kako narediti umik z Dogecoin

Kako narediti umik z Dogecoin

Z Dogecoinom, igralci se lahko umaknejo na podoben način kot so vplačali depozite. Ko uporabnik dobi nekaj dobička na svojem igralniškem računu v živo, ga lahko prenese v svojo DOGE denarnico. Toda preden gredo na blagajno in zahtevajo dvig, se morajo prepričati, da ni aktivnih bonusov ali promocij.

Za umik morajo uporabniki:

 1. Pojdite na zavihek 'Withdraw' na spletnem mestu igralnice in izberite Dogecoin kot način dviga
 2. Vnesite ciljni naslov, ki je običajno naslov denarnice.
 3. Dodajte želeni znesek izplačila.
 4. Potrdite nakup in počakajte na odobritev igralnice. Postopek ne sme trajati več kot nekaj minut.

Omejitve dviga z Dogecoin

Večina dvigov je obdelanih v trenutku. Manjša transakcija je običajno 0,01 DOG. Vendar pa bo najvišja transakcija odvisna od igralčeve igralnice v živo. Dogecoin je odličen pri opravljanju drobnih transakcij, zato je ta virtualna valuta trenutno boljša od dejanskega denarja.

Kako narediti umik z Dogecoin
Valute in države, ki jih podpira Dogecoin

Valute in države, ki jih podpira Dogecoin

Dogecoin je kriptovaluta, ki jo lahko igralci uporabljajo po vsem svetu. Vendar pa nobena vlada ni podala nobene uradne pobude za priznanje Dogecoina kot zakonite gotovine. V nekaj državah so izjeme, ki so prepovedale široko uporabo kriptovalut. Te države so:

 • Alžirija

 • Bangladeš

 • Kitajska

 • Egipt

 • Irak

 • Maroko

 • Nepal

 • Katar

 • Tunizija

  Dogecoin nima poimenovanj, kot so imena razvijalcev, plinaste komponente itd. Dogecoin raje doda dodatno ničlo svoji vsoti. Posledično je mogoče najti 1 DOGE, 10.000 DOGE, 1.000.000 DOGE itd. Igralci lahko zamenjajo kovance za priljubljene valute kot sta ameriški dolar in evro. Nekatere valute so omejene, zato morajo biti igralci pred njihovo uporabo pozorni.

  Na različnih točkah svoje življenjske dobe je bil 1 DOGE vreden med 0,002 $ in 0,005 $. Toda kriptovaluta se je do začetka leta 2021 dvignila na 0,391 $ na DOGE. Nedavno se je zmanjšala in stabilizirala pri približno 1 DOGE = 0,241 $.

Valute in države, ki jih podpira Dogecoin
Najboljši igralniški bonusi za Dogecoin

Najboljši igralniški bonusi za Dogecoin

Igralci lahko poiščejo Dogecoin bonuse v igralnicah v živo. Preveriti bi morali, ali obstajajo kakšne posebne spodbude za stave Dogecoin. Vendar to ne velja za vse igralnice Dogecoin v živo. Poleg bonusov Dogecoin, veliko igralnice ponujajo številne druge promocije. Ni nenavadno, da se na turnirjih in prvenstvih borijo za vrhunske nagrade.

Podobno se lahko v nekaterih igralnicah v živo pojavijo programi zvestobe in pipa Dogecoin. Zaradi varnosti morajo igralci prebrati določila in pogoje katerega koli bonusa za kripto casino, preden ga zahtevajo.
Igralci morajo upoštevati, da ima vsaka igralnica v živo različne promocije. Tako je lahko v drugih igralnicah v živo na voljo več različnih bonusov. Tu so najpogostejši:

Bonus dobrodošlice

The bonus dobrodošlice so spodbude za nove igralce. Igralnice v živo jim običajno ponudijo nekaj sredstev Dogecoin, potem ko se jim pridružijo. Različne igralnice v živo imajo različne pogoje za uveljavljanje te ponudbe.

Bonus brez pologa

The Bonus brez depozita je občasno na voljo obstoječim igralcem in tudi novim igralcem. S tem bonusom prejmejo določeno količino Dogecoinov, ne da bi naredili kakršen koli depozit. Vendar pa je večina teh rezultatov napotitve prijateljev v igralnico v živo.

Cashback bonusi

Več igralnic v živo ponuja denarne bonuse svojim uporabnikom. Ko je ponudba vklopljena, prejmejo odstotek svojega depozita Dogecoin nazaj.

Najboljši igralniški bonusi za Dogecoin
Zakaj položiti z Dogecoin?

Zakaj položiti z Dogecoin?

Preden uporabite DOGE za igranje igralniških iger v živo, se morajo igralci poučiti o prednostih in slabostih uporabe Dogecoina. Dogecoin je dostopen ljudem po vsem svetu. Dostopnost pomeni, da ne glede na to, kje uporabnik živi, mora imeti možnost igrati v kateri koli igralnici, ki jih sprejme.

Dogecoin je tudi nekoliko cenejši kot Bitcoin, Ethereum in druge kriptovalute. Pri Dogecoinu lahko igralci pričakujejo minimalne transakcijske provizije, manjše od 0,01 $ na transakcijo.

Ta kriptovaluta je zelo všeč velikemu številu ljudi. Tako je, če uporabnik potrebuje pomoč pri zagonu, je na voljo veliko dokumentacije. Dogecoin je tudi poceni in številne današnje najboljše igralniške igre so optimizirane za DOGE, tako da igralcem ne bo treba zamuditi nobene izmed najboljših iger, če igrajo v igralnicah v živo, ki sprejemajo denar Dogecoin.

Pros

Cons

There are minimal restrictions on where players can use it.

It is not as well-known as BTC or ETH.

Compared to Bitcoin, transaction fees are lower.

Its value is often lower when compared to BTC and ETH.

There are many crypto-casinos available.

Not recognized formally by governments.

An extensive network of followers offers assistance, and it is inexpensive and easy to obtain.

The vast majority of big games are DOGE-friendly.

Zakaj položiti z Dogecoin?
Varnost in varnost pri Dogecoin

Varnost in varnost pri Dogecoin

Dogecoin je dobro znan po svoji varnosti za uporabnike. Zagotavlja varnost spletnih igralcev na srečo. Skoraj nemogoče je vdreti v kateri koli račun, ker temelji na blockchainu. Sistem je zasnovan tako, da je decentraliziran. Denar igralcev je v kripto denarnici popolnoma zaščiten.

Najpomembnejša prednost iger na srečo Dogecoin je, da igralci ostanejo popolnoma anonimni. Nihče ne more nikoli spremljati osebnih financ ali informacij, medtem ko igra z Dogecoin v igralnicah z živimi trgovci. Vlada, banke, kriminalci ali finančne institucije ne bodo mogli izslediti igralcev. Posledično ostanejo uporabniki popolnoma anonimni, njihovi osebni podatki pa popolnoma zasebni.

Najboljše spletne igralnice so vedno varne in varne, vendar morajo biti igralci prepričani, da je spletna igralnica, v katero se nameravajo pridružiti, najboljša. Nelicencirane igralnice v živo in igralnice, ki delujejo po ponarejenih licencah, so nedvomno nevarna mesta za igre na srečo. Te igralnice poskušajo goljufati ljudi in zadržati njihove dobitke.

Vrhunske internetne igralnice imajo enako raven varnosti kot banke. Da bi zagotovili, da so vse finančne transakcije varne in varne, imajo https://spletno mesto s ključavnico. Uporabljajo tudi najsodobnejšo tehnologijo šifriranja vrhunskih ponudnikov programske opreme za zaščito informacij o igralcih pred spletnimi goljufijami in hekerji.

Varnost in varnost pri Dogecoin

Zadnje novice

Priljubljene kriptovalute za nakup in izogibanje za spletne igre na srečo
2021-09-04

Priljubljene kriptovalute za nakup in izogibanje za spletne igre na srečo

Industrija spletnih igralnic hitro pridobiva moč po vsem svetu. Danes lahko igralci igrajo skoraj vse tradicionalno igralniške igre kar na svojih telefonih in računalnikih. Še bolje, lahko uživate z drugimi igralci in delilcem v živo v igralnici v živo.

Prvi kripto CFD na Japonskem
2020-11-15

Prvi kripto CFD na Japonskem

Monex Securities, ki je velika spletna varnostna vrednost na Japonskem, je pred kratkim izdal prvo pogodbo o kriptovaluti za razliko (CFD) v tej državi. Japonska vsekakor sprejema kriptovalute in CFD-ji bodo igrali veliko vlogo v tovrstnem gospodarstvu, še posebej, ker je prišlo do velikega porasta trgovanja s kriptovalutami.

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kaj je Dogecoin?

Dogecoin je decentralizirana kriptovaluta peer-to-peer, ki ponuja alternativni način za spletne nakupe. Dogecoin omogoča anonimne transakcije, zaradi česar je eden najvarnejših načinov za spletne transakcije, vključno z depoziti v igralnicah v živo.

Ali lahko vsi spletni igralci na srečo uporabljajo Dogecoin?

da. Dogecoin dovoljuje uporabo vsem igralcem v živo po vsem svetu, pod pogojem, da njihova želena platforma ponuja možnost kot plačilno sredstvo.

Kako varno je uporabljati Dogecoin v igralnicah v živo?

Dogecoin uporablja isto tehnologijo blockchain kot Bitcoin, zaradi česar je skoraj nemogoče vdreti v njegov sistem. Transakcije Dogecoin so tudi anonimne in ščitijo občutljive osebne in finančne podatke igralcev, da se ne končajo v napačnih rokah.

Kako priljubljen je Dogecoin med uporabniki igralnic v živo?

Dogecoin ni priljubljeno plačilno sredstvo med igralci v živo. Vendar pa hitro pridobiva na priljubljenosti in bo kmalu na voljo na številnih spletnih mestih za igre.

Ali lahko igralci prejmejo bonuse in promocije za uporabo Dogecoina v igralnicah v živo?

da. Spletna mesta igralnic Dogecoin ponujajo več promocij in bonusov za igralce, ki se odločijo za to možnost plačila. Nekateri najpogostejši bonusi, ki jih lahko uživajo igralci, ki uporabljajo Dogecoin v igralnicah v živo, so bonusi za ponovno nalaganje, dobrodošlico in bonusi brez pologa.

Ali so mesta igralnic Dogecoin varnejša od drugih?

Vse igralnice, ne glede na to, ali so označene kot »Dogecoin casino sites« ali ne, morajo pridobiti licenco in spoštovati predpise o stavah v svoji državi delovanja. Igralnica z značko »Dogecoin casino site« ne dokazuje njene čitljivosti. Zato je vredno raziskati, da ugotovite, ali je igralnica zanesljiva, preden se odločite.

Ali obstajajo pristojbine za uporabo Dogecoina v igralnicah v živo?

Transakcije Dogecoin so običajno brezplačne. Večina igralniških mest absorbira minimalne provizije za privabljanje igralcev. Vendar pa lahko nekatere igralnice svojim igralcem zaračunajo majhno provizijo za transakcijo. Če želite dobiti natančen odgovor, je vredno porabiti nekaj časa za raziskovanje želenih igralnic in preveriti, ali imajo pristojbine ali ne.

Kako dolgo trajajo depoziti in dvigi Dogecoin?

Transakcije Dogecoin so običajno takojšnje.

Ali obstajajo kakšne prednosti pri izbiri Dogecoina pred drugimi načini plačila?

da. Transakcije Dogecoin so hitre, varne in priročne. Prav tako valuta omogoča največji nadzor nad sredstvi uporabnika, večina igralniških mest Dogecoin pa se za to metodo odpoveduje provizijam za transakcije.

Ali obstajajo kakšne omejitve za uporabo Dogecoina v igralnicah v živo?

Ne. Dogecoin se obravnava kot vse druge valute. Tako lahko igralci prosto uporabljajo to možnost, če jo igralnica dovoli.