Metode depozitov v Igralnica V Živo

Med najpomembnejšimi stvarmi pri izbiri metode nakazila v spletni igralnici je zaupanje. Če nekdo ne verjame, da določen plačilni sistem lahko zadovolji njihove potrebe, bo ob njegovi uporabi v stiski. Odlični igralci na srečo razumejo, da to vpliva na njihove izkušnje z igrami na srečo. Zato so zelo previdni, da izberejo le najboljše iz velikega nabora plačilnih sistemov, ki so danes na voljo. Najboljši načini plačila v igralnicah bodo igralcem olajšali postopek. Preden izberete najboljše igralnice v živo, morate vedeti, kateri način plačila je pomemben. Zato je spodaj seznam za igralce za primerjavo možnosti plačila, zaradi česar bo postopek nemoten in enostaven.

Visa

Visa je eno najbolj zaupanja vrednih imen v svetu plačil in ni presenetljivo, da jo imajo številni igralci v igralnici v živo. Sprejet je po vsem svetu in igralcem ponuja priročen in varen način za financiranje svojih računov in izplačilo dobitkov. Z velikim številom igralnic v živo, ki izberejo Viso kot primarno plačilno sredstvo, se igralcem zdi preprosta izbira.

Prikaži več
MasterCard

Dobrodošli v našem obsežnem vodniku o uporabi MasterCard v igralnicah v živo! Tukaj vas bomo popeljali skozi vse, kar morate vedeti o uporabi MasterCard v vrhunskih igralnicah v živo. S poudarkom na varnosti, udobju in enostavnosti uporabe so transakcije MasterCard postale vse bolj priljubljene v igralnicah v živo. Zato se pripnite in se pripravite na raziskovanje sveta igralnic MasterCard! Torej, pripravite se, da se podate na naelektreno potovanje, ko skupaj raziskujemo podrobnosti igralnic v živo MasterCard!

Prikaži več
Bitcoin

Pripravite se, da se potopite v vznemirljivi svet spletnih igralnic v živo, kjer lahko uporabite Bitcoin za izboljšanje svoje igralne izkušnje! Poglobimo se v svet bitcoin igralnic v živo, odkrijmo najboljša spletna mesta in raziščimo njihove edinstvene lastnosti. Ne glede na to, ali ste izkušen hazarder ali novinec, ta vodnik zagotavlja, da imate vse potrebne informacije za vznemirljivo izkušnjo igralnice v živo z bitcoini.

Prikaži več
PayPal

PayPal je spletni plačilni sistem, ustanovljen leta 1998, ki posameznikom in podjetjem omogoča elektronsko nakazilo sredstev. Ponuja varne plačilne transakcije z uporabo e-poštnih naslovov ali številk mobilnih telefonov z različnimi drugimi storitvami, kot so trgovske storitve in denarni prenosi. PayPal je tudi priljubljeno plačilno sredstvo za spletne igralnice v živo, saj zagotavlja varne, hitre in priročne transakcije. Ta članek bo poudaril ključne značilnosti uporabe PayPal v igralnicah v živo.

Prikaži več
Paysafe Card

Spletne igralnice v živo so z leti postale vse bolj priljubljene in igralcem omogočajo udobje igranja njihovih najljubših igralniških iger iz udobja njihovih domov. Vendar pa je eden izmed izzivov, s katerimi se srečujejo številni igralci, iskanje zanesljivega in varnega načina plačila za vplačila v igralnici. Tu nastopijo platforme za digitalno plačevanje, ki strnejo vse na enem mestu, najnovejša platforma, ki si je v tej kategoriji ustvarila ime, pa je Paysafecard. Spodaj so vse informacije, ki jih potrebujete o igralnicah z možnostmi Paysafecard in vse ostalo o nakazilih s Paysafecard.

Prikaži več
Apple Pay

Kot igralec v igralnici v živo nič ne bi bilo bolj nadležno kot težavna, počasna vplačila s pomisleki glede varnosti. Zato so igralnice Apple Pay postale tako priljubljene. Apple Pay je zaradi prijaznosti do uporabnika in enostavnega dostopa eden najboljših načinov plačila za igralniške transakcije v živo.

Prikaži več
Neteller

Neteller je postal eden izmed najboljših načinov plačevanja na spletu z e-denarnico, odkar je bil razvit leta 1999. Uporabniku omogoča anonimno plačilno sredstvo za polaganje denarja v igralnicah, ne da bi spletnim trgovcem izpostavil kakršne koli osebne podatke o bančnem računu ali podatke o kreditni kartici. Z velikim globalnim dosegom ima Neteller na milijone strank, ki uporabljajo njegove storitve vsak dan. Hitrost in varnost te storitve sta glavna razloga, da ji vsak dan zaupa toliko ljudi. Neteller je eden najboljših načinov plačila v igralnicah. Spodaj je popoln seznam najboljših igralnic v živo, ki sprejemajo Neteller.

Prikaži več
Skrill

Zaradi hitrosti, udobja ali prilagodljivosti ima veliko igralcev igralnic v živo raje elektronske denarnice za svoje igralne transakcije. Ko gre za e-denarnice, skorajda ni druge plačilne storitve, ki bi bila tako priljubljena kot Skrill. Danes je neverjetno enostavno najti odlične igralnice Skrill in število fantastičnih igralnic v živo s Skrillom raste iz ure v uro.

Prikaži več

American Express

Igralniške igre v živo in kako izboljšajo vašo kripto izkušnjo
2023-03-07

Igralniške igre v živo in kako izboljšajo vašo kripto izkušnjo

V zadnjih nekaj letih smo bili priča pojavu nekaterih norih novih tehnologij. Umetna inteligenca je prišla do točke, ko lahko programska oprema ustvari slike iz besed, ki jim jih daste.

Najvarnejši načini plačila pri igrah na srečo v živo
2023-01-15

Najvarnejši načini plačila pri igrah na srečo v živo

Igralnice v živo so ena najboljših oblik zabave na spletu. Čeprav so izjemno priljubljeni, zagotavljajo tudi popolno udobje. To pomeni, da lahko vsak igra na srečo iz svoje cone udobja. Poleg tega funkcija delivca v živo omogoča uporabniku, da uživa v kopenski igralniški izkušnji, medtem ko igra iz svoje cone udobja.

Ali lahko igrate igralnico v živo na spletu za pravi denar?
2022-12-18

Ali lahko igrate igralnico v živo na spletu za pravi denar?

To je doba igralnic v živo. Že nekaj časa so bili noro priljubljeni in naraščanje priljubljenosti bi se lahko nadaljevalo še nekaj časa. Igralnica v živo ponuja uporabniku popolnoma drugačno in edinstveno izkušnjo. Z napredkom tehnologije so napredovale tudi igralnice. Zdaj je v igralnici v živo pri nekaterih igrah na voljo delivec v živo.

Ali so igralnice v živo varne?
2022-12-13

Ali so igralnice v živo varne?

Igralnice v živo že nekaj časa postajajo vse bolj priljubljene, a ker postajajo vse bolj priljubljene, se povečujejo tudi skrbi mnogih ljudi. Če vas skrbi varnost igralnic v živo, nadaljujte z branjem, saj vam bomo v tem članku povedali vse, kar morate vedeti.

Izbira možnosti plačila

Izbira možnosti plačila

Ko naredijo depozit v igralnici v živo, morajo igralci, ki igrajo igralniške igre v živo za pravi denar, na neki točki nakazati denar na svoj igralni račun. Zato morajo najti način, kako naložiti sredstva na svoje račune. Bistvena stvar pri izbiri možnosti igralniškega depozita je varnost.

Če sistem ni varen, lahko hekerji ukradejo igralčeva sredstva, še preden začnejo igrati. Poleg tega se lahko njihovi osebni podatki razkrijejo drugim strankam brez njihove privolitve. To lahko kasneje povzroči velike zaplete. Heker lahko na primer uporabi bančne podatke igralca za prijavo na spletna posojila ali velike nakupe.

