Minimalni polog

Igralnice z nizkim minimalnim depozitom, kot že ime pove, so spletne igralnice z izjemno nizkimi pragovi glede zneska, ki ga lahko uporabniki nakažejo. Igralcem je običajno dovoljeno položiti le en dolar na svoje igralne račune.

Posledično je tudi najmanjši dovoljeni vložek za stave običajno nizek. V idealnem primeru je to edina glavna razlika med takšnimi igralnicami in vsemi drugimi, vključno z high-roller spletnimi mesti. To pomeni, da lahko igralci igrajo v igralniških igrah podobno kot v drugih spletnih igralnicah.

Minimalni polog

Kazino z depozitom za en dolar je odlična izbira za nove igralce ali igralce, ki želijo preizkusiti a igralnica v živo. To je zato, ker lahko položijo minimalne zneske, ki si jih lahko privoščijo, da jim omogočijo popolno uporabniško izkušnjo igralnice. Ni jim treba veliko tvegati, preden pridobijo zaupanje v igralnico.

Igralci, ki imajo omejena sredstva, a bi vseeno želeli poskusiti srečo v igralnici, lahko izkoristijo tudi igralnico z depozitom v višini 1 $. Takšni igralci lahko izkoristijo prednosti depozitni bonusi ponuja tudi igralnica. Enako velja za igralce, ki jih zanima le uživanje v izkušnji igralnice in ne zmaga.

Section icon
Najboljši minimalni depozit v spletnih igralnicah v živo v 2021

Najboljši minimalni depozit v spletnih igralnicah v živo v 2021

Igralci lahko izbirajo med številnimi igralnicami z minimalnim depozitom v živo, vsako leto pa jih na trg pride več. Visoka konkurenca v panogi ima za posledico tudi številne učinkovite marketinške strategije spletnih igralnic, zaradi katerih je izbira najboljšega zelo zahtevna. Nekateri premisleki, ki jih mora igralec upoštevati, da bi naredil najboljšo izbiro, med drugim vključujejo najmanjši znesek, ki ga lahko igralec položi, prijaznost do uporabnika, ugled in bančne metode.

Najbolj uvrščene spletne igralnice z minimalnim depozitom v živo:

  • 1XSlots: 1xSlots je ena najbolj zanesljivih strani za stave za minimalni depozit. Njegove vrhunske lastnosti vključujejo ogromno različnih iger, dobre storitve za stranke in velikodušne bonuse.

  • Betmaster: Betmaster je tudi precej zanesljiv. Omogoča minimalni depozit v višini 10 $, ki vključuje privlačne bonus ponudbe za prvi depozit. Igralci lahko uživajo tudi v široki paleti virtualnih športov.

  • 22BET: Kar 22BET izstopa od ostalih, je široka paleta možnosti plačila, ki so na voljo. To ni povsem običajno, saj ima večina plačilnih metod običajno višje minimalne omejitve transakcij ali visoke provizije, povezane s transakcijami.

  • Gunsbet: Gunsbet je še ena najboljša spletna igralnica z minimalnim depozitom, ki v panogi pridobiva veliko pozornosti. Glavna značilnost je, da ponuja impresivno hiter umik čas in prijazna storitev za stranke.

Najboljši minimalni depozit v spletnih igralnicah v živo v 2021
Bonusi pri minimalnem depozitu Spletne igralnice v živo

Bonusi pri minimalnem depozitu Spletne igralnice v živo

Številne spletne igralnice z nizkimi depoziti ponujajo tudi široko paleto bonusov za privabljanje in vzdrževanje strank. Vendar bonusi običajno niso tako visoki kot na high roller straneh, kar je povsem razumljivo. Spodaj je nekaj pogostih bonusov, ki jih ponujajo igralnice z nizkimi vlogami.

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je najpogostejša vrsta bonusa. Igralci so upravičeni do bonusa, ko se uspešno registrirajo v igralnici in opravijo svoj prvi depozit. Znesek bonusa je lahko fiksen ali odstotek zneska prvega depozita.

Promocijski bonusi

Dokaj pogosti so tudi promocijski bonusi. Takšne se običajno ponujajo tako novim kot obstoječim strankam igralnic v promocijske namene. Igralci lahko na primer ob zagonu nove igre prejmejo bonuse, ki jih lahko uporabijo za preizkus nove igre.

Bonusi zvestobe

Bonusi zvestobe so običajno na voljo igralcem, ki redno igrajo ali stavijo v igralnici. Spletne igralnice lahko ponudijo bonus igralcem, ki porabijo do vnaprej določenega zneska v določenem obdobju.

Napotitveni bonusi

Bonusi za napotitev so običajno na voljo, ko igralec napoti igralnico drugim igralcem in jih nagovori, da se prijavijo za račun v igralnici. Igralnica lahko od napotenega uporabnika zahteva depozit, preden igralec prejme bonus za napotitev.

Bonusi pri minimalnem depozitu Spletne igralnice v živo
Najboljši načini plačila

Najboljši načini plačila

Najnižje depozitne spletne igralnice ponujajo več možnosti plačila. Vendar pa zneski, ki jih igralci nameravajo položiti, običajno omejujejo njihove možnosti, saj so nekateri kanali postavili minimalne omejitve transakcij. Spodaj je nekaj najboljših možnosti.

  • E-denarnice: E-denarnice so običajno najbolj priljubljene za večino igralcev. Med njimi so PayPal, Neteller in Skrill. To je zato, ker takšne e-denarnice omogočajo prenos v vrednosti do enega dolarja brez zaračunavanja transakcijskih provizij.

  • Predplačniške kartice: Za plačevanje je mogoče uporabiti tudi različne predplačniške kartice, saj omogočajo tudi nizke plačilne pragove.

  • kriptovaluta: Kriptovaluta je zaradi številnih prednosti vse bolj priljubljena v svetu spletnih igralnic. Med njimi je, da ga lahko igralci uporabljajo za nizke zneske depozitov.

Najboljši načini plačila
Zakaj izbrati igralnico z minimalnim depozitom?

Zakaj izbrati igralnico z minimalnim depozitom?

Igralnice z minimalnim depozitom omogočajo igralcem, da uživajo v najrazličnejših razburljivih igrah brez strahu pred velikimi izgubami. To je lahko še posebej koristno za novince.

Igralnica z depozitom v vrednosti 1 $ omogoča tudi igralcem z zelo nizkimi proračuni za igre na srečo, da uživajo v iger na srečo, hkrati pa ohranijo možnost zmage.

Igralcem olajša dostop do bonusov. To je zato, ker večina spletnih igralnic običajno zahteva, da igralci položijo denar, preden uporabijo kakršne koli bonuse, ki so jim ponujeni.

Stavljanje nizkih zneskov pomeni, da igralec izgubi le majhen znesek, ko je stava izgubljena. To lahko pomaga pri upravljanju bank.

Zakaj izbrati igralnico z minimalnim depozitom?