Skrill

Skrill je mednarodna e-denarnica, ki uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje denarja prek interneta. Skrill je postal ena izmed vodilnih možnosti plačila za različne spletne storitve, vključno z igralnicami v živo. Zaradi prilagodljivosti storitev, ki jih ponuja Skrill, je to nujno za igralce, ki igrajo spletne igre. Sistem je enostaven za uporabo, ko ima uporabnik nastavljen račun Skrill, in ponuja mir, ki ga ljudje iščejo v teh dneh, ko so vsi zaskrbljeni zaradi nepooblaščenega dostopa do bančnega računa. Račun Skrill je mogoče povezati z bančnim računom, vendar ni razloga, da bi imel končni trgovec dostop do te vrste osebnih podatkov. Spodaj je velik izbor najboljših igralnic Skrill, ki jih zelo priporočamo.

Skrill
O Skrillu

O Skrillu

Skrill Limited je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki omogoča plačevanje prek interneta. Njegov glavni cilj je zagotavljanje nizkocenovnih denarnih nakazil. Skrill je bil ustanovljen leta 2001 in ima sedež v Londonu. Je edina uradno pooblaščena digitalna denarnica za uporabo pri spletnih igrah na srečo v New Jerseyju.

To je tudi način e-plačila, ki se na trgu nenehno pojavlja poleg PayPala. Podjetje svoj model temelji na čim večjem znižanju stroškov prenosa po različnih delih sveta. Ta metoda se odlično obnese s spletnimi igralnicami v živo, saj poskušajo ustreči strankam, ki so daleč od njihovih držav delovanja.

Skrill je še ena pionirska platforma za spletno prenos denarja in priljubljena e-denarnica. Podjetje je svojo blagovno znamko zgradilo na podlagi nizkih stroškov, zaradi česar je postala zelo priljubljena med spletnimi trgovci po vsem svetu. Tega se ves casinojev zaveda in večina spletnih igralnic in igralcev ga uporablja kot možnost prenosa.

Splošne informacije

ime

Skrill

Ustanovljeno

London, Združeno Kraljestvo

Ustanovljeno

junija 2001

sedež

London, Združeno Kraljestvo

Način plačila

E-denarnica, predplačniška kartica, mednarodno nakazilo denarja

Spletna stran:

www.skrill.com

O Skrillu
Najboljše igralnice v živo s Skrillom

Najboljše igralnice v živo s Skrillom

Številni igralci, ki želijo staviti na igralnice v živo ki sprejemajo digitalne denarnice, se pogosto sprašujejo: "Kaj je Skrill?" Kljub temu je Skrill virtualna večvalutna denarnica, ki shranjuje, prenaša in upravlja plačila prek interneta. Je eden najbolj razširjenih in uglednih načini plačila v igralnici. E-denarnica, ki je prej veljala za Moneybookers, je hiter in varen način poslovanja na spletnih platformah za igre na srečo.

Ljubitelji igralnic, ki želijo staviti v najboljše igralnice Skrill in bi radi vedeli, kako delujejo, ni treba iti daleč, ker so vse te informacije na voljo na tej strani. Tukaj je popoln vodnik o tem, kako narediti pologe in dvige z uporabo denarnega prenosa Skrill.

Najboljše igralnice v živo s Skrillom
Depozit s Skrillom v igralnicah v živo

Depozit s Skrillom v igralnicah v živo

Prva zahteva za deponiranje pri Skrillu je imeti račun Skrill. Postopek registracije je preprost in vključuje predložitev osebnih podatkov in nastavitev podatkov za prijavo.

Postopek je naslednji:

 1. Pojdite na uradno spletno mesto Skrill in kliknite gumb 'Registracija' v zgornjem desnem kotu domače strani
 2. Na ločenem zavihku se bo odprla stran za prijavo. Tukaj uporabnik izpolni polja s svojim imenom, priimkom, državo prebivališča, državo in želeno valuto.
 3. Zadnji korak je vnos osebnega e-pošte in gesla, nato pa se strinjate s pogoji uporabe
 4. Uporabnik prejme potrditveno e-pošto, da je bil njegov račun uspešen

Za namene preverjanja je obvezno financiranje računa. Skrill se povezuje z različnimi finančnimi storitvami, vključno z bankami in debetnimi karticami. Ko nakaže sredstva v igralnici prek Skrilla, igralec vnese svojo prijavo v Skrill, takoj dobi dostop do denarja v svoji banki.

Kako narediti neposreden depozit s Skrillom

Ko je račun Skrill vzpostavljen in deluje, lahko igralci obiščejo stran za nakazilo v eni izmed svojih priljubljenih igralnic Skrill. Večina spletnih mest igralnic v živo ponuja spustni seznam razpoložljive možnosti plačila. Uspešen depozit sledi spodnjim korakom:

 1. V meniju izberite e-denarnice
 2. Kliknite na Skrill
 3. Odpre se novo okno, v katerem lahko stranka vnese svojo prijavo v Skrill
 4. Izberite znesek za polog in želeno valuto. Ponudnik bo zahteval uporabniško e-pošto in geslo za potrditev transakcije
 5. Pritisnite gumb za pošiljanje in sledite navodilom za ponovno potrditev plačila

Skrill provizije in omejitve prenosa

Prenos bi moral biti takojšen. Skrill zaračunava majhen znesek za spletna plačila, vključno z depoziti v igralnicah. Vendar pa igralnica ne zaračunava provizije za polog. Najnižji in najvišji depozit sta odvisni od same igralnice Skrill. Nekatera spletna mesta sprejemajo le 5 USD, druga pa sprejemajo depozite od 20 USD in več. Skrill ne nalaga minimalnega zneska prenosa, lahko pa ima najvišjo omejitev prenosa, odvisno od statusa računa.

Depozit s Skrillom v igralnicah v živo
Kako narediti umik s Skrillom

Kako narediti umik s Skrillom

Na splošno so tukaj potrebni koraki dvignite dobitke iz igralnice Skrill:

 • Pomaknite se do razdelka za dvig na strani za plačila
 • Med razpoložljivimi načini plačila v igralnici izberite Skrill
 • Izpolnite potrebne podatke in znesek za dvig iz igralnice

Čas obdelave dvigov Skrill je običajno hiter, denar pa se takoj prikaže na igralčevem bančnem računu. Je pa odvisno od tega, kako hitro igralnica odobri izplačilo. Prejemanje denarja s Skrillom je brezplačno, stranke pa lahko dobijo denar s svojih osebnih računov Skrill na tri načine.

 1. Neposredno nakazilo na bančni račun (velja za države, kjer Skrill ponuja svoje storitve)
 2. Dvig na kartico Visa (zaračunane so provizije)
 3. Prenos v mobilne denarnice in dvig v lokalni valuti pri najbližjih agentih

Pri dvigu neposredno v banko je za spletno varnost potrebno preverjanje pristnosti PIN. Ko gre za omejitve dvigov, nekatere igralnice Skrill dovoljujejo vse od 10 do 10.000 $ na dan, druge pa 10–32.500 $. Te omejitve so določene v določilih in pogojih ponudnika igralnice. Za pojasnila in reševanje tehničnih težav je ekipa za pomoč strankam pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja.

Kako narediti umik s Skrillom
Je Skrill priljubljen?

Je Skrill priljubljen?

Skrill je v zadnjih 20 letih postal eden vodilnih spletnih plačilnih metod. Razlogov za to je veliko. Glavna je spletna varnost. Mnogi ljudje zdaj želijo vedeti, da bo vsaka transakcija, ki jo izvedejo na spletu, zagotovila, da so njihovi bančni podatki varni, in ker je Skrill e-denarnica, uporabniku ni treba deliti svojih bančnih podatkov s katerim koli spletnim prodajalcem, tudi spletna igralnica.

Pri Skrillu je na voljo dodatno šifriranje, uporabnik pa mora vedeti le številko denarnice, da lahko izvede polog ali plačilo.

Za uporabo te storitve je nekaj pristojbin, vendar ima Skrill še vedno konkurenčne cene v primerjavi z nekaterimi drugimi. V primerjavi z bančnimi transakcijami in transakcijami s kreditnimi karticami se tako depoziti kot dvigi zaključijo zelo hitro. To še posebej velja, ko dvignete denar iz spletnih igralnic.

Pri tradicionalnih načinih plačila lahko traja nekaj dni, da vidite sredstva na vašem računu. Najdaljši čas s Skrill je 24 ur. Za uporabnika je tudi bistveno, da ima storitev celovito pokritost in da je na voljo v več kot 100 državah, Skrill zagotovo ustreza.

Je Skrill priljubljen?
Skrill podprte valute in države

Skrill podprte valute in države

V Ameriki

Skrill se uporablja v številnih državah po vsem svetu in je prisoten na vseh celinah. V Ameriki lahko stranke v Združenih državah in Kanadi, pa tudi v številnih državah po Srednji Ameriki, na Karibih in v Južni Ameriki uporabljajo Skrill za plačevanje prek spleta.

Evrope

V Evropi večina trgov na celini sprejema plačila Skrill, od Združenega kraljestva do Nizozemske, pa tudi na nastajajočih trgih, kot sta Črna gora in Estonija. Številne afriške države podpirajo tudi uporabo Skrilla, od Maroka na severu do Južne Afrike in do otoških držav, kot je Mauritius.

Azijsko-pacifiška regija

Tudi azijsko-pacifiška regija v veliki meri podpira Skrill, pri čemer Avstralija, Nova Zelandija, Indija in Indonezija predstavljajo nekatere od največjih trgov za ponudnika plačil. Otok Norfolk, Hong Kong in Božični otok so nekatera ozemlja in polavtonomne države, ki prav tako podpirajo tega ponudnika plačil. Skupno je do Skrilla mogoče dostopati iz približno 120 držav, kar zagotavlja celovito globalno pokritost – čeprav je to bistveno manj držav kot PayPal. Od leta 2022 Skrill podpira 40 različnih svetovnih valut.

Enostaven za prenos in enostaven za uporabo

Skrill se ne uporablja tako pogosto kot PayPal, čeprav je rešitev le nekaj let mlajša, saj je bila predstavljena že leta 2001. Posledično veliko strank igralnic v živo morda še nima računa Skrill. Ti uporabniki bodo morali prenesti plačilno aplikacijo Skrill in nato nastaviti račun, preden bodo lahko začeli uporabljati rešitev.

Vendar to ne bi smelo biti velika ovira. Skrillovi razvijalci so zasnovali preprost in preprost postopek nastavitve računa, uporabniki pa bi morali imeti možnost, da zlahka začnejo, ko uporabljajo rešitev.

Skrill podprte valute in države
Najboljši igralniški bonusi za Skrill

Najboljši igralniški bonusi za Skrill

Cashback bonusi

Ko uporabniki igralnice v živo med igranjem utrpijo izgube, jim lahko igralnica ponudi denarni bonus, ki jim v bistvu pomaga povrniti nekaj izgubljenih sredstev. Nekatere igralnice bodo uporabnikom, ki so izvedle plačila prek Skrilla, izključile dostop do teh bonusov, zato morajo igralci pred igranjem preveriti pogoje in določila.

Celotni depozitni bonusi

Ko igralec nakaže depozit pri ponudniku igralnice v živo, se lahko igralnica odloči, da temu igralcu dodeli 100 % bonus na depozit. To pomeni, da lahko igralec uporabi celoten depozit, ki ga je plačal - morda 100 $ -, igralnica pa bo to uskladila in dala skupaj 200 $. Uporabniki plačil Skrill običajno niso izključeni iz te vrste bonusa.

Delni bonusi za depozit

Podobno kot bonusi za polni depozit se tudi delni bonus na depozit uporabi, ko se igralnica ne ujema s celotnim zneskom depozita, vendar zagotavlja odstotek bonusa. Torej, če igralnica zagotovi 50-odstotni bonus in igralec položi depozit v višini 50 $, bi bilo na voljo 75 $ za igranje. Spet bodo uporabniki Skrilla na splošno ugotovili, da imajo dostop do te vrste bonusa.

Brezplačni vrtljaji

Igralnica v živo lahko daje igralcem možnost brezplačnih vrtljajev ali brezplačnih poskusov igralniške igre. To se lahko ponudi kot bonus nagrada, če igralec odloži določeno količino denarja za depozit. Nekatere igralnice izključujejo uporabnike Skrill iz teh bonusov, zato morajo igralci natančno preveriti pogoje in določila.

Bonus dobrodošlice

Igralnice v živo lahko nudijo bonuse za dobrodošlico novim igralcem v igralnici, morda združujejo bonuse za depozit in brezplačne vrtljaje, ki so navedeni zgoraj. Spet lahko obstajajo nekatere omejitve glede tega in vse igralnice v živo ne bodo razširile tega bonusa na uporabnike Skrill.

Bonusi zvestobe

Medtem ko so bonusi dobrodošlice namenjeni samo novim strankam, lahko stranke, ki se vračajo, koristijo bonusom zvestobe, če izpolnjujejo določene pogoje. Igralnica v živo lahko ponudi celoten ali delni bonus na depozit ali pa ponuja brezplačne vrtljaje za zveste stranke. Uporabniki Skrilla na splošno niso izključeni iz teh bonusov.

Najboljši igralniški bonusi za Skrill
Zakaj uporabljati Skrill v igralnicah v živo?

Zakaj uporabljati Skrill v igralnicah v živo?

Spletne stave uživajo v številnih ugodnostih, ko izberejo denarno nakazilo Skrill.

Ker Skrill ponuja možnost povezave z bančnim računom, uporabnikom ni treba posredovati svojih finančnih podatkov vsakič, ko opravijo transakcijo v igralnici v živo. To pomeni, da lahko igralci imajo več računov pri različnih ponudnikih igralnic, ne da bi pri tem ogrozili svojo spletno varnost.

Možnost ohranjanja stavnih transakcij na enem mestu brez bančnih izpiskov je velik plus za igralce, ki sprejemajo odgovorno igranje na srečo. Kot tak Skrill olajša upravljanje bankrota, medtem ko igralcem omogoča prenos denarja v različne igralnice, ki sprejemajo to e-denarnico.

Prednosti

Slabosti

Široko na voljo v več kot 120 državah

Pri vplačilu v nekaterih igralnicah se lahko zaračuna majhna provizija

Omogoča transakcije v 40 različnih valutah

Visoki stroški dviga za kreditne in debetne kartice

Idealno za aplikacije za mobilne igralnice

Brez stroškov za prenos sredstev neposredno na banko

Ponuja osebne in poslovne račune

hiter prenos dobitkov iz igralnice na igralčev bančni račun

Hitrost polaganja in dviga je hitrejša od večine spletnih plačilnih sredstev

Enostaven za uporabo, zaradi česar je celotna igralniška izkušnja bolj zadovoljiva

Zakaj uporabljati Skrill v igralnicah v živo?
Varnost in varnost pri Skrillu

Varnost in varnost pri Skrillu

Zaradi svoje varnosti naj igralci spletnih iger in hazarderji igrajo samo na zaupanja vredne igralnice v živo. Bistveno je, da uporabite metodo, kot je Skrill, ki med stavami ne zahteva bančnih podatkov. Zaupanja vreden transakcijski mehanizem mora biti tudi enostaven in hiter, ne glede na to, ali gre za polaganje ali dvig.

Vprašanje je torej, ali je Skrill varen?

Skrill Holdings Limited je zaupanja vreden globalni ponudnik plačil. Skrill je bila prva e-denarnica, ki je imela licenco v Združenem kraljestvu in deluje v skladu s standardi Urada za finančno ravnanje. Uporaba tega digitalnega načina plačila tako izboljša spletno varnost pri transakcijah v igralnici v živo.

Ponudnik jamči za zaupnost podatkov o banki in kartici. Tisti, ki želijo svoj denar obdržati na osebnem računu Skrill, lahko to storijo po dvigu z igralniške platforme in sredstva bodo na varnem.

Pri polaganju ali dvigu s stavnega mesta Skrill ne razkrije bančnih podatkov uporabnika. Vse transakcije so šifrirane s PCI-DSS Level1, vrhunskim varnostnim ukrepom podatkov s popolno zaščito pred goljufijami. Je eden najvišjih varnostnih protokolov na spletu, zaradi česar ga imajo raje številne ugledne igralnice.

Varnost in varnost pri Skrillu
Zgodovina Skrilla

Zgodovina Skrilla

V času, ko je bil Skrill ustanovljen leta 2001, je potekal velik boj za vodenje sektorja spletnih plačilnih storitev. Prvotni lastniki so podjetje leta 2007 prodali podjetju Investcorp Technology Partners.

Po tej prodaji sta podjetje in ime Moneybookers hitro razširila svojo bazo strank in dosegla več kot 25 milijonov ljudi, pa tudi več kot 150 tisoč trgovcev na drobno. Leta 2011 je bilo podjetje preimenovano v Skrill, nato pa je dve leti pozneje kupilo Paysafecard.

Podjetje je zdaj del skupine Paysafe Group in je v zadnjih petih do šestih letih pridobilo številne druge spletne plačilne storitve, kar je pripomoglo k dramatični rasti, ki jo je opazilo po vsem svetu.

Skrill lahko zdaj ponuja storitve v več kot 100 različnih državah, transakcije pa se lahko izvajajo v več kot 40 različnih valutah. Ena od prednosti, ki jih ima Skrill pred drugimi plačilnimi storitvami, je, da se plačila lahko izvajajo tako v kriptovalutah kot tudi v standardnih valutah. Ker nekatere igralnice v živo sprejemajo kriptovalute, je zato Skrill dobra izbira za tiste, ki želijo več fleksibilnosti pri plačilu.

Zgodovina Skrilla
Odgovorno igranje

Odgovorno igranje

Za tiste, ki želijo prebrati več o odgovornem igranju iger ali potrebujejo pomoč pri zasvojenosti, obiščite ta spletna mesta spodaj.

Odgovorno igranje

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kaj je Skrill?

Skrill je bil prej znan kot Moneybookers. Je e-denarnica, ki se uporablja za opravljanje spletnih transakcij različnim trgovcem, kot so spletne igralnice. Velja za hitro, varno in zaupanja vredno blagovno znamko. Skrill uporabljajo igralci spletnih igralnic po vsem svetu. Plačniki lahko vplačajo in dvignejo tudi s kreditno kartico ali bančnim računom, ki je dodan v e-denarnico. E-denarnica omogoča tudi nakup kriptovalute. Vendar je ta funkcija na voljo samo v nekaterih državah.

Zakaj uporabljati Skrill?

Skrill je narejen za brezhibne spletne transakcije v spletni igralnici. Polog je mogoče opraviti v nekaj minutah, dvigi pa so tudi razmeroma hitri. Skrill je odlična e-denarnica za uporabo, saj večina spletnih igralnic ne zaračunava provizije. Skrill omogoča nakup in shranjevanje kriptovalute na računu. Pridobivanje računa Skrill je brezplačno.

Je Skrill varen?

Skrill je varna in varna spletna platforma, ki ščiti veliko občutljivih informacij. Podatki igralcev so zaščiteni z uporabo dvofaktorske avtentikacije in podrobnega šifriranja. To pomeni, da so možnosti za prevaro in goljufije veliko manjše. Skrill uporablja tudi 6-mestno geslo. To se zgodi pred dvofaktorsko avtentikacijo. Tako kot mnogi drugi ponudniki plačil ima tudi Skrill podporo za stranke in uporablja programsko opremo za preprečevanje goljufij za preprečevanje zlonamernih plačil.

Kako se prijavim za Skrill?

Prijava za Skrill se lahko zaključi v nekaj minutah. Uporabnik mora izbrati vrsto računa in državo. Nato navedite e-pošto, telefonsko številko, valuto in osebne podatke. Navedite ime, priimek, naslov, kraj, poštno številko in datum rojstva. Ustvariti je treba tudi geslo. Na koncu pojdite na e-poštni naslov, uporabljen za prijavo, in kliknite povezavo za preverjanje.

Ali obstaja postopek preverjanja?

Da, obstaja korak preverjanja, ki od novega prosilca zahteva, da predloži identifikacijo, ki jo je izdal državni organ, kot je vozniško dovoljenje ali potni list. Skrill to uporablja za preverjanje vsake osebe in preverjanje, ali je bil ID prijavljen kot ukraden. Ta postopek preprečuje prevarantom ustvarjanje lažnih računov.

Ali Skrill izdaja debetno ali kreditno kartico?

Skrill izda predplačniško kartico Mastercard, ki jo je mogoče ponovno napolniti iz e-denarnice Skrill. Uporablja se lahko za spletne nakupe ali dvig gotovine na bankomatu z Mastercard kot eno od njegovih blagovnih znamk. Kartico je mogoče izdati igralcu s pozitivnim stanjem na računu na Skrill računu. Izdana bo s 16-mestno številko kartice, varnostno kodo (CVV) in datumom poteka. Nato je pripravljen za uporabo pri predplačniškem trgovcu. Ne pozabite, da je predplačniška kartica izdana samo v regiji EGP ali Evropi.

Kdo lahko dobi račun Skrill?

E-denarnice se izdajajo samo posameznikom, starejšim od 18 let. Otroci se ne smejo prijaviti v Skrill. Oseba, ki se prijavi, ne sme imeti slabe bonitete in navesti pravilne osebne podatke. Igralci morajo dati podatke, kot so telefonska številka, e-poštni naslov, vladna identifikacija in drugo.

Ali Skrill zaračunava provizije?

Za depozite je provizija 1%. Torej bo polog v višini 100 $ povzročil, da se od položenega zneska vzame 1 $. Igralci se morajo tega zavedati, da zagotovijo, da vnesejo pravi znesek. Obstajajo tudi provizije za dvig iz Skrilla. Upoštevajte tudi, da lahko provizije za dvig lahko veljajo tudi za spletno igralnico. Skrill zaračunava tudi provizije za prenose v višini približno 1,45 % v času pisanja. Nakazilo v vrednosti 200 $ bo torej zaračunalo 2,90 $. Prenos na osebo z drugo valuto povzroči tudi dodatne stroške. Preverite razpored pristojbin na spletnem mestu ali se obrnite na podporo za več informacij.

Je Skrill priljubljeno plačilno sredstvo v igralnicah v živo?

da. Skrill je zaradi svoje velike prilagodljivosti zelo priljubljeno plačilno sredstvo. Plačilo je možno v standardnih valutah, pa tudi v kriptovalutah.

Ali Skrill ponuja storitve v različnih državah in valutah?

da. Skrill je zdaj na voljo v več kot 100 državah in 40 valutah.