Igralnica V Živo Wallet One

Wallet One je priljubljen na spletu način plačila uporabljajo mnogi spletne igralnice kot možnost umika. Številni igralci spletnih igralnic raje uporabljajo ta način plačila, saj lahko denar na svoj račun priročno nakažejo prek SWIFT nakazila, elektronske pošte ali telefonske številke. Lahko najdete nekaj zaupanja vrednih spletnih igralnic, ki so sodelovale s to metodo umika z zaupanja vrednih spletnih mest za pregled igralnic na internetu in dobite ustreznejše informacije v zvezi s spletnimi igralnicami.

S pisarnami v več kot 15 državah po vsem svetu in podpiranjem več valut je to plačilo ena najbolj priročnih in najvarnejših možnosti dviga spletnih igralnic za igralce. Igralci na srečo lahko uživajo v funkcijah, kot so podrobni izpiski stanja in transakcij, možnost dodajanja običajnih plačilnih predlog v meni za hitri dostop, statistika o svojih prihodkih in izdatkih ter zgodovina transakcij.

Kaj je Monero
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Kaj je Monero

Kaj je Monero

Monero je priljubljena zasebno osredotočena kriptovaluta, tako kot Bitcoin in Ethereum, ki uporabnikom omogoča varne in priročne spletne transakcije. Ko Monero uporabljate pri plačilih, ostanejo podatki o strankah, kot so pošiljatelj, prejemnik in znesek, anonimni, zaradi česar je priljubljena možnost plačila med ljubitelji spletnih igralnic.

Ker se mnogi hazarderji preusmerijo v spletne igralnice, namesto da stavijo v fizične igralnice, je spletna zasebnost pomembna, zlasti za stavnike, ki zaradi zakonov in omejitev glede iger na srečo ne morejo dostopati do uglednih spletnih igralnic. Moreno ponuja najboljšo možnost, saj podatki ostajajo anonimni. Za uporabo te storitve morate kupiti Monero (XMR) na priljubljenih mestih za menjavo kriptovalut, ki so Monero navedla kot trgovalni par.

Kaj je Monero