Najboljše Igralnica V Živo z Debit Card

Najboljše spletne igralnice v živo danes ponujajo široko paleto načinov plačila. Kljub temu pa ljubitelji ne motijo raziskovanja najnovejših, varnejših možnosti. Debetne kartice so vredne truda in ponujajo jih številne tradicionalne bančne institucije. Igralci na srečo lahko uporabljajo številne debetne kartice kot načine za polog. Visoke hitrosti transakcij, zanesljiva varnost in takojšen dostop do bančnih računov so glavni razlogi, zakaj se igralci odločijo za ta način depozita. Končna izbira je odvisna od igralčeve države izvora in osebnega okusa. Ta članek raziskuje najboljše debetne kartice za transakcije v igralnicah za pravi denar. Toda vsak igralec mora najprej ugotoviti natančne karte, ki so na voljo v njegovi jurisdikciji.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
O debetnih karticah

O debetnih karticah

Banka ali kreditna zadruga ponuja debetno kartico vsakemu uporabniku, ki odpre tekoči račun pri instituciji. Za razliko od kreditne kartice, ki nosi posojilo, debetna kartica uporablja sredstva, ki so že na bančnem računu. Nekatere debetne kartice zahtevajo provizijo za vsako uporabo, druge pa so brezplačne. Nekatere izmed priljubljenih možnosti med igralci igralnic v živo so:

MasterCard: Ustanovili so ga različni člani regionalnih združenj bančnih kartic 3. novembra 1966 v ZDA. Njegova baza strank se razteza v več kot 210 državah

vizum: Ustanovil ga je Dee Hock 18. septembra 1958 v Fresnu v Kaliforniji. Deluje v več kot 200 državah
Union Pay: kitajska debetna kartica, ki je bila predstavljena 26. marca 2002 v Šanghaju. Partner je z več kot 2000 institucijami in je sprejet v 174 državah in ozemljih

Interakcija: Kanadska debetna kartica, ki jo je izumil Rotary International in je bila lansirana 5. novembra 1962. Na voljo je kanadskim strankam z bančnimi računi pri BMO, TD, Canada Trust, Scotiabank in RBC
Discover Card: 17. septembra 1985 je prvič predstavil Sears in upravljal Discover Financial Services. Deluje po vsej ZDA

Girocard: Nemško omrežje debetnih kartic z blagovno znamko MasterCard in Visa. Leta 2005 so ga ustanovile nemške banke in je bil prvič predstavljen na trgu februarja 2006

EcoPayz: Ustanovil ga je Phil Davies leta 2000 v Horshamu v Angliji. Trenutno je v lasti in upravljanju družbe PSI-Pay Ltd ter oskrbuje celotno Evropo

RuPay: Indijska debetna kartica je bila predstavljena 26. marca 2012. Široko sprejeta v Indiji, Južni Koreji, Mjanmaru, Maldivih, ZAE, Bahrainu, Butanu, Savdski Arabiji in Singapurju.

Debetne kartice sprejemajo skoraj vse igralnice z živimi delivci. Nekatera spletna mesta vzamejo sredstva tudi z lokalnih debetnih kartic.

O debetnih karticah
Najboljše igralnice v živo z debetnimi karticami

Najboljše igralnice v živo z debetnimi karticami

Igralci na srečo naložijo določene zneske denarja na svoje debetne kartice, preden stavijo s pravim denarjem v najboljših igralnicah v živo. Poleg tega lahko kartice povežejo neposredno s svojimi bančnimi računi. Uporabniki lahko brez težav ponovno napolnijo svoje debetne kartice, potem ko jih pridobijo.

To lahko storijo na spletu prek portalov za spletno bančništvo. Gre za sledenje navodilom na zaslonu. Za večino bank je nalaganje debetne kartice z denarjem prvi korak k njeni aktivaciji. Uporabnik lahko na kartico doda denar prek e-denarnic, mobilnih plačil, bankomatov ali neposrednih depozitov. Glede na določila in pogoje izdajatelja kartice se omejitve obremenitve gotovine in stanja razlikujejo. Omejitve se v večini primerov gibljejo od 500 do 10.000 $ na dan.

Za igralce, ki se ukvarjajo z odgovornim igranjem na srečo, so debetne kartice koristne, saj pomagajo spremljati transakcije na bančnem izpisku. Poleg tega je nemogoče porabiti več, kot si lahko privoščite, saj to ni knjižen denar.

Najboljše igralnice v živo z debetnimi karticami
Polaganje z debetnimi karticami v igralnicah v živo

Polaganje z debetnimi karticami v igralnicah v živo

Ker je večina igralnic v živo optimizirana za mobilne naprave, mnogi igralci nalagajo sredstva s svojimi debetnimi karticami prek svojih pametnih telefonov; običajno obstaja tudi bančna aplikacija za to. Te aplikacije imajo različne stopnje uporabnosti in so dostopne iz naprav Android in iOS. Za nakazilo debetne kartice so potrebni ti preprosti koraki.

  1. Registrirajte se v vrhunski igralnici v živo z istim imenom kot debetna kartica. To olajša preverjanje plačil
  2. Pojdite na razdelek za polog, da si ogledate razpoložljive možnosti plačila
  3. Izberite posebno blagovno znamko vaše debetne kartice
  4. Vnesite znesek prenosa
  5. Prejmite e-poštno ali besedilno potrditev

Večina igralnic z živimi trgovci lahko vzame le 10 $ ali enakovredno valuto. Včasih bo obstajala omejitev največjega depozita, da igralcem z visokimi vložki preprečimo, da bi pretiravali z ogromnimi vsotami denarja. Ponovno se bo to razlikovalo od ene igralne platforme do druge.

Banke takoj obdelujejo transakcije z debetnimi karticami brez vpletenih posrednikov, kar igralcu omogoča, da takoj začne z igrami v živo. Morda bo trajalo nekaj minut, da se denar pojavi v banki. Naloge na debetne kartice običajno niso povezane s provizijo.

Nekatere debetne kartice imajo omejitev porabe, vendar te pogosto presegajo potrebe običajnih igralcev pri igrah na srečo. Nekatere banke na primer nalagajo dnevne omejitve porabe od 500 do 15.000 $. Občasno lahko v igralnici v živo naredite ogromen depozit, če denarja ni dvignil na bankomatih ali ga uporabil za spletne nakupe.

Polaganje z debetnimi karticami v igralnicah v živo
Varnost in varnost z debetnimi karticami

Varnost in varnost z debetnimi karticami

Debetne kartice uporabljajo izpopolnjene požarne zidove za zaščito podatkov in financ uporabnikov. Igralcem v igralnicah za pravi denar je zagotovljena varnost vsakič, ko opravijo transakcijo, saj vnesejo skrivni PIN, ki ga nikomur ne pozna. Nepravilen vnos PIN kode več kot trikrat lahko povzroči, da ponudnik zaklene debetno kartico.

Podobno, najboljše spletne igralnice v živo uporabljajo najnovejše mehanizme šifriranja za zaščito osebnih in finančnih podatkov. Še več, aplikacije za mobilno bančništvo pomagajo potrditi, da lastniki računov dejansko izvajajo plačila.

Druga varnostna prednost, ki je pri debetnih karticah pogosto spregledana, je dnevna omejitev porabe, ki jo določijo ponudniki kartic. Omejevanje dostopnih sredstev ščiti uporabnika pred hudimi izgubami, če so ogroženi njihovi računi. In ko se to zgodi, lahko igralec hitro zaklene račun, da ublaži nadaljnjo škodo.

Nazadnje je veliko debetnih kartic pod blagovno znamko industrijskih velikanov, kot so:

To je dobra novica za lokalne in čezmorske igralce, saj jim zagotavlja visokokakovostno varnost svojih finančnih računov. Tudi če se zgodi najhujše, bo ukradeni denar povrnjen v nekaj tednih.

Varnost in varnost z debetnimi karticami

Debetne kartice naredite svojo igralniško izkušnjo v živo odlično. Zaradi svoje priljubljenosti in enostavne uporabe je na seznamu prednostnih plačilnih metod v igralnicah v živo. Ponujajo jih številne tradicionalne banke. Hitra hitrost in varnost ter takojšen dostop do bančnih računov igralcev je le nekaj razlogov, zakaj se igralci odločajo za to metodo.

Section icon

Najboljše spletne igralnice v živo danes ponujajo široko paleto načinov plačila. Debetne kartice so eni izmed najbolj priljubljenih, saj je hitra transakcijska hitrost, visoka varnost in takojšen dostop do bančnih računov. Igralci so lahko prepričani, da je to varen in zanesljiv način plačila.

Section icon