Microgaming

July 26, 2021

Microgaming Eyes Global Dominance z Julie Allison

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Uveden leta 1994, Microgaming je trenutno eden najvidnejših ponudnikov programske opreme za spletne igralnice v živo. Podjetje se ponaša z več kot 800+ visoko zmogljivimi igrami, razporejenimi v več kot 120 spletne igralnice in igralnice v živo.

Microgaming Eyes Global Dominance z Julie Allison

Poleg tega je Microgaming 15. julija 2021 objavil, da je uspešno pritegnil Julie Allison kot direktorico za trge, da bi nadaljeval svojo svetovno prevlado. Kaj torej ta novi sestanek doda k tabeli?

10-letne izkušnje v industriji iger na srečo

Po dogovoru Julie Allison vnese svoje ogromno znanje v že tako visokoleteči Microgaming. Pred tem je imela najvišje položaje pri uglednih imenih, kot so NetEnt, Red Tiger in Paddy Power Betfair.

Oborožena z desetletnimi izkušnjami bo gospa Allison vodilni steber v misiji Microgaminga, da se širi na nove regulirane trge. V času, ko poslovanje cveti, prevzame krmilo marketinškega oddelka podjetja.

Hitra naloga Julie Allison je usmerjati podjetje skozi tekoče spremembe predpisov o igrah na srečo na reguliranih trgih, kot so Združeno kraljestvo, Nemčija in Švedska. Poleg tega bo zagotovila strateško usmeritev za širitev in ohranjanje uveljavitve podjetja na novih in obstoječih trgih.

Uradni komentarji

Po besedah izvršnega direktorja Microgaminga, Andrewa Clucasa, Juliejino imenovanje prinaša obilo trdne vizije in komercialnega strokovnega znanja, pridobljenega skozi leta v B2B in B2C. Nadaljeval je, da je podjetje navdušeno nad njo in se veselijo prisrčnega delovnega odnosa.

Po drugi strani pa Julie ni mogla skriti navdušenja, potem ko je bila potrjena za direktorico tržišč pri Microgamingu.

Povedala je: "Microgaming že ima impresiven položaj na svetovnem trgu, zato je vznemirljivo, da lahko gradimo na tako močnih temeljih. Veselim se, da bom začela z usmerjanjem vizije Microgaminga o prihodnjih trgih, proaktivnega sprejemanja novih predpisov in podpiranje strank, ko se tudi same pripravljajo na spremembe." Vse najboljše njej!

Nova igralniška partnerstva

Medtem Microgaming še naprej privablja nove zaveznike, da bi povečal svojo globalno privlačnost. 14. julija je razvijalec objavil dogovor z Doggo Casino, novo vodilno blagovno znamko DoubleUp Group. Ta spletna igralnica v živo obljublja super-intuitivno igralno izkušnjo, podprto z Microgaming nagrajenimi naslovi.

Double Group je bila ustanovljena leta 2020 na Nizozemskem in je že eno najbolj cenjenih igralniških podjetij s sedežem na Malti. Ta dogovor pomeni, da je doseg Microgaminga do nizozemskih igralcev zdaj bolj možen kot kdaj koli prej. In seveda, Microgamingovi naslovi so nujni za vsako resno spletno igralnico.

Že maja je Microgaming napovedal, da bo povečal svojo distribucijo iger v Italiji po sklenitvi pogodbe z BLOX. Podjetje je priljubljena platforma in ponudnik vsebin na italijanskem trgu iger na srečo. Dostavlja igralne vsebine prestižnim italijanskim operaterjem spletnih igralnic, kot je Betagioco.it

V skladu s pogodbo bo Microgamingovih 50+ naslovov objavljenih v impresivni knjižnici agregatorja iger. BLOX trenutno vključuje celotno paleto iger uglednih imen, kot so Yggdrasil Gaming, Pragmatic Play in Evolution Gaming.

Igrajte Microgamingov Hold'Em Poker

Ne boste vsak dan slišali, da Microgaming napoveduje popolnoma novo namizno igro. No, oktobra lani je podjetje predstavilo zbirko iger pokra, da bi povečalo svojo vertikalo namiznih iger. Celoten paket vključuje fantastične naslove, kot sta Hold'Em Poker in Lucky Showdown.

Če se odločite igrati Hold'Em Poker, boste uživali v poglobljeni izkušnji pokra v realistični sobi za poker. Hitra igra uvaja progresivno, ki znaša neverjetnih 25.000 €. Prav tako se boste udeležili turnirja Sit & Go z vstopnino 5 €.

Po besedah Johna Colemana, izvršnega direktorja Microgaminga, bo Hold'Em Poker igralcem spletnih igralnic prinesel popolnoma novo smer igranja iger. Dejal je, da je igra zanesljiv dokaz zavezanosti podjetja inovacijam in diverzifikaciji ponudbe vsebin. O tem ni dvoma!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice