Igralnica V Živo instaDebit

Z leti so se obseg in funkcije spletnih igralnic znatno izboljšale. Kar zadeva načine plačila, ki so na voljo igralcem v živo, se nove plačilne rešitve pojavljajo vsak drugi dan. Vendar pa nekatere plačilne storitve v igralnicah v živo izstopajo in zmagajo nad drugimi. InstaDebit je eden redkih izjemnih načinov plačila, ki so na voljo igralcem igralnic v živo.

Kaj je torej instaDebit? Ta način plačila je zasnovan tako, da zagotavlja brezhibno izkušnjo za igralce, ki želijo plačevati ali nakazovati denar s svojih bančnih računov. V idealnem primeru je InstaDebit plačilno sredstvo in posrednik med igralnico in bančnim računom igralca. Tukaj je ulov; InstaDebit lahko uporabljajo samo igralci, ki bankirajo pri kanadskih finančnih institucijah.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
O InstaDebitu

O InstaDebitu

InstaDebit je Kanadčan storitev spletnega plačila s sedežem v Torontu v Kanadi. To storitev ponuja International Solutions Ltd, ki se je prvič pridružil podjetju za obdelavo plačil leta 2003. Šele leta 2004 je bil uveden InstaDebit, ki je kanadskim uporabnikom omogočil denarna nakazila ali plačevanje spletnih nakupov s sredstvi na njihovih lokalnih bančnih računih.

Medtem ko podjetje ohrani sedež v Kanadi, se je podalo tudi na globalne trge in odprlo mednarodno podružnico na Malti v okviru InstaDebit Global. Od decembra 2020 je InstaDebit na voljo v več kot 32 državah, dodali pa bodo še druge države. Čeprav si podjetje želi razširiti svoja obzorja, ga uporabljajo predvsem kanadski igralci.

Zakaj InstaDebit?

Z več kot desetletjem komercialnega strokovnega znanja je InstaDebit izbrani partner za dolg seznam uglednih blagovnih znamk spletnih igralnic. Njegova posredniška vloga med igralci v igralnicah v živo in lokalnimi bankami pomeni, da imajo spletni stava dodatno varnostno plast, ki zagotavlja, da so njihovi osebni in finančni podatki varni.

Posebnosti InstaDebita omogočajo tudi hitre prenose, ki jih je enostavno izvesti. To pomeni, da lahko igralnica z živimi delivci prejema plačila v realnem času, saj ni čakalnih dob.

Igralci, ki prvič igrajo, imajo tudi redko priložnost, da preizkusijo, kako deluje InstaDebit, medtem ko opravijo svoj prvi depozit. Za razliko od priljubljenih e-denarnic, kjer se morajo igralci prijaviti, dopolniti in preveriti svoje finančne podatke, InstaDebiut omogoča igralcem, da nastavijo svoje račune in jih uporabljajo med prvim nakupom.

O InstaDebitu
Najboljše igralnice v živo z InstaDebit

Najboljše igralnice v živo z InstaDebit

InstaDebit, kot je bilo že omenjeno, je bil široko sprejet kot priljubljen način plačila v številnih igralnicah v živo. Vsakemu igralcu v igralniških igrah z delilci v živo svetujemo, da si ogleda spletna mesta spletnih igralnic v živo, ki sprejemajo plačila InstaDebit, in izberejo najboljše. Z veseljem se igralci vedno obrnejo na najboljše igralnice s trgovci v živo, ki ponujajo InstaDebit, da naredijo enostavno izbiro.

Depozit z InstaDebit v igralnicah v živo

InstaDebit se močno zanaša na bančništvo. Zato mora vsak uporabnik, ki ga želi uporabljati, imeti varčevalni ali tekoči račun pri podprti banki. Zato morajo igralci, ki želijo povezati InstaDedit s svojimi bančnimi računi, zagotoviti, da njihove banke delujejo z InstaDebitom.

Poleg imetja računa so druge zahteve za uporabo računa InstaDebit za namene stav v živo vključujejo starost 18 let ali več in številko socialnega zavarovanja (SIN) zaradi preverjanja identitete.

Igralci se morajo najprej prijaviti pri InstaDebit, preden jim je dovoljeno narediti depozit. Pričakuje se, da bo igralec med registracijo izpolnil prijavni obrazec, ki zajema osebne podatke, kot so ime, e-poštni naslov in zadnje štiri številke SSN.

Druga zahteva, ki bi morala biti očitna, je, da morajo imeti igralci na svojih računih ustrezna sredstva. Vse kar ostane je, da izberete InstaDebit kot plačilno sredstvo na spletni strani igralnice in dokončate transakcijo.

Najboljše igralnice v živo z InstaDebit
Kako narediti direkten depozit z InstaDebit?

Kako narediti direkten depozit z InstaDebit?

Igralci igralniških iger v živo imajo dve glavni možnosti: nakazovanje na InstaDebit z neposrednim bančnim nakazilom iz banke ali neposredno nakazilo z računa InstaDebit. Polaganje z InstaDebit običajno poteka po naslednjih korakih:

  1. Igralec naj se odpravi v oddelek za blagajno v igralnici InstaDebit in izbere InstaDebit kot svojo prednostno bančno metodo.
  2. Vnesite znesek pologa in izpolnite podatke o njihovem računu
  3. Ob izbiri InstaDebit lahko igralec izbira med plačilom s sredstvi InstaDebit ali bančnim nakazilom. Plačila InstaDebit se obdelajo v trenutku, medtem ko lahko bančna nakazila trajajo dlje (3 - 5 dni, odvisno od banke).
  4. Prepričajte se, da so vsi podatki v celoti izpolnjeni in odobrite plačilo.
Kako narediti direkten depozit z InstaDebit?
Kakšna je dnevna omejitev depozita za InstaDebit?

Kakšna je dnevna omejitev depozita za InstaDebit?

Običajno so depoziti InstaBet vezani na več dejavnikov. Za začetek večina spletnih mest igralnic v živo daje novim igralcem začasno omejitev depozita, običajno 3000 $ na teden. Igralci, ki jim dani limit ne ustreza, ga lahko vedno dvignejo tako, da preverijo svoj račun InstaBet. Na splošno so omejitve depozitov običajno specifične za spletno igralnico.

Kakšna je dnevna omejitev depozita za InstaDebit?