Dandanes lahko igralci spletnih igralnic v živo izbirajo med številnimi možnostmi plačila, od katerih ima vsaka svoje prednosti in slabosti. iskanje prave možnosti plačila zahteva nekaj premislekov, od katerih so nekateri poudarjeni spodaj.

Pristojbine za obdelavo
Večina trgovcev s plačili običajno zaračuna provizijo za vse opravljene transakcije, vključno z depoziti. Zaračunani znesek se razlikuje glede na uporabljeno plačilno storitev. Vendar pa nekateri ne zaračunavajo nobene provizije za nekatere transakcije, kot je deponiranje depozitov. Igralci morajo biti jasni glede narave stroškov, ki prihajajo z uporabo katere koli plačilne storitve.

Dostopnost
Nekatera plačilna sredstva so običajno pridržana nekaj posameznikov, kot so igralci, ki prebivajo v določenih državah. To pomeni, da uporabniki, ki niso znotraj lokacij, ne morejo dostopati do plačilne storitve ne glede na njene prednosti. V večini primerov lahko na dostopnost plačilne storitve vplivajo dejavniki jurisdikcije, kot so pravne omejitve in geografske omejitve.

Sprejemljivost
Drugi bistveni premislek je, ali spletna igralnica sprejema možnost plačila. Igralci morajo omejiti svojo izbiro na plačilne načine, ki so sprejeti v njihovi priljubljeni spletni igralnici. Vendar to danes običajno ni problem, saj večina spletnih igralnic sprejema več možnosti plačila.

Omejitve depozita
Večina plačilnih metod običajno omejuje zneske, ki jih lahko igralci opravijo naenkrat ali v enem dnevu. To vključuje tako minimalne kot najvišje omejitve. Pri izbiri bančne možnosti morajo uporabniki upoštevati znesek, ki ga nameravajo položiti, in ga ustrezno izbrati. Na primer, bančna možnost z minimalno mejo depozita 50 USD morda ne bo ustrezala igralcu, ki želi položiti manj kot ta znesek.

Varnost in varnost
Varnost in zaščita, ki jo ponuja možnost plačila v igralnici v živo, je še en pomemben dejavnik. Izbire igralca bi morale biti omejene samo na ponudnike plačil, ki nudijo vrhunsko varnost plačil in imajo dober ugled.

Kako vedeti, ali je plačilno sredstvo varno

Prvič, nikoli ne smete nikomur deliti svojih prijavnih/osebnih podatkov. To pomeni, da se morajo tudi vzdržati zahtevanja od drugih strank, da opravijo plačila v njihovem imenu. Drugič, igralci bi morali raziskati metode pologa v spletnih igralnicah, ki jih nameravajo uporabiti.

To jim omogoča, da berejo ocene drugih igralcev in izkušnje, ki so jih imeli s tem sistemom. Vsi načini depozita priporočeni na Live CasinoRank, so varni. Igralci na srečo morajo paziti, da zagotovijo varnost svojih depozitnih računov.

Uporabnik lahko preveri in upošteva več stvari, da ugotovi, ali je plačilni sistem varen.

 • Prvi so uporabljeni varnostni protokoli. Uporabljeni varnostni protokoli morajo biti najnovejši in najvarnejši na voljo.
 • Drug vidik je varnostna in varnostna politika, ki jo ponuja ponudnik plačil. Politika bi morala uporabnike pomiriti, da ponudnik ponuja zaželene funkcije varnosti, varnosti in zasebnosti.

PCI certifikat
Če sistem izplačilnih metod spletne igralnice ne izpolnjuje zahtev standardov varnosti podatkov industrije plačilnih kartic (PCI DSS), je morda nevaren. Igralci na srečo bi se mu morali izogibati za vsako ceno.

Pravilnik o zasebnosti
Najbolj varen način nakazila v igralnici vključuje zasebno politiko. Dokument določa pravne odgovornosti sistema, na primer, kako bo zaščitil in uporabljal osebne podatke. Prav tako navaja, kaj se bo zgodilo, če ne bodo storili tega, kar se od njih pričakuje. To igralcem zagotavlja varnost in jim omogoča uživanje v različnih igralniških igrah.

Poleg tega bi morale biti funkcije avtorizacije tudi prepričljivo varne, da zagotovijo, da prevaranti ne morejo vstopiti v noben račun brez ustreznega dovoljenja. Funkcija dvofaktorske avtentikacije je dober primer avtorizacijskega protokola. Ta funkcija služi za takojšnje obveščanje uporabnikov, ko pride do poskusa dostopa do njihovih računov.

Izbira možnosti plačila
Izplačila dobitkov v igralnicah v živo

Izplačila dobitkov v igralnicah v živo

Ko igralci nakažejo denar na svoj račun, lahko sredstva uporabijo za stave in morebiti zadetek denarja. Če so stave uspešne, igralnica običajno nakaže dobitke igralcev na njihove igralne račune. Igralci lahko nato uporabijo dobitke za oddajo drugih stav ali dvig izplačila.

Postopek umika

Dvig sredstev iz igralnice v živo lahko traja nekoliko dlje kot vplačevanje. Postopek se začne tako, da igralec odda zahtevo za umik. V zahtevi za umik morajo igralci navesti znesek, ki ga želijo dvigniti, in račun, na katerega naj igralnica nakaže sredstva.

V večini igralnic običajno niso na voljo vsi načini depozita za dvig. Igralci, ki opravijo depozite s plačilnimi sredstvi, ki niso na voljo za dvig, morajo izbrati novo možnost plačila za svoje dvige. Včasih bo morda potrebno odpreti nov račun pri ponudniku plačilnih storitev.

Kazino nato pregleda zahtevo za umik, kar običajno traja nekaj časa. Sredstva se prek odobrenega plačilnega kanala sprostijo na uporabniški račun spletne banke, če se vse izvede.

Bitcoin igralnice v živo običajno uporabljajo nekoliko drugačen pristop za dvige iz e-denarnic ali tradicionalnih načinov plačila.

Izplačila dobitkov v igralnicah v živo
Možnosti plačila v igralnicah v živo

Možnosti plačila v igralnicah v živo

Kot smo že omenili, so igralcem na voljo številni načini depozita v igralnicah v živo. Različne platforme za igre na srečo sprejemajo različne plačilne sisteme, odvisno od tega, kaj se jim zdi primerno za svoje člane. Nekateri so bolj priljubljeni zaradi:

 • Učinkovitost plačila
 • Storitve za stranke
 • Omejitve transakcij
 • Razpoložljivost

Spodaj je nekaj najbolj priljubljenih možnosti plačila po vsem svetu.

Kreditne in debetne kartice

Kreditne in debetne kartice so videti skoraj enake in se uporabljajo podobno. Ključna razlika med obema je v tem, kje se črpajo sredstva. Debetne kartice črpajo sredstva z uporabniškega računa in deluje le, če ima uporabnik sredstva na svojem računu. Po drugi strani pa kreditne kartice omogočajo uporabniku, da si izposodi sredstva pri izdajatelju kartice, ki jih bo kasneje odplačal z obrestmi.

Ena od prednosti uporabe kreditnih in debetnih kartic je, da jih večina sprejema mednarodno in v skoraj vseh igralnicah v živo. Prav tako so zelo varne in varne možnosti plačila, ki jim zaupajo milijoni po vsem svetu. Prav tako so zelo priročni, ker se povezujejo z bančnim računom uporabnika. To pomeni. To pomeni, da ni treba prenašati sredstev z enega računa na drugega, preden končno izvedete plačila.

Te bančne metode so priljubljene za igralce, ki jih uporabljajo za polaganje denarja na svoje igralniške račune v živo. So hitri, varni in idealni za tiste, ki želijo začeti staviti takoj, ko naložijo svoje račune.

