Priljubljene kriptovalute za nakup in izogibanje za spletne igre na srečo

Bitcoin

2021-09-04

Benard Maumo

Industrija spletnih igralnic hitro pridobiva moč po vsem svetu. Danes lahko igralci igrajo skoraj vse tradicionalno igralniške igre kar na svojih telefonih in računalnikih. Še bolje, lahko uživate z drugimi igralci in delilcem v živo v igralnici v živo.

Priljubljene kriptovalute za nakup in izogibanje za spletne igre na srečo

Toda tako kot se igralci navadijo na spletne igre na srečo, je na naslovnicah še ena oblika stav, igranje na srečo s kriptovalutami. Kot morda veste, so kripto stave hitre, anonimne, cenejše in varnejše kot igranje z uporabo fiat valute.

Na žalost lahko izbira popolnega digitalnega kovanca za igranje v spletni igralnici predstavlja nepričakovan izziv. Torej, berite naprej, če želite izvedeti najboljše valute za kripto stave in katerim se izogibati.

Najboljše igralne kriptovalute za nakup

Bitcoin (BTC)

To ni presenetljivo Bitcoin je na vrhu tega seznama. To je zato, ker je BTC najbolj vreden in najbolj trgovan digitalni kovanec vseh časov. Prav tako boste verjetno igrali kazino igre v živo z uporabo BTC v kateri koli spletni igralnici.

Vendar pa je nestanovitnost Bitcoina vir skrbi. Samo letos se je BTC trgoval med 35.000 in 65.000 $. Toda to ni nič v primerjavi s padcem cen v letu 2018, ko so ga prodali po 6000 $. Nekaj pa je gotovo; BTC je najvarnejša kripto naložba, ki jo lahko naredite.

Litecoin (LTC)

Litecoin je še ena odlična kriptovaluta, o kateri bi morali razmisliti o nakupu za spletne igre na srečo. LTC, ki je bil izdan leta 2011, je zdaj poleg BTC eden najbolj trgovanih digitalnih kovancev. Trenutno je en sam LTC enak 130,08 USD.

Kljub temu je Litecoin preprostejši, cenovno dostopnejši in lažji za rudarjenje, zahvaljujoč algoritmu skripta. V primerjavi z BTC, ki traja približno 10 minut za rudarjenje, lahko rudarjenje LTC traja manj kot 3 minute. Posledično so transakcijski stroški LTC nižji od tistih, ki jih boste srečali pri večini digitalnih kovancev.

Ethereum (ETH)

Ali poznate kakšno spletno mesto za igre na srečo, ki ne sprejema Ethereum kot način plačila? Verjetno nobene! ETH, ki je bil predstavljen leta 2015, je danes eden najbolj uveljavljenih digitalnih kovancev. V času sestavljanja tega članka je en ETH enak 2.170,53 $.

Poleg nizke vrednosti Ethereum podpira pametne pogodbe, zaradi česar je priljubljena možnost za spletna podjetja. Poleg tega ETH podpira uvajanje več dApps (decentraliziranih aplikacij). Vse te funkcije skupaj naredijo ETH med priljubljeno možnostjo najboljše igralnice v živo. Poleg zgornjih treh lahko razmislite tudi o igranju z:

 • Dogecoin

 • Tron

 • Tether

 • Monero

 • Dash

 • Bitcoin Cash

 • Neo

 • Binance Coin

 • Ripple

  Kriptovalute, ki se jim je treba izogibati

  BitTorrent (BTT)

  Na papirju se BTT morda zdi zanimiv koncept. Ta digitalni kovanec se je sprva začel kot omrežje za izmenjavo datotek P2P (peer-to-peer). Cilj je bil spremeniti način dostopa potrošnikov do zabavnih vsebin, čeprav to ni delovalo po načrtu.

Toda šele potem, ko je BTT kupil DLive, platformo za pretakanje v živo, podobno YouTubu, so se vlagatelji začeli zanimati. Žal je DLive izgubil svojo priljubljenost po razmerah 6. januarja v Washingtonu. Od takrat so trgovci izgubili zanimanje za žeton BTT.

Zvezdni lumeni (XLM)

Verjetno veste nekaj ali štiri o tem digitalnem kovancu. Stellar Lumens je pionirski uporabni altcoin (alternativna kriptovaluta), namenjen premikanju in varčevanju denarja. Po izdaji leta 2014 je bil namen pomagati finančnim institucijam pri povezovanju prek tehnologije veriženja blokov.

Čeprav je vse potekalo gladko, je ta digitalni kovanec začel objavljati divje številke v začetku leta. Trenutno je en sam XLM enak 0,24 USD. Zdaj, če iščete bonuse v spletnih igralnicah, ta številka ni tako privlačna, kajne?

Zaključek

Ne razumite tega članka narobe; ni popolnoma nič narobe z vlaganjem v dva zgoraj navedena digitalna kovanca. Vendar ne pozabite, da je industrija kriptovalut še vedno relativno nova. Zato bodite še posebej previdni, zlasti med igranjem na srečo s kriptovalutami. Veselo poletje!

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice