Paysafe Card

Paysafecard je priljubljena in verjetno najbolj varna možnost plačila za tiste, ki ne želijo uporabljati svojih bančnih podatkov za spletno plačevanje. Gre za predplačniško plačilno sredstvo, ki ponuja sistem bonov in e-denarnice, ki ju lahko uporabljate v številnih spletnih igralnicah in spletnih trgovinah. Metoda, katere glavni cilj je položiti in ne dvigniti, saj dvigi niso možni s Paysafecard.

Uporaba predplačniške kartice ali računa postaja eden najboljših načinov za zaščito osebnih podatkov pred dostopom in zlorabo na spletu. Ponujajo tudi druge bančne produkte, kot so e-boni in Mastercard. Možna je celo uporaba pametne ure za dokončanje spletnih transakcij. Igralci lahko preprosto poiščejo najboljše igralnice v živo, ki sprejemajo Paysafecard, da si ogledajo celoten seznam, ki je bil ustvarjen spodaj.

Paysafe Card
O Paysafecard

O Paysafecard

Paysafecard je pretežno sistem, ki uporablja predplačniške bone, ki se uporabljajo za nakupe in igralnice v živo. Možnosti pologa segajo od nakupa bonov s fizičnih lokacij do shranjevanja bonov v e-denarnici.

To podjetje je prisotno že več kot 20 let in se je razvijalo skupaj s tehnologijo, povezano s spletnimi storitvami in nakupovanjem, kar pomaga ohranjati varnost tako strank kot prodajalca. Podjetje se je izkazalo kot eno najstarejših na trgu.

Paysafecard je tudi zdržala spremembe na trgu in številne prevzeme. Kljub vsem tem izzivom je še vedno zelo cenjen in znan po svoji relativni varnosti in učinkovitosti.

Prav tako uporablja uporabniško ime in geslo za nakazovanje na spletu. Poleg tega za nakazilo niso potrebni nobeni osebni podatki ali celo bančni podatki. To je poziv za številne igralce, ki iščejo več zasebnosti in anonimnosti.

Paysafecard je na voljo po vsem svetu in v več valutah, na stotine tisoče trgovcev pa to sprejema kot plačilno sredstvo.

Splošne informacije

ime

Paysafecard

Ustanovljeno

Avstrija

Ustanovljeno

2000

sedež

Dunaj, Avstrija

Način plačila

Predplačniški bon

Spletna stran

www.paysafecard.com

O Paysafecard
Najboljše igralnice v živo s Paysafecard

Najboljše igralnice v živo s Paysafecard

Uporabniki igralnic v živo pogosto se odločijo za uporabo predplačniške gotovinske kartice, kot je Paysafecard. Ko uporabljate kartico za nakazilo v igralnici v živo, mora uporabnik le vnesti kodo na hrbtni strani kartice in to je edini korak, ki ga mora narediti.

Spletna stran bo imela Paysafecard kot možnost plačila; uporabnik preprosto izbere to metodo in pojavi se okno, ki zahteva kodo na hrbtni strani kartice in znesek denarja, ki ga je treba nakazati.

Najboljše igralnice v živo s Paysafecard
Polog s Paysafecard v igralnici v živo

Polog s Paysafecard v igralnici v živo

Najboljše igralnice v živo s Paysafecard so oddaljene le en klik. Uporabniki igralnic s karticami Paysafe bodo imeli na voljo preprost in učinkovit način nakazila.

  1. Prva zahteva za deponiranje pri Skrillu je imeti račun Skrill. Postopek registracije je preprost in vključuje predložitev osebnih podatkov in nastavitev podatkov za prijavo. Postopek je naslednji:
  2. Najprej je pomembno preveriti, ali igralnica v živo vključuje storitev kot možnost depozita.
  3. Nato pojdite v izbrano igralnico v živo. Običajno bodo imeli bonus dobrodošlice in druge promocije, zato je pomembno, da nakupujete. Prav tako poiščite spletne igralnice z ustreznimi licencami in varnim sistemom s šifriranjem.
  4. Obvezno se registrirajte in izpolnite podatke ali se prijavite v igralniški račun. Pojdite na blagajno igralnice v živo, kliknite na depozit ali dodajte denar. Izberite Paysafecard online kot plačilno sredstvo in vnesite znesek pologa.
  5. Nato vnesite kodo kupona in znesek bo nakazan na račun. V e-denarnico je možno shraniti tudi veliko žebljičkov. Ko je kupon dodan v e-denarnico, se uporablja za opravljanje transakcij samo z uporabniškim imenom in geslom.

Bonusi

Bonusna sredstva se bodo v nekaj minutah pojavila tudi na računu. Ko je denar na računu, potem a bonus dobrodošlice običajno se pojavi. Igralec je pripravljen na resno zabavo in igralci lahko uživajo v izbiri spletnih iger. Nekatere igralnice v živo omogočajo igralcem tudi uporabo demo načina, preden naredijo resne stave s pravimi sredstvi.

Stave

Vendar pa druge igralnice v živo zahtevajo, da igralci takoj stavijo denar. To ne bi smelo odvrniti novih igralcev, saj je mogoče igrati z minimalnimi stavami, dokler ni dosežena raven udobja za resne stave.

Minimalni depozit

Upoštevajte, da je minimalni depozit za uporabo Paysafecard 10 USD ali drugih valutah. Največji je 2000 USD, kar bo spet odvisno od valute. Igralci lahko uporabijo tudi do 10 žebljičkov Paysafecard za izvedbo večje posamezne transakcije.

Polog s Paysafecard v igralnici v živo
Kako narediti dvig s Paysafecard?

Kako narediti dvig s Paysafecard?

  1. Igralci morajo najprej izbrati spletno igralnico in odpreti stran z računom ali blagajno.
  2. Izberite Paysafecard kot način umika in vnesite znesek, ki ga želite vzeti.
  3. Nato vnesite e-pošto, povezano z računom. To bo isti e-poštni naslov, uporabljen za prijavo na Paysafecard. Traja lahko 24 ur ali več, preden denar prispe nazaj na račun Paysafecard.

Minimalni znesek dviga

Najmanjši znesek dviga je pogosto med 10 in 20 USD, najvišji znesek za eno transakcijo pa je 2000 USD. To je za vsako valuto drugačno. Možno je zahtevati več denarja za umik prek podporne funkcije spletnega mesta.

Nekatere pogoste težave z zavrnjenimi plačili vključujejo napačne e-poštne naslove. E-pošta se mora ujemati z računom Paysafecard. Ne pozabite pazljivo vnesti informacij, da zagotovite, da bo transakcija potekala brez težav.

Kako narediti dvig s Paysafecard?
Zakaj deponirati s Paysafecard?

Zakaj deponirati s Paysafecard?

Obstaja veliko razlogov, zakaj so uporabniki igralnice Paysafecard zelo zadovoljni s storitvijo.

Paysafecard je zelo priljubljena med uporabniki številnih spletnih storitev. Eden od razlogov za to je, da je sistem enostaven za uporabo in da so varnostne prednosti jasne.

Vsakdo, ki uporablja aplikacijo ali račun Paysafecard, bo ugotovil, da je dodajanje denarja na račune igralnic v živo zelo preprosto, plačilo pa se obdela zelo hitro. To je tudi odličen način za vsak mesec; vsakdo, ki ima omejen dohodek, lahko preprosto kupi Paysafecard za znesek, ki ga želi porabiti, in ni potrebe po nobeni drugi transakciji.

Podjetje je lahko sledilo razvoju v tej panogi in z različnimi možnostmi. Njihova baza strank se množi, zlasti ker vedno več ljudi preživlja čas na spletu, bodisi nakupovanje ali igranje iger.

Varnostni vidik te vrste plačilnih kartic je eden od glavnih razlogov, da je sistem razširjen. Možnost zaščite bančnih podatkov in podatkov o kreditnih karticah je danes najpomembnejša, saj so hekerji postali zelo pametni in vedno obstaja tveganje, da lahko vdrejo v račune spletnih igralnic.

Prednosti

Slabosti

Račun je pripravljen za odpiranje in uporabo
Ni potrebe po bančni kartici ali celo ustvarjanju računa, če igralec želi. Potencialni uporabniki za začetek potrebujejo le telefonsko številko in internetno povezavo.

Pristojbina za neaktivnost
Za spletne račune, ki niso bili uporabljeni 12 mesecev, je pristojbina za nedejavnost. Provizije veljajo tudi pri pošiljanju denarja na bančni račun s spletnega računa.

Predplačniški bon
Predplačniški bon z 12-mestno kodo je priročno kupiti na spletu ali na fizičnih lokacijah, kot so pošte, kioski in bencinske črpalke. Obstajajo celo avtomati, kjer se vstavi denar, vstopnica pa pride s kodo.

Omejitve predplačniških bonov
Predplačniške bone je mogoče uporabiti samo za vloge in ne za dvige. Tako bo zmaga v spletni igralnici pomenila, da bo za pridobitev sredstev potrebna druga metoda. Nekatere možnosti sta lahko bančno ali bančno nakazilo. Podjetje uporabnikom omogoča tudi ustvarjanje računa na spletu. Vendar to ni primerno za tiste, ki želijo resnično anonimnost stran od interneta.

Udobje
Za prijavo in nakazilo lahko uporabite mobilni telefon ali računalnik. To je super za ljudi, ki ne želijo zapustiti hiše. To je zelo enostaven in priročen način za hitro igranje v spletni igralnici.

Enostavnost uporabe
Aplikacija Paysafe je enostavna za uporabo in jo lahko uporabljate na telefonih iOS in Android. Oba vsebujeta tudi veliko informacij o promocijah in pogostih vprašanjih. Z aplikacijo si lahko ogledate vse prejšnje transakcije in druge pomembne informacije.

Individualni boni
Nakup posameznih bonov ne omejuje le zneska denarja, ki ga goljufi lahko vzamejo iz ene transakcije. To tudi pomeni, da lahko spletni igralci zlahka nadzorujejo svoje proračune. Na podlagi enega kupona je enostavno nastaviti omejen proračun.

Zakaj deponirati s Paysafecard?
Varnost in varnost pri Paysafecard

Varnost in varnost pri Paysafecard

Paysafecard je z leti uspelo zaščititi svoje stranke na veliko načinov. To je nekaj, kar je uporabnikom všeč, saj je denar v varnih rokah. Najbolj očiten način je sistem bonov, ki daje vsaki transakciji edinstven PIN, ki ga mora stranka vnesti.

Izgubljeni ali uničeni PIN pomeni, da transakcija ne bo izdana. To pomeni, da je stranka anonimna, v napravo ali računalnik pa se vnese malo informacij o bančnih računih.

Goljufija je omejena na eno opravljeno transakcijo, za razliko od kreditnih kartic, ki lahko vidijo več transakcij goljufov. Podjetje zahteva, da se kartice takoj ustavi. Paysafecard ima tudi 2-faktorski sistem preverjanja za uporabo aplikacije. Spletni depozit se lahko izvede z uporabniškim imenom in žebljičkom, kar izniči žebljičke bonov, vendar je še vedno dokaj varno in varno.

Nenazadnje je treba vse bone, shranjene na spletu, še vedno kupiti, kar zmanjšuje tveganje. Nekdo lahko ta sistem prevara z bonom, vendar so možnosti majhne, če ljudje zaščitijo žebljičke ali žebljičke in uporabniška imena e-denarnice. Če obstajajo težave s predplačanim bonom, je odgovornost igralcev, da to prijavijo.

Paysafecard je zaupanja vredna blagovna znamka z dolgoletnimi izkušnjami. Stranke imajo dovolj prilagodljivosti, da lahko uživajo v transakciji brez uporabe veliko osebnih podatkov. Poleg tega je sistem blagovne znamke preprost, hiter, učinkovit in dosega po vsem svetu. Izdelki spletnega mesta podpirajo številne valute in jezike.

Predplačniške bone in številke PIN je enostavno kupiti na spletu ali v trgovinah in na drugih lokacijah. Skratka, če je igralec izgubil žebljiček ali bon, je to žalostno, vendar ščiti podatke o igralcu. Zdaj uživajte v nekaterih spletnih igralnicah, ki uporabljajo to metodo.

Varnost in varnost pri Paysafecard
Zgodovina Paysafecard

Zgodovina Paysafecard

Paysafecard je bila ustanovljena leta 2000, sedež podjetja pa je na Dunaju. Financiranje iz EU je nekaj let pozneje omogočilo uvedbo storitve v drugih državah v Evropi.

Temu so leta 2008 sledili organi upravljanja finančnih storitev v Švici in Združenem kraljestvu, ki so izdali licence za prodajo Paysafecard v teh državah. Leta 2013 je storitev kupil Skrill, zdaj pa je del skupine Paysafe Group.

Podjetje je v zadnjih dveh desetletjih raslo in razvilo izdelek, ki je priljubljen po vsem svetu. Ocenjuje se, da ima podjetje zdaj do milijardo strank. Prav tako se domneva, da trenutno obstaja 450.000 različnih prodajnih mest in spletnih trgovcev, ki sprejemajo Paysafecard. Podjetje je trenutno prisotno v več kot 50 državah.

Podjetje je za svoje uporabnike vzpostavilo različne možnosti, od originalne možnosti Paysafecard do predplačniške kartice Mastercard. Alternativno sta na voljo tudi aplikacija in spletni račun. Zaradi tega je postala bolj prilagodljiva možnost za številne uporabnike po vsem svetu. Sledenje razvoju tehnologije je prav tako koristno, saj lahko uporabniki zdaj vplačajo depozite s svojimi mobilnimi telefoni.

Zgodovina Paysafecard
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Za tiste, ki želijo prebrati več o odgovornem igranju iger ali potrebujejo pomoč pri zasvojenosti, obiščite ta spletna mesta spodaj.

Odgovorno igranje na srečo

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Ali je treba Paysafecard zaupati?

Paysafecard obstaja že od zgodnjih 2000-ih in se je izkazala kot zaupanja vredna blagovna znamka. Uporaba predplačniških bonov blagovne znamke premaga številna varnostna in varnostna vprašanja. Sistem bonov zahteva manj informacij kot druge vrste računov. Zaradi tega je veliko varnejša možnost.

Ali je varno uporabljati Paysafecard?

Stranke lahko pri uporabi tega izdelka izberejo visoko stopnjo varnosti. Ta blagovna znamka je idealna za tiste z osebnimi podatki, ki bi lahko bili ogroženi. Za polog izberite račun z uporabniškim imenom in geslom ali kupite bone pri resničnem prodajalcu. Oba imata prednosti in uporabljata šifriranje ter drugo programsko opremo za zaščito igralcev.

Ali obstajajo drugi načini, da ostanete varni?

Za večjo mirnost je verjetno bolje kupiti pravi bon, ker se na spletu deli manj informacij. Paysafecard uporablja 2-faktorsko preverjanje za preprečevanje goljufij in drugih zlonamernih dejavnosti. E-denarnica ima uporabniško ime in pin za prijavo. Boni uporabljajo tudi žebljiček, ki ga je mogoče hitro zavreči.

Kako deluje Paysafecard?

Predplačniške kupone lahko uporabite za nakupe prek spleta. Najprej pojdite na eno od lokacij, ki prodajajo bone Paysafecard. Izberite apoene 10 USD, 25 USD, 50 USD ali 100 USD. Nakup pritegne provizijo, ki se med trgovci razlikuje. Predplačniški bon ima 16-mestno PIN kodo, ki jo lahko uporabite za nakazilo v spletni igralnici ali drugem trgovcu. Vendar je treba najprej uporabiti kodo. Depozit z računa uporablja za prijavo uporabniško ime in geslo. Uporablja podoben postopek in je prav tako priročen.

Kakšne so prednosti uporabe Paysafecard?

Obstaja veliko prednosti uporabe Paysafecard. Prvič, odličen je za nastavitev omejitve, ker se boni kupujejo v apoenu s fizične lokacije. To daje malo prednosti tistim, ki redno presegajo mejo. Druga prednost uporabe te storitve je enostavno iskanje trgovine v bližini. To je tudi varna metoda, ki uporablja kodo PIN za unovčenje bona. Porabljene bone lahko zavržete. Končno, za uporabo storitve ni treba uporabljati kartice ali bančništva.

Kdo lahko uporablja to storitev?

Paysafecard lahko uporabljajo stranke iz več kot 20 držav. Igralci v spletnih igralnicah morajo biti starejši od 18 let, da lahko izvedejo plačilo.

Ali igralci dvigujejo denar s Paysafecard?

Ta storitev ni tako priljubljena med igralci in spletnimi igralnicami. Tisti z računom pa lahko dvignejo denar prek spletnega portala. Če želite to narediti, pojdite v spletno igralnico in poiščite razdelek za blagajno ali bančništvo. Nato med dvigi izberite Paysafecard in vnesite e-poštni naslov, uporabljen pri prijavi v račun. Sredstva se takoj nakažejo na račun. Denar lahko uporabite za dvig na bankomatu s kartico Paysafecard Mastercard ali pa denar uporabite za druge spletne nakupe.

Ali bo depozit hiter in preprost?

Depozit je hiter in preprost postopek, ki zahteva zelo malo truda s strani osebe, ki vplača depozit. Poleg tega depozit privabi bonus dobrodošlice za nove igralce. Druge promocije so tudi reden del postopka deponiranja. Nakazilo je varen postopek z uporabo dvofaktorskega preverjanja in šifriranja.

Ali lahko igralec deponira na več različnih načinov?

Da, obstajata dva načina za polog. Najprej je treba ustvariti račun z uporabniškim imenom in geslom. Kupite bon in ga uporabite na računu za polog. Druga možnost je, da sploh nimate računa. Preprosto kupite bon v trgovini na fizični lokaciji in uporabite žebljiček za polog v spletni igralnici.

Katere različne valute podpira Paysafe kartica?

Paysafe kartica je zelo priljubljeno plačilno sredstvo, eden od razlogov pa je, da sprejema večino najpomembnejših valut. Nekatere valute, ki jih Paysafe kartica podpira, so:

AUD, CAD, CZK, EGP, EUR; INR, JPY, NZD, NOK