Nekatere izmed najboljših blagovnih znamk kreditnih in debetnih kartic so:

Predplačniške kartice

Predplačniške kartice delujejo skoraj podobno kot kreditne ali debetne kartice. Edina glavna razlika je v tem, da predplačniške kartice običajno niso povezane z bančnim računom uporabnika. Uporabnik mora najprej naložiti sredstva na kartico in porabiti le do naloženega zneska.

Nekatere priljubljene predplačniške kartice so:

 • Brinks predplačniška kartica MasterCard
 • PayPal predplačniška MasterCard
 • Valutna kartica Caxton MasterCard
 • Playcard Predplačniška MasterCard

Nekatere prednosti predplačniških kartic so, da so enostavne za uporabo, pomagajo zmanjšati tveganje prevelike porabe in so na splošno varno plačilno sredstvo. Plačila s predplačniškimi karticami so običajno tudi takojšnja.

E-denarnice

E-denarnice so najbolj priljubljeno plačilno sredstvo v igralnicah v živo, ki je na voljo igralcem v živo. Na splošno so e-denarnice spletne bančne storitve, ki uporabnikom omogočajo plačevanje prek računalnika ali pametne naprave. Uporabniki morajo običajno naložiti denar na svoje račune e-denarnice, da lahko izvajajo plačila.

Najbolj priljubljene e-denarnice, ki se uporabljajo v igralnicah v živo, so:

Eden od glavnih razlogov, zakaj metniki raje uporabljajo e-denarnice, je njihovo udobje. Uporabniki potrebujejo le pametni telefon ali računalnik za dostop do sredstev in plačevanje kadar koli in od koder koli na svetu. Zaradi priljubljenosti e-denarnic je tudi tako, da skoraj vse večje igralnice v živo sprejemajo plačila z e-denarnicami. Plačila, izvedena s to metodo, se običajno obdelajo takoj.

Paypal
PayPal je ena izmed najbolj priljubljenih metod in je varen način depozita za ljubitelje iger na srečo. Večina igralnic v živo ga sprejema, ker ima številne ugodnosti, vključno z dejstvom, da skrbi za potrebe igralcev po vsem svetu. Poleg tega lahko tisti, ki uporabljajo to metodo depozita za financiranje svojih spletnih igralniških računov, prek nje tudi dvignejo svoja izplačila. To ponuja udobje.

Bančna nakazila

Bančna nakazila ali bančna nakazila omogočajo igralcem, da prenesejo finance s svojih bančnih računov na račun platforme za spletne igre na srečo. Bančna nakazila se običajno zgodijo, ko uporabniki plačajo v igralnice v živo neposredno s svojih bančnih računov. Več komunikacijskih storitev omogoča mednarodna neposredna bančna nakazila. SWIFT in Fedwire sta med najbolj uporabljenimi komunikacijskimi storitvami. Med največjimi prednostmi neposrednih bančnih nakazil v živo v igralnici je ta, da igralcem ni treba prenesti svojih sredstev na drug račun za izvedbo plačil. Rezanje verige pomeni večjo varnost in zaščito.

Način plačila uporabnikom omogoča tudi plačila sorazmerno velikih zneskov naenkrat. Vendar pa obstajata dve pomembni slabosti neposrednih bančnih nakazil. Prvič, obdelava plačil običajno traja nekoliko dlje v primerjavi z drugimi metodami. Drugič, v proces so vključeni transakcijski stroški. Odvisno je tudi od igralčeve banke in zneska gotovine, ki jo želi nakazati.

kriptovaluta

Kriptovalute hitro zavzemajo svoje mesto med svetovnimi valutami in sprejetimi plačilnimi sredstvi. Kovanci, kot sta Ethereum in Bitcoin, so v zadnjih nekaj letih uživali v obdobjih eksponentne rasti. Te valute zdaj začenjajo vstopati v spletne igralniške igre. Izbrane igralnice zdaj sprejemajo kriptovalute kot sredstvo za nakazovanje.

Virtualna denarna sredstva so, tako kot večina drugih valut, tehtana glede na dolar. Zaradi svoje izjemne vrednosti vloge v igralnicah prek kriptovalut vključujejo le majhen del valute. Njihova najpomembnejša prednost je, da niso omejeni na določeno državo. Že samo zaradi tega so prednjači za denar prihodnosti.

Bitcoin
Povečanje uporabe Bitcoin (BTC) je spodbudil številne igralnice v živo, da so ga sprejele kot način depozita. Ta virtualna valuta je idealna tudi za dvig izplačil na različnih stavniških platformah.

Možnosti plačila v igralnicah v živo
Najboljši načini plačila za igralnice v živo

Najboljši načini plačila za igralnice v živo

Uvrščanje najboljših načinov plačila za igralnice v živo zahteva veliko raziskovalnega dela in premisleka, da se zagotovi točnost uvrstitve.

Poleg tega so na lestvici lahko prikazane samo bančne možnosti, ki so se izkazale za varne. Odvisno je od posameznega igralca na srečo in kaj je zanj v danem trenutku najbolj primerno. Preden izberete plačilni sistem, ki ga želite uporabiti na platformi za igre na srečo, je treba upoštevati več dejavnikov. CasinoRank, ki ga veliko upošteva pri pregledu načinov depozita, nekateri od teh so naslednji:

Kako se pregledujejo in ocenjujejo možnosti plačila

 • Dostopnost- Dostopnost je ključni dejavnik pri ocenjevanju načina plačila v igralnici v živo, saj neposredno vpliva na število igralcev, ki ga lahko uporabljajo. Ocene upoštevajo tudi mnenja uporabnikov, ki bi lahko bila nizka, če je splošno razpoloženje med uporabniki negativno. Na splošno velja, da bolj dostopna je možnost plačila, višje je uvrščena.
 • Čas obdelave - Ta element je treba upoštevati, preden izberete najboljši način nakazila za financiranje svojih igralniških računov v živo. Medtem ko imajo nekatere možnosti čas obdelave le nekaj sekund, drugi potrebujejo dva ali tri dni, da se denar odrazi na igralčevem igralniškem računu. Če želi igralec staviti čim prej, se je pametno odločiti za najhitrejši sistem depozitov v igralnicah v živo.
 • Varnost- Varnost je vedno na prvem mestu za vse, ki iščejo plačilno sredstvo in bi tako morala vplivati na uvrstitev. Ugotavljanje, kako varno je plačilno sredstvo, vključuje upoštevanje števila in funkcionalnosti varnostnih funkcij. Razvrstitev upošteva tudi pripravljenost in prizadevanja ponudnika plačil za nenehno izboljševanje varnosti.
 • Priljubljenost med ponudniki - Kako priljubljena možnost plačila je med ponudniki, je še en pomemben dejavnik uvrstitve. Za iskanje teh informacij je treba upoštevati število spletnih igralnic v živo, ki ponujajo možnost plačila. Več kot je število igralnic, ki ponujajo bančno metodo, višje so uvrstitve.
 • Zasebnost- Zasebnost je vedno bistvena, ko gre za plačevanje v igralnicah v živo. Ponudniki plačil bi morali vložiti vse napore, da zagotovijo, da bančni podatki in osebni podatki vseh uporabnikov ves čas ostanejo zaupni.
 • Pomoč strankam- Kakovost storitev za stranke je še en pomemben dejavnik uvrstitve. Najbolj uvrščeni ponudniki plačil nudijo vedno prijazno, a strokovno pomoč in se pravočasno odzovejo na vprašanja in komentarje. Zelo pomembni so tudi razpoložljivi kanali za dosego storitev za stranke.
 • Šifriranje spletnega mesta podjetja- Varnostne funkcije, ki jih uporablja spletno mesto plačilnega podjetja, so temeljni dejavnik razvrščanja. To je zato, ker lahko ogrožanje spletne strani povzroči nadaljnje zaplete in vpliva na uporabniško izkušnjo. V idealnem primeru bi moralo biti spletno mesto podjetja šifrirano z zanesljivimi varnostnimi certifikati, kot je SSL.
 • Lokacija- Igralci morajo razmisliti o svoji državi prebivališča, preden se odločijo za način depozita v igralnici v živo. Različne jurisdikcije imajo različne zakone glede iger na srečo in uporabe nekaterih plačilnih platform. Nekateri sistemi lahko tudi preprečijo uporabnikom dostop do njihovih storitev zaradi njihove lokacije.
 • Nastavitve- Metoda depozita v igralnici v živo je morda najboljša za določenega igralca na srečo, ker jo imajo raje. To je lahko zato, ker ima neverjetne lastnosti, kot sta dostopnost in zanesljivost.
Najboljši načini plačila za igralnice v živo
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Za tiste, ki želijo prebrati več o odgovornem igranju iger ali potrebujejo pomoč pri zasvojenosti, obiščite ta spletna mesta spodaj. Odvisnost od iger na srečo je zato težko opaziti prosimo, da vedno igrate odgovorno.

