Igralnica V Živo Metode dviga v 2023/2024

NeoSurf

Neosurf je alternativa debetnim in kreditnim karticam. Prav tako izziva običajne vrste e-denarnic in plačilnih kartic. Neosurft deluje kot enkratni predplačniški bon za nakupe ali transakcije pri spletne igralnice. Vendar ni kot običajna e-denarnica s shranjenimi sredstvi, ker se bon uporabi samo enkrat.

Prikaži več
InterAc

Interac je plačilna platforma s sedežem v Kanadi, ki svojim uporabnikom omogoča dvig sredstev iz spletnih igralnic. Podobno je bančnemu ali bančnemu nakazilu, vendar se zaključi prek spleta in se takoj pošlje na vaš račun z računa igralnice.

Prikaži več
Neteller

Neteller je plačilno sredstvo s sedežem v Kanadi, ustanovljeno leta 1999. Postalo je priljubljeno zaradi svoje preprostosti in priročnosti. Neteller uporablja e-denarnico, ki jo je mogoče uporabiti za shranjevanje ali pošiljanje denarja spletni igralnici ali drugim trgovcem. Lahko se izvedejo tudi dvigi iz spletnih igralnic, platforma pa podpira številne valute.

Prikaži več
Skrill

Skrill je sodobna in zaupanja vredna e-denarnica, ki igralcem in strankam spletnih igralnic omogoča digitalna plačila na spletu. Uporabniki lahko tudi vplačajo ali dvignejo iz spletnih igralnic. Registracija se lahko hitro zaključi. Vendar pa obstaja nekaj resnih varnostnih funkcij.

Prikaži več
Wallet One

Wallet One je priljubljen na spletu način plačila uporabljajo mnogi spletne igralnice kot možnost umika. Številni igralci spletnih igralnic raje uporabljajo ta način plačila, saj lahko denar na svoj račun priročno nakažejo prek SWIFT nakazila, elektronske pošte ali telefonske številke. Lahko najdete nekaj zaupanja vrednih spletnih igralnic, ki so sodelovale s to metodo umika z zaupanja vrednih spletnih mest za pregled igralnic na internetu in dobite ustreznejše informacije v zvezi s spletnimi igralnicami.

Prikaži več
Yandex Money

Yandex.Money je največja storitev elektronskega plačila v Rusiji. Je varen, preprost in ugleden način plačila, ki ga uporablja zelo veliko Rusov. Igralci spletnih igralnic lahko varno plačajo Yandex.Money z bančnega računa, e-denarnice, telefona ali osebno.

Prikaži več
Perfect Money

Perfect Money je postal zelo priljubljen brezgotovinski plačilni sistem na spletu. Začelo se je leta 2007 in je postalo zaupanja vreden in varen način za prenos sredstev in plačevanje v igralnice na spletu. Njihova zasebnost je ena njihovih najmočnejših lastnosti.

Prikaži več
Payz

Payz je sprejet na spletne igralnice po vsem svetu in tekmuje z drugimi velikimi ponudniki plačil, kot sta Neteller in Skrill. Igralci se prijavijo na račun in izberejo svojo idealno virtualno denarnico. Možno je dodajanje sredstev z osebnega bančnega računa. Nato naredite nakazilo v igralnici, tako da izberete Payz na spletnem mestu igralnice.

Prikaži več

Bank transfer

Kako izboljšati svojo izkušnjo igranja igralniških iger v živo
2023-03-05

Kako izboljšati svojo izkušnjo igranja igralniških iger v živo

Igranje iger v igralnici je prijetna izkušnja. Ker vse več ljudi raje počne stvari v udobju svojega doma, so začele postajati vse bolj priljubljene igralniške igre v živo.

Ali lahko igrate igralnico v živo na spletu za pravi denar?
2022-12-18

Ali lahko igrate igralnico v živo na spletu za pravi denar?

To je doba igralnic v živo. Že nekaj časa so bili noro priljubljeni in naraščanje priljubljenosti bi se lahko nadaljevalo še nekaj časa. Igralnica v živo ponuja uporabniku popolnoma drugačno in edinstveno izkušnjo. Z napredkom tehnologije so napredovale tudi igralnice. Zdaj je v igralnici v živo pri nekaterih igrah na voljo delivec v živo.

Skrivnosti, ki jih igralci uporabljajo za upravljanje svojih iger na srečo
2019-11-07

Skrivnosti, ki jih igralci uporabljajo za upravljanje svojih iger na srečo

Za pridobitev od iger na srečo morajo igralci imeti denarne liste, da lahko nadaljujejo z igranjem. V tem članku je nekaj nasvetov, kako upravljati denarne račune na srečo.