Odgovorno igranje na srečo

pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja o metodah nakazila v igralnicah v živo

Depoziti in dvigi iz igralnic v živo so nekatere izmed najbolj občutljivih dejavnosti igralcev. Tukaj so odgovori na nekatera pogosto zastavljena vprašanja, pri katerih igralcem ni treba čakati na podporo strankam, da bi jim pomagala.

Ali moram plačati davek na plačila v igralnici?

Odgovor je ne. Večina jurisdikcij meni, da je igranje v igralnicah v živo dejavnost prostega časa in ni obdavčena. Nekatere jurisdikcije pa od ljudi zahtevajo, da prijavijo vse dobitke, ko vložijo napovedi za igralnico.

Kateri je najboljši način plačila za igralnice z živimi trgovci?

Kreditne kartice so za mnoge igralce najbolj priročna metoda pri igranju v igralnicah v živo. Je hiter in jim omogoča igranje tudi, ko nimajo pripravljenega denarja. Vendar pa je za igralce, ki se želijo izogniti težavam z igrami na srečo, priporočljivo, da se izognejo plačilu s kreditnimi karticami.

E-denarnice so odlična alternativa. Prav tako so hitri, poceni in igralcem omogočajo enostavno pretvarjanje denarja med valutami.

Zakaj je moj igralniški depozit zavrnjen?

To se običajno zgodi, ko igralec med postopkom polaganja vnese napačne podatke. Lahko je tudi posledica doseganja omejitve depozita v igralnicah, ki imajo dnevno omejitev. Drug vzrok je lahko, da igralčeva kartica/želeno plačilno sredstvo nima zadostnega stanja.

Zakaj je bil moj dvig iz igralnice zavrnjen?

Običajno igralnica komunicira z banko, ko je zahtevan dvig. Eden od razlogov, zakaj se lahko umik zavrne, je poskus dviga stanja igralnice in ne dobitkov. Poleg tega lahko umik dobitkov iz večine bonusov brez izpolnjevanja pogojev za stave povzroči zavrnjeno zahtevo.

Ali lahko plačujem SMS v igralnicah?

Da, večina igralnic v živo omogoča mobilna plačila, vključno s SMS-i. Vendar pa je priporočljivo, da preverite, ali igralnica sprejema metodo, preden se prijavite. Poleg tega nekatere igralnice sprejemajo samo SMS plačila v določeni valuti; pomembno je preveriti tudi to.

Ali obstaja spletna igralnica z Amazon Pay?

Da, obstajajo spletne igralnice, ki sprejemajo Amazon pay. Igralci lahko te igralnice preverijo v posebnem meniju igralnice, kjer so običajno navedena sprejeta plačilna sredstva.
Za igralce, ki želijo uporabiti metodo tako za depozite kot dvige, je pomembno opozoriti, da je metoda počasnejša od drugih e-denarnic. Izplačila trajajo od dva do pet dni. Nekateri igralci so izrazili tudi nezadovoljstvo nad dejstvom, da metoda pušča evidenco plačil na njihovih računih.